Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LélekVándor

    tag

    Ha már szóba hoztam speedeket, akkor leírom, azoknak, akik nem tudják hogy, hogy néz ki a main stream meta most. Csak azért teszem mert nem láttam, hogy vki megtette volna előttem. Nyilván a tapasztalt játékosknak nem fogok újat mondani, de remélem azért lesz akinek segít hatékonyabbá tenni a játékát.
    Én dps rathma vagyok, több mint 100 órát toltam evvel a builddel. Linkelek mind az összes partiban szereplő karakterre geart és buildet.

    -A support barbbal kezdjük: Neki van talán a legkönnyebb feladata ebben az összeállításban, igazi kis leacher kari most. Legfontosabb a sok cd red és attack speed, valamint a pickup radius. Kell rá nemesis is, ő szedi le a pylonokat. Elsődleges feladata, hogy legyen IP és gyűjtse a globe -okat. Valamint Ő töri be az ajtókat, ez elég viccesen hangzik de a többieknek nincs rá skilljük:)
    barbra példa:
    [link]

    - Znecro vagy support necro: Igazi kulcsfigurája a csapatnak, talán fontosabb mint hogy 2 erős dps legyen a partiban, mert Ő teremti a globe -okat a land of death-el, ami az essence-t biztosítja a dps ek számára. Ahogy vicceskedve mondani szoktam a rosszabb communitys znecroknak: "no Mage no daMage" Mikor elnyomja a land of deathet akkor ugye szabadon castolhatja bármelyik spellt, a life from death passive 20% eséllyel idéz globe -ot a devour skill elnyomására. Elsődlegesen maxos cd reduction és sok attack speed meg persze vita kell neki. Strongarmot használ, amit proccol a halycon amuja a land of death elnyomásával! Úgy néz ki hogy folyamatosan mozgásban van, Ő megy elől, mindig célpontot keres, ha lehet minél nagyobb tömeget, aminek közepébe beáll és veszettül kezdi el nyomkodni a novát, amivel a zodiac miatt elkezd csökkenni a cd-je a land of death-nek. Ahogy bemegy a gr-re már nyomja is el a land of deathet kapásból! Ha ügyes, akkor folyamatos a globe termelése a dps -nek kihagyás nélkül. A legjobb ha a frailty/aura of frailty is benn van az eszköztárában, ami növeli a pickup radius-át is.
    znecro példa:
    [link]

    -Dps rathma: ebből két darab kell a partiba, egyetlen skillben térnek csak el egymástól. A znecro-nál említett frailty kell az egyiknek a +15%-os dmg-t adó rúnával (Scent of Blood). A másik pedig vagy command golem/ice Golemet hoz, de talán jobb ha a decrepify-t hozza a sebzés csökkentő rúnával, esetleg a cd csökkentővel, mind a kettő jó lehet. A lényeg hogy a két frailty a különböző rúnákkal legyen mindenképpen 2 necronál. A znecronál legyen az aurás, az egyik dps -nél a dmg-es. A gear ben a következőre kell törekedni: 40% feletti cd reduction, 700k+ life és ha ezek megvannak csak akkor növelje a dps-t a többi cuccból! A hp val sokan vitatkoznának velem, de higgyétek el fontos hogy ne 1 hiteljenek és a 700k+ hp elég hozzá IP mellett (kivétel shock tower, grotesque és néha succubbus, ezek 1 hitelnek így is, de pl. méregfelhő így nem, és 98-ról beszélgetünk!). A 40%+ cd a simulacurum mágus miatt kell nagyon mert az duplázza az essencet, ami ugye a dmg java részét adja, ergo a dmg-t is duplázza. A juggernaut-os elitnek nagyon kemény ellenállása van mindenre, rathmánál ez 100 szoros sebzés csökkenést jelent! Azaz ilyen 3-500 Millió dmg ek repkednek rá, még egyéb elitekre olyankor 30 Billió (Magyarban persze milliárd)!
    rathma példa:
    [link]

    Szóval az összhang fontosabb mint a sebzés. 2M sheet dps-el már 90 et bátran lehet vállalni 3 perc körül ha jók a suppok! Azzal meg iszonyatosan jön az XP, meg ahogy az előzőekben leírtam, a gear is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák