Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz chopin42 #104344 üzenetére

    A barb valahogy sosem fogott meg.
    De fun volt a WW, próbáltam régen ezt is, meg a többi szetet is.

    Van Magyarok - Hungarian Community, vagy pl. PH klán és sok egyéb hazai klán. Biztos felvesznek, ha szeretnéd. Másabb élmény, ha van kihez dumálnod - persze ha igényled. Akár szóban, vagy chatben.
    Egy jó csapattal a bounty sem szenvedés.

    Ez egy igen monoton műfaj. Nem a játék hibája, a farmolós játék ilyen. Nem mindenkinek jön be.

    Tökéletes ancik csak úgy esnek majdnem mese kategória. Nagyon meg kell dolgozni érte. :)
    Valaki írt korábban olyasmit, hogy 5-6000 bounty alapanyaggal kb. full Primalos karit épített valaki. Kiszámolhatod hány kör bounty, és vajon nem unta el az életét alatta? :)

    Lehet azt a 15 perces DH-t kéne kicsit fentebb tornáznod. :) T13-ra gyors, erős farmolni. GRekben is jó, akár szólóban egy bizonyos pontig.

    Ne utáld, valahogy rákell vennie a játéknak az embereket, hogy játsszanak. Ebben az esetben a vég nélküli farm, és ezzel együtt az eléggé gambling kovácsolás az.
    Mert ha mindent megkapnál perfektre hamar, mi értelme lenne?
    Mi kihívás lenne: x Paragon - csak rift a kulcs miatt és GR. Nem unalmas, amikor egy délután alatt már harmadjára kapod be ugyanazt a pályát? Szerintem de.
    x nagyságú GR teljesítése? Ahhoz is idő kell, gyűlne a Paragon, a köveknek fentebb mennek - cuccod nemigen gyűlne, ha annyira perfekt lennél. Persze a szerencse is számít, jó pályát kapsz-e be?

    Persze bárkinek lehetnek ezek a céljai, itt most ebben a konkrlt esetben említettem őket.

    Más játék pl. úgy oldja meg, hogy nincs smart loot, nem csak a classodnak megfelelő cucc eshet, hanem bármi. Affixekkel és prefixekkel többezer tárgyról beszélek. Ez jobb móka szerintem. :) Kiesik egy leg, nem baj, jó lesz majd másik karinak, nem bezúzod a kovácsnál, mert rosszabb, mint ami rajtad van. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák