Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz pcnet #1778 üzenetére

    Taxis blokád évében volt egy szem balesetem, rengeteg műtét, onnan vagyok cukorbeteg és retina leválás miatt egyszemes látó..
    Mind ismerős. Igyekeztem 7 alatt tartani a szintet. 7 alatt hemoglobin szint. Néha parázok hogy sok, lefekvés előtt ha 8 körül volt, adtam novorapidot pluszba és reggelre 10 körül keltem.
    Doktornőm lecseszett, hogy ne adjak össze-vissza. 8 jó lefekvésre, nem akartam elfogadni. Aztán megpróbáltam, reggelre jó lett. Ma ha 6-7 lefekvéskor, eszek rá 10gramm körül. Nem olyan jó, mintha már eleve 8 lett volna, de nem rossz.
    7.9 volt fél éve a hemo, most 7,3. Azért ez elég markáns különbség.
    Nem egyformák a mérők, én azt szoktam hogy amikor labort vesznek, azonnal mérek egyet. Tudok arányosítani később emiatt.

    Ha úgy érzed nem jó a dokid, próbálj meg váltani. Nekem se volt jó mindig. A mostani ténykedése tetszik.
    Próbáld ki azt, hogy a bázist oszd el kétfelé. Lefekvéskor 70%-ot, 10-12 óra körül a maradékot. Én beleestem abba a hibába, hogy nem ettem ch-t, csak nyomtam az inzulint, nagy barom voltam, ma már nem fordul elő. Még ha magas is kaja előtt, akkor is eszek és csak úgy adok inzulint. Máj durva dolgokat tud produkálni ha nem viszel be CH-t.
    Comb: sajnos ezzel mindenki így jár, sok az ér. Én hasfal, váll, és farba adom. Combba ritkán, de muszáj néha.

    Meditáció: nem baj ha elalszol, akkor pihensz, nem stresszelsz.
    Csodaszerek nincsenek.

    Ja és orrsövény műtétem volt +10 éve, most elkezdett az egyik összenőni. 3 pici nyílás van rajta. Belégzésnél sípolok mint 10.30-as gőzös. Műteni kell.

Új hozzászólás Aktív témák