Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz #65675776 #99649 üzenetére
Akkor nem tudnának feleslegesen büntetni, bár akkor meg lehet csapdás parkolókat jelölnek ki mint a fentebbi linken
(#99650) mamusz11
Hívd fel a MM-t és megmondják, amúgy a Fórumnál lent van de nem biztos(tehát nem fel a parkolókhoz hanem jobbra lefele)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
xuldar
addikt
válasz mamusz11 #99650 üzenetére
Ha a Hunyadiról fordulsz be a Fórum parkolójának a feljárója felé, pár m után van egy elágazás, ahol jobbra is tudsz menni, az az út a pincébe vezet. Na ott kell lemenni és egyből a bal oldalon találod a rakodóterületet.
Úgy kötözzétek le a cuccot, hogy a meredek emelkedőn nehogy elcsússzon vagy elboruljon.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
copass
veterán
válasz Chesterfield #99642 üzenetére
kresz 41. § Várakozás
(1) A 40. § rendelkezéseit értelemszerűen alkalmazni kell a várakozásra is.
(2) Tilos várakozni [a 40. § (5) bekezdésében említetteken túlmenően]:
c) ahol a jármű az út menti ingatlanra való behajtást akadályozhatja;
garázs egyértelmű, trafó megint.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
kungzi
veterán
Valaki nem tud Debrecenben olyan boltot ahol 3000Ft körnékén lehetne venni 5m RGB ledszalagot távirányítóval, tápegységgel?
Köszönöm, neten sok helyen lehet, de én ma szeretném megvenni.
-
saril
senior tag
válasz kungzi #99657 üzenetére
akkor célszerű gyorsan elmenned pár lidl és aldi üzletbe mert ott láttam jó áron 3 év garisat
azt hiszem lidl de nem vagyok benne biztos lehet aldiban is vanszerk.: ha mákod van tépőzár és kétoldalú ragacs is lesz, illetve szokott lenni!
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
xuldar
addikt
válasz mamusz11 #99653 üzenetére
Először leparkolsz fent, lemész a MM-ba, megveszed a cuccot. Kapsz egy papírt, amire kiadják odalent. Megbeszélitek, hogy mikor mész érte. Ha azonnal, akkor lemész, kihozzák a cuccot, bepakoljátok és mehettek.
A lenti rész nem (volt) fizetős (tavaly), de nem parkolóház, csak rakodótér. Nem szeretik, ha otthagyod a verdát.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
mezis
félisten
Lakó-pihenő övezetre járdahiány esetében meg van fordítva:
"39/A. § * (1) * Lakó-pihenő övezetbe - a „Lakó-pihenő övezet” jelzőtáblától a „Lakó-pihenő övezet vége” jelzőtábláig terjedő területre - csak a következő járművek hajthatnak be:
.
.
.
(3) A lakó-pihenő övezetben a vezetőnek fokozottan ügyelnie kell a gyalogosok (különösen a gyermekek) és a kerékpárosok biztonságára. Ha az úton járda nincs,b) járművel várakozni csak az erre kijelölt területen szabad."
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Zola007
veterán
Fórumtárstól kaptam dugóhoz: [link]
De közben találtam már ebayen is, ha valakinek hasonló gondja lenne [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
"Meg kellene fordítani a szabályozást, és nem azt kitáblázni, hogy hol tilos parkolni, hanem azt, hogy hol lehet."
Osztom a nézeted. Több tábla, de kevesebb gond. Persze akkor kevesebb lenne a bírság is, ami jellemzően nem cél.
Én egy GPS alapú rendszernek örülnék, amit összevonni google maps-al és koordináta alapján megmondaná, hogy ahol éppen megálltál, ott lehet-e parkolni. Persze ez meg személyiségi jogokat és követési problémákat hozna fel, ami miatt megint menne a pampogás, illetve nem elég pontosak a magán GPS-ek, csak a katonai.
De milyen királyság lenne, ha mondjuk nem kellene parkolóórával sem szórakozni, hanem megálltál a parkolóban, elindítja a szerver a számlálást, mikor eljössz onnan, akkor pedig levonja a feltöltött parkolás egyenlegedből.
Biztos van ilyesmi már külföldön[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz kungzi #99657 üzenetére
itt a Faraktáron van egy LED-es szaküzlet (LED digital), sokan járnak oda, gondolom nem lehetnek olyan rossz árai, egy próbát megér.
#99666) daa-raa: engem a reklámjuk nem zavar, az elpazarolt elektromos áram annál inkább
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
LG 107 cm-es plazmatévé + fullos állvány eladó. Itt 50k.
Raktam fel pár képet még, meg pár adatot. Dönthető, állítható magasságú az állvány, és az asztal rész külön is használható.
-
bul07
nagyúr
Biharkeresztes és Komádi között bőszen keresnek 8-12 migráncsot, bejelentés kaptak de még nem találták meg őket
Én meg pont őrzők és védek (Nato dezodor bekészítve biztos ami biztos alapon)
Esetleges éjszakai szunyókálás kilőveMúlt héten is találtak vagy 30-at
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Mikulásbá #99674 üzenetére
Ajtó kulcsra zárva tűzvágó balta belül bár kívül van csomó eszköz amit tudnának használni(kapa, gereblye, csákány) de alapból nem hinném hogy azért járkálnának itt hogy bármi bajt csináljanak
Meg van egy jól megtermett Kuvasz is bár láncon de van (van vagy 60kiló)A férfiaktól kell tartani mert ki tudja, főleg csorda szellembe
Csak azt nem értem hogy kerülnek ide mert hogy nem gyalog jöttek át Románián az biztos, mert ez a rész messzi van Szerbiától
Szerintem Szerb-Román határon valaki felvette őket elhozta erre a részre és mondta nekik hogy abba az irányba
Vagy magyar csempészek felvették őket nyugati országrészben mentek egy kört és itt erre kirakták őket hogy osztrákba vannak, ilyet régen is csináltak a 90-években
Volt hogy felszálltak a buszra hogy Bécsbe kérnek jegyet, buszsofőr felvette őket és a határőr laktanyánál megállt bement szólni hogy hozott pár menekültet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lamiki
senior tag
válasz Zola007 #99663 üzenetére
Méretben a 25 mm-hez a 3/4" csődugó is elég közel áll (3/4" cső külső átmérője 26,9 mm), azt meg bármelyik vaskereskedésben kapsz szerintem, itt nálunk Böszörményben van legalább 4 helyen, kb 20-30 Ft Itt biztos kapsz Debrecenben
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Zola007
veterán
-
kungzi
veterán
Ha valakinek van NEM használt 5m-es rgb ledszalagja távirányítóval és tápegységgel és eladná mindenképpen írjon privátot. Ma érte mennék a városban. Köszönöm
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Tud valaki jó autómosót Debrecenben, ami viszonylag olcsó és jó?
Nem a "csináld magad" kézi mosóra gondolok. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tibbike01 #99683 üzenetére
Az Istvan uton van ketto.
A kristaly az jo, de sokat kell varni a masik viszont nincs olyan preciz, nem lesz olyan szepen megcsinalva, viazont 1 oran belul biztos, hogy kesz lesz az autod.
Ajanlott meg az Emanuel a Segner teren, de ott is sokan szoktak lenni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
Akkor bedobom már a témát, hogy szerintetek Debrecenen belül melyik a legjobb pizzéria, ami párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest mellett helyezkedik el?
-
dewil666
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest