Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
Doczy József utcán a DEAC pályával szemben ha megállok kocsival akkor ugye nem fogják elszállítani..?
-
mghltm
addikt
válasz Borosz #99851 üzenetére
ha szabalyosan parkolsz, akkor nem. lehet az a resz is fizetos lett 2017-tol, nezz szet rendesen! a debrecen tv-n ma reggel azt mondtak, hogy tobb utcat vontak be a fizetos ovezetbe, mert az nekunk jo.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
atike
nagyúr
Eladó LG 107-es plazma, állvány
55helyett 50.Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettő megmaradt, a többi eladó ):
Az ezüst az volt egy pár napot a telón, így azon van minimális használati nyom, ezért az ára 500 Ft.
Az arany 1000, a pillangós 2000 Ft (ezek nem voltak használva).
Egyben mind a 3 - 3000 Ft.
-
Atomantiii
addikt
Eladó egy Dlink 321B ADSL modem illetve egy Wayteq HD90 CX kártyaolvasós mindig tv beltéri. Ha valakit érdekel írjon.
-
wiggen123
senior tag
A volt baumax parkoloban dolgozott egy kavicsfelverődés javító srác. Neki elérhetöséget tud valaki? Vagy hol érdemes csináltatni?
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Shade45
senior tag
Nem csak debrecenieknek:
-
kungzi
veterán
Árulja már el nekem valaki, hogy mi a rákért kell 20-al menni az egész városban ha leesik 0,5cm hó? Vicc b+
local1
Az az egyetem épülete ott a háttérben. Ez szerintem ott van a zeneművészeti kar épülete mellett az egyetem téren.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
Tud valaki ajánlani jó minőségű mosóport fekete ruhákhoz?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
dpd csomagot hozott, sajnos tobb darab kerult elo a dobozbol, mint ahogy a gyarto megalmodta. emailben irtam reklamaciot, volt valakinek hasonlo esete? mennyi ideig tart? mi lett az eredmeny?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zeon.hu
nagyúr
2db Lacoste hosszú ujjú és 1 rövid ujjú Tommy Hilfiger eladó.
Utóbbiban XXL felirat van, szerintem inkább XL.
A Lacoste-okban nincs méret, L-XL körül lehetnek, török gyártmány.
Soha egyik sem volt használva, kaptam, nem az én stílusom.
2500/db.#?*@&!
-
z0d1AK
nagyúr
Keresek 1 db hibás DDR2 notebook memória modult és 1 db hibás 2,5"-os HDD-t! Csoki, sör van cserébe!
Van valakinek?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
elfelejtette
veterán
válasz mghltm #99869 üzenetére
Kollégám nem nekik írt, hanem a fogy.véd-nek, másnap a kisfőnök hívta a futárcégtől...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
PindurAnna
Közösségépítő
Felsőfokú német nyelvvizsgázóktól kérdezném, hogy írásbelin milyen témák voltak eddig a levélírásnál
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
7Sony7
addikt
Üdv. Holnaptól a lidl-ben lesz akcióban hasizomerősítő
Van ennek valami haszna, vagy ugyanaz, mintha felülést csinálnék?A másik: Van ez a húzózkodó rúd ez kibírja, ha az ajtófélfához teszem, úgy használom, vagy leesik velem együtt?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
dewil666
őstag
Egy kis motiváció így az ünnepi zabálás után:
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
7Sony7
addikt
válasz #05304832 #99877 üzenetére
Félelmetes... De nem tűnik rossznak.
Chesterfield: Köszi, de ezt még nézni is fárasztó. Szoktam néha felüléseket csinálni, de van, hogy utána fáj a hátam, lehet rosszul csinálok valamit. Ezért gondoltam erre a lidl-s izére.
dewil666: Pffff. Még nézni is fárasztó.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Kr1xX
tag
HGST tt5sae500 500GB-os 2.5"-os notebook winchester eladó. Zsír új, SSD került a helyére, ezért vált feleslegessé. Irányár 10k.
Kolink HDKO001 Slim 2, 5" ODD/SSD átalakító, szintén teljesen új. Irányár 4k.
Kérlek privátban érdeklődj! -
őstag
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #99872 üzenetére
Nekem ma hozott a DPD csomagot.
Ahogy kinyitotta a sràc a Transporter raktèrajtòt, 2 màsik vevö csomagja kiesett a földre. Tüstènt visszadobta ès elökereste a sajàtomat.
Szòval DPD-nél ne lepödj meg ha törve jön valami.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
tahepa
senior tag
ASUS laptop kitisztítására illetve újrapasztázására tud valaki egy megbízható embert vagy szervízest ajánlani aki nem napokig ül a munkán és nem néz Rockefellernek ?
A régi laptopomat én is ki tudtam takarítani de ez már kissé bonyolultabb verzió.
A Laptopkorház mint lehetőség esélyes de még nem vettem fel velük a kapcsolatot. -
varmi2
nagyúr
Vegyetek, opticai toslink analóg átalakítót, tvhez. Vagy m.2 ssd átalakítót 2.5" sata-ra.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
atike
nagyúr
Eladó LG 107-es plazma, állvány
55helyett 50.Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettő megmaradt, a többi eladó ):
Az ezüst az volt egy pár napot a telón, így azon van minimális használati nyom, ezért az ára 500 Ft.
Az arany 1000, a pillangós 2000 Ft (ezek nem voltak használva).
Egyben mind a 3 - 3000 Ft.
-
erik365
senior tag
Ha valaki valamelyik Tescoban látna egy ilyen TEFAL szettet, dobjon már be a kosarába egyet nekem, ha nem nagy gond.
Én kerestem már a Kishegyesi útiban, de nem láttam .[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
1.4 T-jet M32
-
Borosz
őstag
4G vezetékes routere nincs valakinek esetleg? Használaton kívül...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest