- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogh.ford
csendes tag
Sziasztok! Segítene Nekem valaki gyorsba? Van egy Dell D610-es notim,ma vettem bele bluetooth kártyát,felismeri,küld-fogad adatot de az eszközkezelőben felkiálltójeles hardvernek érzékeli valamint,nem tudom a bluetooth-ot kikapcsolni...ugyanis nincs ilyen funkció sehol sem! Valami ötlet?
-
veber
tag
Hi
Dell c840-hez honnan lehetne audio drivert letőlteni, a honlapról letölthetővel nem megy csak tiltás és engedélyezés után, win 7 alattsimán megy indulás után???????????
toki
-
sunone
aktív tag
válasz balogh.ford #20851 üzenetére
csak ötlet szintjén:
Bluetooth_Driver_Installer -
makro
senior tag
Sziasztok!
5110 tulajok, szeretnek kerdezni toletek valamit. Gondolom mindenki magyar kiosztasu bill.-tel vette a keszuleket. Az ENTER nalatok 1 vagy 2 soros(ertsd nagy vagy kicsi)?
Egyik ismerosom szeretne rendelni, de csak akkor, ha 2 soros magyart kap. Ezzel kapcsolatban tudnatok segiteni?
Van erre valami kulon jeloles, vagy nalunk csak nagy van? -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Van egy új Dell Inspiron n5110-es notebookom, a Dell hivatalos oldaláról már mindent feltettem, de ez az SM Buszvezérlő hiányzik vagy is, hogy jelzi a feladatkezelő, hogy kellene a driverje. Ötletem sincs, hogy mit tegyek fel neki, hogy jó legyen.
Válaszotokat, és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csabi -
félisten
Hello! Létezik olyan dell noti ami I5-ös cpu, GT540-es és 200k alatt van. Mert én nem láttam.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket. Van egy Dell D600-as laptopom. Ma netezés közben lefagyott, se az egeret nem tudtam mozgatni, se a ctrl+alt+delete-re nem reagált, teljesen lefagyott az egész. Kikapcsoltam és megpróbáltam újra bekapcsolni, de nem indul el. Még a biost se hozza be. Bekapcsolom és csak világít a bekapcsolást jelző LED és fekete a képernyő. Nem tölt és nem csinál semmit ezenkívül. Tehát még azt az ablakot se hozza be, hogy betudjak lépni a biosba. Mi lehet a baja? Örülnék, ha tudnátok segíteni. Előre is köszönöm mindenkinek!
-
Muerte
addikt
válasz Csabi88888 #20865 üzenetére
Nem a vinyó adta meg magát?
-
Muerte
addikt
válasz Csabi88888 #20867 üzenetére
Persze,biost látni kéne vinyó nélkül is.Hát akkor lehet valamelyik hardver lesz,alaplap vagy vga,de annak meg akkor illene sípolni h baja van.Legalább is régi gépekben ilyenkor sípolt egy kódot és abból tudni lehetett mi szállt el.
Csökkentett módba se indul?
Win telepítőlemezt próbáltad onnan bootol e?[ Szerkesztve ]
-
balogh.ford
csendes tag
Alaplap.
Tipikus hiba a D600-asoknál...vagy lefagy...vagy nem bootol.
15ért 2 év garival beszereztethető.
Pont tegnap beszéltem a forgalmazóval... (Nekem D610-em van).
Talán érdemes meggondolni...15-ért nem lehet új lapit venni...alaplapot meg használtba (ami bármikor meghalhat) venni,értelmetlen.[ Szerkesztve ]
-
Csabi88888
csendes tag
válasz Muerte #20868 üzenetére
Nem sípol meg nem villog, csak világít a led, hogy bevan kapcsolva. Win lemezről nem próbáltam bootolni, mert bekapcsolom és fekete a képernyő. Tehát még annyit se hoz be, hogy legalább a biosba betudjak lépni, semmit. Tegnap neteztem, befagyott az egész, semmire nem reagált, kikapcsoltam és azóta ez a helyzet.
-
Csabi88888
csendes tag
válasz balogh.ford #20869 üzenetére
Én is erre gondoltam és sajnos ezek szerint ez lesz a baja. Mennyibe kerülne megjavítani? Vagy mindenféleképpen cserélni kell? Köszi
-
mghltm
addikt
ha a visszajelzo lampak elkezdenek karacsonyfaizzokent viselkedni, itt egy kis segitseg
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
veber
tag
Hi
Valaki a 20852-re tud valamit mondani?
toki
-
mghltm
addikt
válasz Csabi88888 #20873 üzenetére
akkor valoban nagy lehet a gond
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem a D430-as notiba egy ericsson 5530-as WWAN kártyát! Viszont a del honlapján a D430-hoz nem hozza driver-t és az utility-t! Szerintetek melyiket kéne felraknom hozzá, hogy menjen? Amúgy független a kártya! Előre is köszi a válaszokat!
Gamertag: Vasy09
-
premete
veterán
válasz Vasy09 #20895 üzenetére
Kártyát nem kell kivenni, de az előzőleg esetleg felrakott drivereket el kell távolítani, és a linkelt zip fájlból kicsomagoltakat be kell tallózni az eszközkezelőben, mindegyiket, egyenként (van jó pár darab), értelemszerűen csak a 32, vagy 64 biteseket, az op. rendszer függvényében.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Az normális, hogy egy 1 hónapos gépnél (N7110) az akkumulátor eredeti kapacitásának százaléka 93%?
Ha, nem akkor ezt,hogyan lehetne feljavítani?? 1-2 hetente lemerítem teljesen majd vissza a tápra...
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
TigerCat
nagyúr
Szia,
Én azt szoktam csinálni, hogy teljesen lemerítem, majd nem töltöm fel 6-8 órán át. Utána kikapcsolt állapotban töltöm teljesen. Ha mindezt éjjelre időzíted, szinte észre sem veszed. Ez a leghatékonyabb a tapasztalataim szerint. (3. notebook)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
márNemKereső
tag
Mivel nézed?
Enyém egy E6520, első töltés után nem néztem csak annyit, hogy 100%-ra feltöltődjön, utána 5% alá merítettem, majd fullra fel, másnap felfedeztem, hogy az Ubuntu linux meg tudja mutatni az állapotát is. Azóta stabilan 94.4%-nak mondja magát.
Ha a tiédhez van Dell szoftver és azzal nézed, az valószínűleg hitelesebb. (ugyanez a linux virtualboxban 100%-os állapotúnak hazudja az akkut)
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest