- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhoenixSzG
tag
Ha valaki szeretné kipróbálni a HTC Vive-ot, most van kipróbálási lehetőség a Piac utcai Telekom üzletben. Időpontfoglalás
[ Szerkesztve ]
-
nakrisz
tag
2 és 4GB asztali DDR3 memóriákat keresek, mai vagy holnapi átvétellel.
Leginkább 1600 MHz-es modulokra volna szükségem, de alacsonyabb órajelű is jöhet. Az ajánlatokat privátban várom. -
mamusz11
tag
Üdv!
Itt ph- n venni szeretnék egy telefont!
Az eladó a telefont kapta ingyen amikor hűséget hosszabbított(vállalkozó ha ez számít valamit),van e valami garancia arra hogy ha nem fizeti a számlát és nem fogok szívni a telefonnal(letiltás miatt)?
Valakinek valamilyen tapasztalata van e ilyen ügyben?Learning never exhausts the mind!
-
Zola007
veterán
válasz mamusz11 #99303 üzenetére
A készüléket mint tárgyat, magát megveheted, de a tulajdonjoga a hűség lejártáig nem az előfizetőé.
Csak akkor vehetnéd át, ha az előfizetést is átvállalnád.
Adás-vételivel sem érsz semmit, még akkor sem, ha kijelenti a fórumtárs benne, hogy tehermentesRöviden: ne vegyél előfizetéssel vásárolt, 2 évesnél fiatalabb telefont. Rogyásig van a piac szolgáltató-függetlenül vásárolt készülékekkel.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mamusz11
tag
Köszönöm a segítségeteket, akkor inkább kihagyom az ilyeneket!
Learning never exhausts the mind!
-
Nazara
őstag
válasz PhoenixSzG #99301 üzenetére
A Multimedia Tower István úti üzletébe is beszereztek egyet, oda is lehet menni, akinek az közelebb van.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Zola007
veterán
Ezt a hardveraprós vagy vaterázó fórumuzók figyelmébe ajánlom
Megszűnik az ajánlott aprócikk postázásá januártól
Januártól csak azt lehet feladni levélként, ami 25mm-nél nem vastagabb borítékban elfér, minden más (pl. egy telefontöltő is) már csak csomagként mehet.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz Zola007 #99308 üzenetére
Hülyének nézésből ismét jelesre vizsgázik a posta. Nyilván az ügyfelek igénye, hogy drágábban adhassanak fel küldeményeket. Aki követni akarta a küldeményt, annak eddig is volt rá módja. Ez pont olyan, mint mikor tavaly a coca cola "vásárlói igények" miatt űrtartalmat csökkentett. Az árat meg elfelejtette hozzá csökkenteni. Nyilván erre is igény volt. Van, aki elhiszi ezt a bullshitet?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Borosz
őstag
LG 4XHD P990 keresi új gazdáját.
-
XmoD
senior tag
2 éves HM 3220 kombi hűtőszekrény eladó, szép állapotban, 1 hónap működési garanciával. Kalorikus gondjai nincsenek, tömítőkeretek megfelelően zárnak, fagyasztó része nem jegesedik. Méretváltás miatt eladó. (Nagy embernek nagy hűtő kell. ) Extra: Macskás matrica és oldalakasztó (igény esetén eltávolítható)
Karácsony után vihető, szállításban nem tudok segíteni.
Irányár: 30k huf.
Helyileg: Nyíregyháza
-
bul07
nagyúr
Ma esti Kaufland vásárlás(Románia)
Bementünk venni ezt azt, és látom hogy a zöldséges résznél nagyon sok piros címkés ár van
Vettem
mandarint kilóját 140Ft-ért
napos retek csomó 0,7Ft
újhagyma csomó 0.7Ft
paszternák kilója 70Ft
banán kilója 140Ft
narancsot 155Ft/kg ez 1kilós csomagolásban
Meg még csomó minden(csak azokból nem vettem)Jól látjátok hagyma meg a retek még 1Ft se volt 0,01lei-t fizetem csomójáért, csak azért mert volt köztük ráncos de nem volt puha(retket úgyis megpucolom így hogy ráncos a nem érdekkel, hagyma normális volt)
Banán igaz kicsi túlérett volt, de lehetett találni normális fürtöt is
Mandarin ez ilyen nagy fajta volt ez is kicsit puha volt de volt sok rekeszel így válogattam a javát vagy 4kilót vettem, de volt rendes kicsi is kemény 160Ft-ért
Az alkalmazottam is pakolták a cuccokat zacskókba és vitték a kaszáhozÉn még magyar üzletben nem láttam hogy így akcióztak volna, inkább kidobják minthogy odaadják szinte ingyen, nem értem miért nem csinálják ez nálunk
Na meg persze teljes áron akarják eladni a nyomot rohadó narancsot mandarint is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csizs
aktív tag
Keresek vga-t 20-30k között.
1x éve a prohardveren!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ha valakit érdekel:
- Sony STR-DE497 5.1 RDS-es rádióerősítő+5hangsugárzó+aktiv mélynyomó: 49K.
- sarok számgéprs iróasztal: 8K.
- 40cm es wifi antenna +1m toldás: 3k
Privátot hamarabb észreveszem!
üdv -
z0d1AK
nagyúr
válasz xuldar #99309 üzenetére
Én az okot inkább abban keresném, hogy piszok sok ilyen csomag lehet (én is amit belefért még, azt ajánlott levélként adtam fel). Na most a postásbácsinak bizton nem olyan jó biznisz, ha 200 levél mellé becsapódik még 3-4 méretesebb csomag és a hátán is viheti akár a csomagot. Adtam fel korábban egészen méretes csomagokat is, amelyeket csak azért vettek fel, mert a súlya 2 kg alatt volt, közben meg ténylegesen annyira nagy volt, hogy irreális elvárás a biciklis postástól annak kézbesítése.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Zola007
veterán
Tudna valaki ajánlani jó cipészt a városban, aki vállalná cipő készítését nagy igénybevételre / sport célra is?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz z0d1AK #99317 üzenetére
Nem ezzel van problémánk, mert maga az elv jogos, egy csomag méretű küldemény ne legyen levél, vagyis bezárnak egy kiskaput. Az a gond, hogy úgymond az ügyfelekre keni, mintha ők kérték volna, és nem a posta akarna más rendszert bevezetni. Értem én, hogy kommunikálni kell, de ezek a szánalmasan átlátszó f@szságok sokkal jobban felbosszantják az embert, mintha azt mondanák, hogy ami eddig is csomag méretű volt, az mostantól nem lehet levél.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Salex1
őstag
Gravírozó készletet nem tudjátok hol lehet venni? Most, azonnal kellene, webshop nem játszik.
Praktikerben nincs. -
szimeonov
tag
Kormányt keresek, kb mindegy milyen állapotú (nem kell hogy működőképes legyen), márka/típus nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Keresek egy Lenovo ThinkPad T61-es gépet!
Lehet hibás is, full alap modell, a lényeg, hogy T61 legyen és minél olcsóbban!
Privátban írjon aki tud valamit! Köszi| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Borosz
őstag
Tudtok Debrecenben üzletet ahol laptop fedelére való matrica kapható?
-
br.rak
őstag
Hol lehet Debrecenben jó minőségi esernyőket venni?
-
törölt tag
Nagyon nem igaz. Anyám is állandóan panaszkodott, hogy az esernyői fél évet sem bírnak ki. Ja, ne az 5-600 forintost vedd, mert már rövid távon is többe kerül, mint egy normális. Nagynehezen elfogadta, és vett egyet 2k-ért. Kb hat éve használja. Olcsó ernyőkért ezalatt kiadott volna 6-7k-t alsó hangon.
-
dFactor
tag
Üdv!
Eladó egy kiváló minőségű, stílusos 14"-15" notebook tok. Nemrég rendeltem, de sajna az új laptopnak (Lenovo Y700) kicsit szűk lett.
Plüss belső borítása van, valamint egy cipzáros zsebbel is rendelkezik.
Ára: 5000 Ft. Érdeklődni priviben.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
törölt tag
Jaja... Hozzátenném nagyon halkan, hogy vagy a nagyon könnyű műanyagpálcás nem összetolós esernyőt érdemes megvenni, vagy pedig az automata/félautomata vonalon a nehezebbeket.
Ami könnyű, és összetolós az gagyi.Valamikor ezer évvel ezelőtt rengeteget esett és el kellett kérnem kolléga ernyőjét. Sikeresen el is hagytam. Akkor vettem neki helyette egy összetolós valamilyen oda-vissza automata Laurent 5-6k körül, a mai napig elégedetten használja. Ezen felbuzdulva vettem magamnak pár nappal később egy összetolós félautomata Feeling Rain-t akcióban 2000Ft-ért. Nagyméretű, de nem kétszemélyes, valami növelt kupolájú cucc. Szerintem legalább 5-6 évig szolgált, most kezdi elkapni az összetolós ernyőre jellemző táskabetegség, azaz kikopik a külső és a középső harmad találkozásánál azon része ahol zárt állapotban a mechanika rá tud nyomódni a kupola anyagára a táskában. Persze ez lehet nem jönne elő ha nem vászon tokban használom hanem valami keményebben.
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Kidobásra ítélt rossz alkatrészek nem kellenek valakinek?
Nem tudom javíthatóak e vagy sem, de ha valakit érdekel, akkor viheti.
Villámkáros TP-Link 841ND router és Chieftec CTG 500 80P táp.
Ha nem akkor kuka.Akit érdekel az keressen privátban.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Sanyabá
senior tag
Vegyetek telefont , ajándéknak is tökéletes![link]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
yanna
addikt
Skacok! Debrecenben van gyökér BMW-s gyökér Golfos felsz@pó kísérővel, vagy átutazóban voltak az IQ huszárok tegnap?
-
zolikaDB
veterán
Opera alatt miért széthullva jön be a logout.hu oldal? Firefoxban oké.
-
törölt tag
válasz zolikaDB #99335 üzenetére
Mióta a kínaiak kezében van az opera, azóta valahogy nem bízom bennük, pedig 2000(?) körül kezdtem használni az asztalit, és 1.0 óta .jar butafonon a mobilost. Egy időben volt a DC-SG orosz csoporttól mindenféle király mobil build, de ma már inkább olyan valaha jó volt kategóriába került, de inkább nem piszkálom....
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Olyan boltot keresnék, ahol magas szárú (térdig érő) kompressziós zoknit tudnék venni.
Ahogy láttam leginkább túra,-és sportboltokban kellesz nézelődnöm...de nem sokat ismerek.Ugyanitt keresek bolto(ka)t, ahol tudnék venni valami elegáns, férfi, bőr pénztárcát.
Előre is köszi a tippeket
...
-
copass
veterán
válasz mrbig25 #99340 üzenetére
kompressziós zoknit találsz a decathlonban vagy itt jiani-t
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
br.rak
őstag
Köszönöm a tippeket az ernyővel kapcsolatban!
-
philipe
tag
-
Sanyabá
senior tag
Notebook 2,5"-os HDD-t keresek 500GB- 1TB között !
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Hol kapható Sims 4 játék pc-hez?
Lehetőleg olcsón
(Tescoban nincs)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
philipe
tag
válasz lizakattila #99347 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest