Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Én nem régóta játszom, ennyi jött össze:
    Wizard: 165 óra 44 perc
    Crusader: 132 óra 19 perc
    Season DH: 15 perc :D
    Barbarian: 10 óra 48 perc (ez a legújabb).
    Kb április közepe-vége óta játszom.
    Barbraianhoz kapcsolódik: a Raekor HOTA először nagyon tetszett, összeraktam egy alap geart, 80 ment is vele (feljebb nem próbáltam). Brutál nagyot lehet vele ütni, az tetszett meg benne, hogy 120 riftnél egy videóban láttam, hogy a RG hp-ja úgy megy le, mint ahogy lehúzom a sört. A hota spam meg kb puff-puff-puf-puff, és hangos röhögés. De aztán sajna valahogy nem kötött le, ez a charge-charge, wall charge, puff puff, ismételve kissé uncsi tud lenni, velem van a gond? Pedig szívesen kipróbálnám komolyabban, de nehéz gearelni. Ezért váltottam a Zodiac WW István Lightning verzióra, a 70-et "farmolom" vele, de könnyen hal...Szerencsére mintdkét IB ancient, elég jó rollokkal.
    Szóval: melyik a legélvezetesebb, legszórakoztatóbb Barbarian build? Gear van nagyjából mindenhez: Raekor, Immortal, Vile charge, Earth.
    A ww jó, de nem annyira izgi, riftfüggő, a Raekor meg kissé egysíkúnak tűnt, bár rövid ideig próbáltam.

    Ennyi idő után amúgy normális, ha kissé csökken az érdeklődés? Alig, de észrevettem, hogy kissé egysíkúan lépek be, farmolok, stb. Guildem, nincs, és egy haver sem játszik vele. Crusaderrel toltam az utóbbi időben, de meguntam, hogy tökéletesen rollolt ancient cuccokat nagyon nehéz neki találni.
    Ehhez kapcsolódik, hogy RÜHELLEM a bountykat. Nem a csokit, hanem ami a játékban van. :W
    Aki kitalálta, hogy reforghoz azt kell farmolni...kvázi rákényszerít a játék. Éjjel nappal a legszarabb bountykat farmoltatnám vele.

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák