Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oncsi

    őstag

    Jó estét (vagy reggelt) mindenkinek!

    Kérlek segítsetek, mert kezdem feladni.
    Családban használunk 3 db Notit. Két D630-at, és egy D430-ast.
    Mindegyiken eredeti Win van, és eredeti kipihentségben is vannak (kivéve az egyik D630-at mert abba lecseréltem a Wincsit egy nagyobbra.
    A problémám a következő.
    1. A D430-asban és az egyik D630-ban eredetileg van WWan modul is. Független és garantáltan működik, mert Osztrák T-Mobil-al, meg Dániában is egy feltöltős kártyával ment szépen.
    Itthon mindhárom szolgáltató kártyáját lekezeli, ami abból áll, hogy felcsatlakozik a hálózatra, rendesen elindul. SMS-t küld és fogad. Úgy néz ki mintha minden jó lenne csak éppen internet nincs. Tré-mobilnál azt mondtál, hogy szerintük a modem a hibás, mert egyébként is csak 3.6Mbs-el csatlakozik. Vodánál semmi okosat nem találtak ki, csak azt, hogy biztosan más program kell a csatlakozáshoz. Ez valószínű, csak éppen nem találok semmit ami működne. Őtlet?
    2. Wm3945ABG- G-s a wifi. mindben. Jól működik (a D430-as amin Vista van az csak a saját WiFi kezelőjét engedi használni), de végül is azzal is megy. De nagyon lassú a gépre való másolás. Egy másik gép (MSI) n-es wifije sokkal gyorsabb Keresnék hozzá N-es WiFi-t de amiket vettem eddig azokat nem kezeli a soft-sem, meg az op rendszer sem (4965 de leginkább ILenovo-ból) a gép felismeri őket, de driver hiányában nem kezeli. a kérdés, hogy milyen WiFi-t vegyek bele ami tuti megy, meg lehet is kapni (akár használtan). Ja és fontos az, hogy a gép hardveresen kezelje (kikapcsolható legyen, és visszajelezze a működését)
    3: Mi a gépek USB csatijánál az a "különleges" USB szerű csati) a D430 dokkolóján is van belőle 1db.
    Bocs a hosszért de amennyire szeretem ezeket a gépeket, annyira idegesítők ezek a "hibák".
    4 bónusz kérdés. Vennék hozzá (a D430-hoz) autós töltőt. erre ölete valakinek?

    Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

Új hozzászólás Aktív témák