Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    Na Nekrót is kipipáltam!
    Erre a szezonra most azt vettem elő.(Minden szezonban kipróbálok 1-et kb late game elejéig, mivel 2-3 éve mikor vettem még nagyon messze voltak akár a 1 legendary, vagy egy set item nem hogy egyből meg van 6)
    Mióta megvettem, egyszer próbáltam ki de akkor már szezonban a 3. karakterem volt sokra nem is jutottam vele.
    Most elkezdtem a kampánnyal, amit ACT IV-ig bezárólag meg is csináltam, mivel azt se vittem már végig jó ideje és azért a bounty-k se teljesen ugyan olyanok.
    Elég nehézkes volt kb 60-as szint körül untam meg hogy a kovácsnál még a kék illetve sárga cuccokra is egyenként kell rányomni. De a nekrónak szépen lassan jó volt kipróbálni a skilljeit.
    Nagyon jól össze rakott hős lett, Blizzardnak sose kell szégyenkeznie mit tesz le az asztalra.
    A csontváz csapat mint ötlet, a gólemmel nekem nagyon bejött. A secondary skillek is jók, a kihagyhatatlan Bone spear és Poison Novával(kár hogy end game-ben egyik se jó semmire )
    Egyedül a többi átkot hiányolom, mivel a rúnák is elég semmilyenek ahhoz a meglevő 3 fajtához is.
    Többi Class-nál ez valahogy jobban lett megcsinálva, ha egy adott varázslat nem is volt külön legalább 1 Rúna adta azt a stílust. Mondjuk a Frozen Orb az Arcane Orb-nál.

    Ügye a Prestilence set-et kapta most ajándékba, ami nagyon erős, de az hogy egy ajtót nem tud szétverni hulla nélkül az már inkább nevetséges volt mint idegesítő. Valahogy nem is adta az egész, főleg hogy hiányoztak a csontik.

    Utána jött a Bloodmage varáció, ami annyira kusza volt, nem is volt hozzá sok mindenem, nem álltam rá külön össze szedni a cuccokat.

    Össze szedtem elég sok matit, majd az egy kezes kaszákat kezdtem upgrade-elni, majd ki esett egy Ancient Jesset kasza, csináltam is egy Rhatma-s buildet. Na ez volt az igazi NECROMANCER feeling. Sok idézett lény csak úgy darál. Egész nagy dmg-em is van vele, olyan 2-300B látok, ami legalább 8 mage-nek és 7 skeletonnak ezzel az attackspeeddel egész jó szerintem már, csak rohadt papír vagyok.
    GR70 felett igazából az utolsó kis csicska valami rám köp már halott vagyok. 3 db ancient cuccom van, amire még lehetne farmolni,de nem tudom fogok-e. Igazából még GR80-on is nagyon szétkapok mindent, de ott már túl sokszor halok, egyszerűen meg is öli az élvezeti értékét. Ha legalább 1 ütést kibírnék mire aktiválódik a passzív már boldog lennék.
    Csak hát ilyenkor jön elő, hogy 1-2 óra játék után már semmit nem veszek fel, utána még 1-2 óra játék matija se ad semmit és max kapok 1-2 paragon szintet.
    Mindent össze vetve, nagyon kellemesen csalódtam a nekromancerben mert eddig amit láttam belőle nem tetszett. De az a sebzés amit letol, az valami hihetetlen. Csak hiányzik a gólem is a summon-os buildből :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák