Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz MrCsiT #44445 üzenetére

    Bár szívesen fogadom a segítséget - ha már felajánlottad -, de én mindig is úgy szerettem játszani, hogy magam keresem meg a cuccokat. Ezek között is akad pár, melyeket haveroktól kaptam tegnap, de őszintén szólva már ott is azt éreztem ki, hogy inkább adnak valamit, csak ne hátráltassam őket.

    Tudom, sajnos nagyon kezdő vagyok még Diablo III-ban, annak ellenére, hogy már megjelenéskor megvettem. De egyszerűen magamtól képtelen vagyok jobb cuccokat szerezni, akárhogy probálkozok, mindig szar esik.

    Az MP1-el kapcsolatban: Az eddigi legnagyobb eredményem Belial kinyírása volt - épp ma reggel fektettem ki, mielőtt kipurcantak a szerverek -, és már azt követően szenvedtem még normál infernón is Act III-ban, nemhogy MP1-en. Szóval igazság szerint én már annak is örülnék, ha Diablot megölhetném végre, sajnos eléggé ideges természet vagyok, ha 10 percen belül 10-szer halok, akkor már abba kell hagynom a játékot, mielőtt károsodik a billentyűzetem. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák