- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boygabi_
aktív tag
Nem csípem ezt az újítást, hogy ki be lehet járkálni gr alatt. Múltkor 3-an mentünk egy 90-es gr-t. Mikor a többiek belefulladtak egyedül toltam és idegesített, hogy legalább 30-an járkáltak ki be. Az egyik még be is szólt, hogy jó hosszú lesz ez már. Ti hogy vagytok ezzel?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rumkola #106750 üzenetére
ambush egyebkent is jellemzoen kell.
egyebkent meg az awareness helyett mehet vagy a blood vengeance (bar ez annyira nem kritikus) vagy a tactical advantage.
plusz a "ladatoros" movementspeedes armguard.
ill en meg a WHt szoktam cserelni a setes movement speedes ovre.
ezekkel T13mon nagyon gyorsan lehet haladni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
válasz boygabi_ #106751 üzenetére
Engem is bosszantott, úgyhogy 2 kör után inkább hazai kommunityben próbálkoztam be, sikerrel. A patch miatt szerintem több játékos van, mint az előző 2 szezon bármelyikében - legalábbis úgy tűnik.
Azt se gondoltam, hogy ilyenkor még játékban leszek, milyen régen kezdődött már a szezon. Mondjuk jópár napom kiesett, nem játszottam.
P957 - lehet ezúttal meglesz az 1000, ami sosem célom.(#106752) proci985
Valamelyik nap láttam olyan megoldást, hogy UE multissal volt az illető, de valami helyett bevolt rakva az Impale + annak az öve. A haladás miatt. Az volt a furcsa, hogy multis Impalét is dob, a városban inspektáltam. T13 riftezés volt.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Tegnap meglett nekem is a Guardian, egyedül a két perces riftben kellett segítséget kérnem, a többit egyedül vittem végig (Ezúton is köszönet Proci kollégának, aki segített. ).
Amit furcsállok, hogy a GR70 után járó Primal Ancient cuccon kívül semmi sem esett még ebben a szezonban. Máskor eddigre már volt 2-3 panci cuccom, még ha szarok is voltak, de legalább adott valamit. Pedig akkor nem nagyon jutottam el GR80-90 közelébe, most pedig a rorg buffnak köszönhetően simán fel tudtam húzni 70-re a köveket, ami kellett a végéhez. Ennek ellenére egy panci sem esett idáig a GR70-esen kívül, ami furcsa.
Még jó, hogy amúgy elég szép darabot kaptam, de attól még érdekes... Goblin pakk az volt dögivel, különösen akkor, amikor még nem volt elég erős a kari, hogy egyszerre vadásszam le őket. Rainbow goblin egyetlen egy volt eddig, ahogy Vault is csak egyszer nyílt goblin által, most valahogy nem erőltette meg magát a játék e téren.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
la_cc
addikt
Karakterlapot hogy lehetne belinkelni? Szeretném, ha megszakértenétek a DH-mat, valahogy nem adják a GR-ek, pedig a leírás szerinte faszák a cuccaim, jók a roll-ok, +1500 dex augment is akad stb.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
czpitti
senior tag
válasz la_cc #106763 üzenetére
Két itemed nagyon low ez csak észrevétel ettol még mennie kellene a gr-eknek dehát ott is ki kell fogni a jot.a chestrol hiányzik az elitdamred az amubol pedig az elemental.strongarm elég minimumos vállasbol hiányzik a vit.Paragonbol is hiányzik a védelem( kevés van belole)
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
reelc
veterán
válasz la_cc #106763 üzenetére
P790-en GR105-öt hoztam le több mint 14 perc alatt mindenféle augmentáció nélkül a Shadowval. Több normal cuccom volt mint neked. GR106 nem ment, igaz vagy 2x próbáltam csak.
P1741-en A GR111-et hoztam le NSben, itt ugye nincs RoRG bónusz viszont több Paragon és augmentációk vannak (igaz csak 80-asok) és a szezonosnál jobbak a cuccaim.
Tudom nem vagyok ügyes, a fentiek alapján én azt mondanám hogy + Paragon és augmentáció segíthet kicsit fentebb menned, de sok kell belőlük.+ amit czpitti írt.
[ Szerkesztve ]
-
KüLÖNc
tag
válasz Vistaboy #106756 üzenetére
Szia Vistaboy,
Nem vagy egyedül, nekem is csak 2 primal item esett a garantálton kívül és abból is csak egy Hexing pants of Mr. Yan volt jó a fun Condemn crusaderemnek, a másik kettő egy invoker bracers és az a bracer, ami movement speedet ad, ha wreckable objectet török szét.
Hammerdinemnek sajnos semmi, PR900~
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ledobott a szerver...
-
chopin42
addikt
No meglett a gr 100 ezzel a karival:[link]
Nem tudom mennyi lehet még benne, de p662 körül ez jónak számít?[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
válasz Beretvás #106775 üzenetére
Este csak összedobtam a multishotot, kb minden volt hozzá, teszt jelleggel, multitarget speedfamhoz (bounty+normal rift). A sapi a dark heart miatt kell. Annyira még nem tesztelgettem, de a ami low riften az impale hátránya (nem vagyok valami top player, még azzal is gyakorló fázisban vagyok), itt előny, miszerint a trash pillanatok alatt pusztul.
rumkola Akkor átlagos vagyok, juhú lehet fejlődni.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
rumkola
veterán
válasz Beretvás #106775 üzenetére
Ha a Prides Fall-ra gondolsz_: annyira írtasz, hogy nem kell a focus+restraint és nem kell az elsődleges evasive, viszont így legnagyobb bajod a hatred elfogyása lesz. A sapival és cinderrel ezt ellensúlyozod.
Kb 75-80 GR-ig és T13 bountyra fasza így.[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz rumkola #106778 üzenetére
A cinder csak akkor kell ha szar a fegyvered, ha 50 costos a fegyver, akkor nincs szükség másra, illetve pazarlás. Mivel t13 bounty sem kihívás, nekem minden speeden van, tactical, hot pursuit, még kövekből is a Hooardert. Lightingot, Gogokot használok, a Warcezhian meg az Avarice Band van a kanaiba. Baromi gyorsan lehet vele közlekedni biztonságosan, és a GRnél lesz gold mindig a +1 húzásra. Igaz a bossokat nem egyhitből öli.
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
DjDanee87
addikt
válasz la_cc #106781 üzenetére
Area damage annyira nem fontos, én is ahelyett VITet javasolnék shadow vállasra.
A 12 disc a Shadow chesten +17% damage ha mindenhol máshol 12 van. 24150% damage vs 28350% kb 17%. A cindernek a fire damja is akörül lehet (nem ér 20%ot, mert biztos van braceren valamennyi meg setleg amun). Damage így egál de a cost reductionnel a cinder jobb választás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mennyivel könnyebb a szezon százalékban, illetve mit és milyen módon lehet majd átvinni normálba?
-
rumkola
veterán
válasz philoxenia #106786 üzenetére
- 20%
- mindent és a szokásos módon -
fuvi
senior tag
válasz philoxenia #106786 üzenetére
a buffon kívül nemtudok semmilyen könyítésről.
a szezon végén postán megkapsz mindent ami a ládában volt, a karik meg normálba átmennek -
rumkola
veterán
válasz philoxenia #106789 üzenetére
igen, mindent átviszel NS-be ugyanúgy mint eddig
-
KüLÖNc
tag
válasz philoxenia #106791 üzenetére
Én az egyik normal karakteremet "rebirth"öltem (átkonvertáltam seasonal karakterré, nem újat csináltam) és a cuccait egyik random másik non karakteremnek küldte el mailben, ahogy a Haedrig giftet szokta a játék. Ha nincs non seasonal karaktered, akkor nem tudom mi történik, de pl. karaktert nem enged törölni sem, ha levele van.
Szóval minden itemed megmarad, nézd meg valamelyik másik karaktered melyiknek küldte el.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Nintendon játszik valaki a csoportból ?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz DjDanee87 #106784 üzenetére
A 12 disc a Shadow chesten -> Shadowra minek disc? Abból az UE profitál.
@la_cc:
Itt a készítő szerint a lényeg:
For cold rune (Overpenetration) you need Pain Enhancer and Area Damage on your gear. You can also push with Lightning rune (Ricochet)... then we need Bane of the Powerful instead PE and attack speed on our gear.
Ha Te is cold-os buildet használsz, akkor pain enhancer + AD kell, ha lightning, akkor powerful + AS.Amúgy kezdésnek szerintem jobb azokból is az alapot, tehát witching hour helyett chain of shadows öv a karakteren és kockába a frostburn, ahogy most van a karaktereden.
Én is mentem lightning builddel pain gemmel meg cold builddel powerfull gemmel, és nem vettem észre olyan hú de nagy különbséget, mondjuk nem is volt komoly push, inkább farm.
Mondhatni ugyanezzek a builddel megyek én is, mint ami a karakterlapodon van, hasonló statokkal, és innentől majd az augmentek fognak adni pluszt. 100as gr lemegy kb 6 perc alatt, és még van augmentnek hely."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
DjDanee87
addikt
válasz J0shu4M1ll3r #106795 üzenetére
A disc válasz Edge-nek ment volna, csak elfelejtettem odaírni.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
rumkola
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #106797 üzenetére
Rosszul írt Shadowot, UE Chestre gondolt nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs