- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Alig 2 hónapja vettem egy dobozos, passzív hűtéses Radeon HD7750 VGA-t ami eddig működött de!
1-2 hete kiírt egy olyat hogy a Win10 frissítéseket töltött le és a telepítés érvényesítéséhez újra kell indítani a számítógépet, na azóta nem ad képet a VGA.
Kivettem, pasztáztam, beraktam, a Biosig volt kép utána semmi.
Azóta a Biosba se ad képet.Ez VGA hiba vagy csak valami frissítés nem sikerült?
Másik gépbe még nem próbáltam.Most egy régi Ati Radeon X1300 van benne, azzal megy tökéletesen.
-
Laraxior
titán
válasz perge666 #99801 üzenetére
Win10 a problema oka valószínűleg...
Az csinal mindenfele anomaliat."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
AndrewBR
senior tag
15 darab DVD tokra lenne szükségem 'óccón.
A.
-
dsys
csendes tag
válasz dewil666 #99793 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás, bár én sem tudtam, a galamb utcai csempeboltos világosított fel, egyben ajánlom is őket, nagyon rugalmasak, korrektek.
Egy azon típus alatt kb nincs két egyforma csempe, csak abban az esetben, ha egy "szériában", vagyis egy gyártásban veszed. Tehát hetente szállítják az aktuális adagot mindenfelé. Azok egyformák, a következő adag már nem. Picivel másabb árnyalat, másabb minta stb. Valószínűleg a praktikerbe is azonos érkezett, csak későbbi gyártás.
Sajna ez így van, gondolom a szabványoknak megfelel és kész. Mi úgy vettük, hogy szállítás előtt telefonáltak oda, és inkább túlsúllyal hozták el, de legalább egyforma volt. -
INMOTEP
őstag
válasz diablo1984 #99788 üzenetére
Köszöntem az infót ,főleg egy olyan nagy boltot keresünk ami nagy és van választék .Ilyen praktiker meg hasonló lenne az utolsó hely ahol szétnéznénk .
-
Zola007
veterán
válasz erik365 #99798 üzenetére
Éjfélig ìrj egy carbon copys emailt másodcimmel nekik és minden oké
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Marci79
senior tag
válasz dewil666 #99789 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy honnan veszed a csempét! Nincsen szétválogatva, hogy mi megy az áruházba és mi megy a csempeboltokba. Gulyás-nál is, Szatmáry-nál is és pl. a Létai útiban is ugyan azt kapja az ember ugyan azon termékből. Az meg, hogy első osztályúnak van feltüntetve nemsokat jelent. Azok is mérethibásak, görbék, árnyalatbeli eltérések is lehetnek illetve lehetnek nem derékszögesek az élek. Sokukkal már a magyar szabványnak megfelelő munkát sem lehet kivitelezni! A minőséget/kinézetet befolyásolja az is, hogy ugyan azon gépbeállításokkal készült-e vagy másik gyártósorról származik...
Az egyik hsz-re reagálva: A Zalakerámia az egyik legf.sabb csempe az összes kapható közzül! Ahogy az olaszok 90%-a is!
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
bobace
addikt
válasz Marci79 #99811 üzenetére
Így van. Olasz csempéből csak ha nincs más, vagy ha tényleg nagyon jó, általában a Praktikeres olasszal rengeteg a gond.
Zalakerámiát vettünk most, én is tartottam kicsit tőle, meglátjuk meddig bírja.
A lengyel márkák szimpatikusak voltak. Pl Kanizsa - Kanjiza. Csak aztán nem úgy jött ki, a darabáras dekor miatt nagyon drága lett volna a vége.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
diablo1984
veterán
válasz Marci79 #99811 üzenetére
Èn 10 ève dolgoztam fürdőszoba szalonban, ott láttam sok csempèt, de a zalással semmi gond nem volt az első osztályú meg első osztályú, semmi eltèrès nem lehet dobozon belül! Azèrt is vettem èn is, erős, tartós megbízhazó, csak nem 2 külön szállítmányból kell venni, ezèrt kell a dobozokon a színárnyalatot ès kalibert ellenőrízni, aki meg nem èrt hozzá, annak szar a zalás csempe.... Olasz csempèből magyarba többnyire a szemètje jön, lehet csicsás, de a máz gyenge, az egèsz csempe könnyen törik.Spanyol csempèk tudnak mèg jobbak lenni.
-
Irmscher 353
aktív tag
Keresek Debrecenben, vagy a környéken olyan fórumtársat, akinek a következő márkák közül valamilyen hangsugárzója van, s nem zárkózna el egy meghallgatás elől:
Zsolt Audio StandArt, JPW ML széria, TDL RTL széria, Phonar P20-30-40, Royd, RuarkKérem, privátban vegye fel velem az illető a kapcsolatot
Köszönöm!INMOTEP:
A Monostorpályi úti csempeboltot csak ajánlani tudom, korrektek, ha nagyobb tételben vásárolsz, akár egy kis kedvezményt is kaphatsz. Ezen felül pedig a beszállítóktól be tudják úgy rendelni a csempéket, hogy azok egy "fogásból" legyenek, így minimálira csökkentve a színeltéréseket.Eladó:
- Huawei 736 telefon (Vodafone)kompletten dobozában - zsebkopott - 3,5e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Bakelit lemezek - kérésre listát küldök
- mikro headset - 5e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 6e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL) - fényezetlen, igény szerint ajakspoilerrel, új fényezhető hátsó lökhárító - a közepe gyárilag alapozott -12eHelyieknek a feltüntetett árból kedvezmény.
Bakelit/vinyl lemez csere érdekelhet![ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
válasz dewil666 #99796 üzenetére
Minden csempénél lehet eltérés. Nekem fel is hívták a figyelmemet, amikor vettem, hogy ha nem veszek eleget, akkor lehet nem lesz a következő ugyan ilyen. Van a dobozokon egy gyári kód, ami alapján be tudják azonosítani, hogy egy gyártásból való-e. Ez még a legdrágább, 1. osztályúnál is így van.
-
törölt tag
válasz diablo1984 #99813 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #99816 üzenetére
Nem is fogják.
A magyar emberek többsége a 4000 Ft-os csempét már drágállja, pedig olaszból az még mindig csak a legalja.
Valahogy álljfonra és lapostv-re nem sajnálják annyira.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
Én így kaptam, nem tudom van-e papír zacsis Pont elég sokkoló volt nekem így is az ára, nem kutakodtam utána
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Ádám16
addikt
Mobiltelefon (iPhone 5S) Akkumulátorcserét melyik debreceni üzletben érdemes cseréltetni?
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #99819 üzenetére
figyeltem, de még gyűjtök rá
viccet félretéve a burkoló ismerős szerint Mo-on ~4e Ft alatti csempékkel nem érdemes dolgozni, ha számít a végkifejlet, mert csak a sz*p*s van velük és utána a megrendelő a burkolót szidja.de pl. mi is 1700 Ft-os praktikeres greslappal raktuk a teraszt, mert a kutya és a tűzifa alá bőven megteszi.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
válasz Zola007 #99821 üzenetére
Mi most újítottuk fel a fürdőszobát, 3000 Ft-os csempe... Mindenki a száját tátja, hogy hűűű mennyi pénzünk van, biztos milliós tétel volt.. Pedig az alja szinttől csak egy fokkal jobb... De tökéletes, és a burkolók is nagyon szép munkát végeztek. Az összhatás meg tényleg nagyon jó lett - ennyi épp elég. Kinek van itt pénze olasz csempére...?
-
atike
nagyúr
válasz customer114 #99823 üzenetére
-
Zola007
veterán
Burkolón nagyon sok múlik.
Sajnos nálunk is járt anno olyan, aki kontàr munkát végzett, azóta is szidom, ahányszor belépek a f ürdőbe, pedig ismerősnél szépen dolgozott előtte, szoval a referencia sem mindenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
saril
senior tag
minden eladó!
lab31 2000mAh power bank
Nokia 100
MHL HDMI adapter Samsung Note 4-hez
Energizer AA akkumulátorok, Eneloop akkuk + töltő!
Samsung Note 4 szilikon tokok, autós és biciklis tartóha az összes meghírdetett termékem egyben elviszed akkor 10k
+walkie-talkie 5km-es gyenge akkukkal, headsettel, töltőbölcsővel, gyári dobozával 4k (nemsokára azt is felteszem)
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
diablo1984
veterán
Dell optiplex 210L
összetevői:
-Dell BTX-es alaplap(sata, ddr2 támogatás, intel 945-ös chipszet)
- Intel pentium 4 630 HT processzor(fizikai 1 mag, 2 szálon dolgozik a HT-nek köszönhetően, 3ghz-es órajel, 2mb l2 cache)
- 2x1gb DDR2-es kingston low profilos ram
- 80gb-os HDD
- Dell gyári ház(előlapi usb+hang)+gyári Dell táp
- LG dvd olvasó
ár: 7kRetro AMD 2800+(barton magos) gép eladó!
összetevői:
- MSI K7N2 Delta IL alaplap(Socket A-s,DDR1, 5.1-es hang, AGP 8x, USB 2.0)
- AMD Athlon XP 2800+(2083Mhz órajel, 333FSB, 512kb L2 cache)+ Artic Cooling hűtő
- 2x512Mb DDR1 400-as ramok
- Codegen 350W-os táp
- Geforce Fx 5200 128 Mb-os vga(tv-outos, D-sub)
- Maxtor 80Gb-os vinyó
- fekete ATX-es ház(lásd képen)
- DVD olvasó(vagy író?)
ár:5,5kP4es gép a régi időkből:
- Epox ATX-es alaplap 478-as foglalattal+DDR1-es memória támogatással
- intel celeron 2,4-es 478-as foglalatú processzor
- 512mb DDR1 memória
- 40Gb-os HDD(+egy 10 vagy 20gigás)
- geforce 2 64mb-os AGP-s vga
- Fehér(sárgás) ház+atx-es DTK táp
jól működik, furcsa mód internetre, szövegszerkesztésre, filmnézésre(nem HD, meg mkv formátumra) még így is jó.
ár: 3,5kEladó egyéb cuccaim:
- 2 db bontatlan nem használt crossfire kábel plasztik dobozában - 600ft/db
- TP-LINK TL-WR542G wifi router- 4k
- intel core2duo E8300 processzor - 4,3k
- ASUS x1950pro 256mb - 4k
- Leadtek Winfast PX 9600GT 512Mb - 5,5k
- Sencor SDV-7404H asztali dvd lejátszó+távirányító(USB+memkari olvasó, divx, xvid, mpeg lejátszás, HDMI, scart, kompozit, 5,1 hangkimenet)- 4,5k
- ATD 2.1-es hangfalszett- 2,5k
- kihúzható, ágyneműtartós kanapé- 28k[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Auchanban ha jár valaki, megtenné, hogy ír
-
erik365
senior tag
1.4 T-jet M32
-
Atomantiii
addikt
Újra megkérdezem, hátha. Szóval nem dolgozik-e valaki közületek ilyen műgyanta féle ragasztó anyaggal?
-
hcs57
őstag
válasz Atomantiii #99832 üzenetére
Bár nem ezt kérdezted, de ahogy tudom a két komponens összekeverve polimerizálódik, s a folyamat nem fordítható vissza.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
zolikaDB
veterán
VGA (GTX750Ti) kérdésben tudna valaki segíteni?
[link] -
erik365
senior tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy szeretnék az adatlapomon módosítani be is írom a módosítást (egy számot szeretnék módosítani) de mikor mentésre megyek azt írja ki, hogy belépési e-mail kitöltése kötelező. Be van írva és a hozzá tartozó jelszó is mindkét helyre.
Valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Fagyi
aktív tag
válasz Atomantiii #99839 üzenetére
Valószínűbb, hogy a műanyag hamarabb oldódik ettől, mint a ragasztás.
Multicsiszoló és jó néhány óra kínlódás!https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Atomantiii
addikt
Nem sima műanyag, meg úgy van összeragasztva, hogy azt sehogy se bontod meg multicsiszolóval.
Kínlódni se akarok, akkor inkább körbevágom flex-el csak utána nehéz lesz visszaragasztani, mert nem lesz meg a pereme körbe külön ami tartaná a másik darabot.
Ezért érne meg egy próbát az említett aceton, hátha. Na majd körbenézek, hátha kapok valahol. De ha valaki tud konkrét helyet ahol árulják nyugodtan megoszthatja velem.
-
vlevi
nagyúr
válasz zolikaDB #99840 üzenetére
Tuti, hogy nagyitva van. Az autodesk is updating felirat nem a szabványos 9 pontos Segoe betű. És mivel az a orogram nem támogatja rendesen a nagyítast (a programok nagyrésze ilyen), ezért csak felskálázni tudja a windows, kb, mintha paintban a printscreent nagyitanád 125%-ra.
-
zolikaDB
veterán
-
7Sony7
addikt
Opel csavarhoz milyen bitfej kell? Ph2 lötyög, Ph3 nagy.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zolikaDB
veterán
vlevi, birq: köszönöm! Amúgy valóban ez van, nagyítást visszavettem, már jó is a progi. annyi, h külön a böngésző ablakokat tudom nagyítani, az most egyelőre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest