Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz reelc #103618 üzenetére

    MMO-ban nyomulok mostanság. Ráadásul már nem "komolyan". A régi szép idők, amikor még PvP guildekben küzdöttem a gaz orosz és egyéb kartellek ellen... Most meg épp nem lóg ki a kapanyél a számból.
    Úgy indult a D3 és a starcraft is, hogy "nagy dolgokba" nem kezdenék, mert elcseszem az időt. Aztán ezekben ugyanúgy elcsesztem az időt. :C

    Akkor merült fel az ötlet, hogy kóstoljunk bele MMO-ba, ha már ilyen nolifer mód nyomom, aztán majd jól kiábrándulok.Korábban haverokkal Aion--ba néztünk bele, sokan Freelancereztek a régi haverok közül, de ezek nem fogtak meg. Épp akkor jött ki az Archeage amikor nagyon elegem volt már a Diablo3-ból. "Új" is volt, meg nem is "mobil grafika, mint a WoW", így bekóstoltam. Aztán leragadtam. A játék kiadója a leggennyesebb pénéhes játékgyilkos csürhe banda, de azért soká elvoltam. Innen váltottam a Black Desert Online-ra, mert az legalább nem "free" és sokat igértek, hogy nem is lesz p2w. (az lett pár hónap múlva). Kicsit bekóstoltam haverok kedvéért az Ark-ot is, de nem jött be az időjárás és az irányítása (megfagytam, éheztem és megettek a dínók). Most "carebear" módban ingázok Archeage, BDO, D2, D3, Sc2 közt. A BDO dél amerikában érdekes volt egy darabig, Archeage private server is muris volt, de valahogy ezek is kifújtak. Ott se egészen azt hozták ami benne van a játékban lehetőségként... még ha "kalóz" szerver is volt (ArcheRage), akkor is nyomatták a teleshopot. Most épp BDo-ban nyomulok egy hónapja. Tesztelgetem azt ami benne van. Kötetlenül másfél év kihagyás után, mert semmi versengés nincs benne (max papíron, de az is kamu). Pénzes "apró előny" annál több.

    Egy hack and slash ami ígéretes és új majd jól jön a későbbiekben, de beérném MMO-val is. csak épp most semelyik nincs itt. Majd később jön a Bless Online, Az Ashes of Creation, A:IR, sci-fi -űr kedvelőknek a Star Citizen. Esetleg egy kis Crowfall, vagy Conan. H&S-ben meg majd meglátjuk. Amit sasoltam, hog ymárciusban jön, azt két évvel ezelőttre ígérték és még most sincs stabil indulási időpont.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák