Új hozzászólás Aktív témák
-
vidobali
aktív tag
válasz dewil666 #86048 üzenetére
Valóban nagy örömöt okoz, hogy veszek egy laptopot és egy alaplaphibás laptop érkezik. Ráadásként még el sem ismeri az eladó és azt mondja, hogy csak 45 ad vissza. Biztos Én vagyok a szélhámos, hisz biztos Én tettem alaplapossá azzal, hogy megnyomtam a power gombot, vagy a GLS, mert elhozta. Ugyan már ÁÁÁÁ hagyjuk.......
-
vidobali
aktív tag
válasz Zola007 #86045 üzenetére
Miben lehetek ludas? Igen vertek át, és itt is, mert hiszek az adott szóban.
Sürgősen kellett piros, lehetőleg fémházas noti a cégnek ahol dolgozok, és nem horror áron. Sajnos nem sokat találtunk. Több üzenetet váltottam vele, telefonon is beszéltünk, garantálta, hogy kifogástalan gépet küld, Ő már több mint 10 éve ezzel foglalkozik, külföldről hoz be laptopokat, amik megbízhatóak, és nagy ismeretségi köre van informatikusok körében. Ezért is kérdeztem rá itt, hátha valaki ismeri és megnyugtat, hogy nem egy szélhámos.
Erre még Én vagyok a ludas.
Köszi...... -
Gercsa
senior tag
válasz vidobali #86052 üzenetére
Ööö.
Most függetlenül a sztoritól.
Léteznek ma Magyarországon olyan cégek, akik 55e HUF-ért megéri gépet beszerezni jófogásról, vateráról kéz alól csak mert piros és fémvázas, ahelyett hogy Áfás számlával 70-ért (Áfa visszaigénylés után 55 ezerért) bármelyik használt gépeket foglalkozó boltból vennének egy akármilyen színűt garanciával?
Nekem ha cégem lenne, biztos nem kellene semmi olyan berendezés amire nincs gari vagy szervízháttér, mi a nyavalyát csinálnék ha 1 hónap használat után jönne ki valami baja, és azért állna a termelés/szolgáltatás a cégnél?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Sebestyen01
őstag
Socket A kolleganal rakatra vannak a jo laptopok, tole kell venni megbizhato, franko, normalis elado! Es nincsen problema
-
vidobali
aktív tag
válasz csapee #86063 üzenetére
Mert piros-fekete a cég arculata.
Szvsz az a gyerekes, hogy "ha". Én is sok mindent másképp gondoltam, láttam, amig egy adott szituációba bele nem kerültem. Tudod nem minden fekete vagy fehér, ítélkezni kívülállóként a legkönnyebb, a kibicnek semmi sem drága
Végül is amiért ide írtam, hogy hátha ismeri valaki és talán megnyugtat, hogy nem egy szélhámossal van dolgom, sajnos nem jött össze.
Üdv. mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz vidobali #86064 üzenetére
Sajnos megvolt a tanulópénz. De remélhetőleg tanultál belőle, én jófogáson még 5 ezer ft-ot se lennék hajlandó előre utalni nemhogy ennél nagyobb összeget. Hardveraprón volt már rá példa /persze az sem garancia, hogy nem vernek át de azért mégis valamennyire utána tudsz nézni az illetőnek/, de ha valamiért már több tízezret adok akkor boltból veszem / rendelem ha látatlanba bevállalom.
Ha pedig nem vállalom be látatlanba, akkor csakis személyes kipróbálás után vagyok hajlandó nagyobb összeget leperkálni.
-
Salex1
őstag
válasz Zola007 #86049 üzenetére
A 36-os szinte mindig pontosan indul, a gond a 35-ös úton a bejutással van, mert az kiszámíthatatlan. Van úgy, hogy 10 perc alatt beérek kocsival és van, hogy 30 perc (mindig ugyan úgy reggel 7:10 és 7:20 közötti indulással)
Illetve a 35-re a kifordulás is ilyen, van, hogy meg sem kell állni, de van olyan is,amikor 3. lámpára lehet csak kijutni.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #86066 üzenetére
értem, köszi mindenkinek.
Mondjuk ha korábban beér a városba, akkor bevárhatná a menetrendi idejét valamelyik megállóban.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gercsa
senior tag
Miért?
Neked van céged?És azóta veszel dolgokat kipróbálás, garancia nélkül ismeretlenektől, előre utalással?
Vagy annyiban változott a nézeted azóta, hogy nyugodtan hozhatsz rossz döntéseket, mert nincs főnök aki megszóljon miatta?
Persze én csak egy kibic vagyok, de ha már idehoztad elénk az esetedet megkérdezném, hogy egy 2-3 ezer forintos piros fedlap matrica nem illett volna a cég arculatába?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
adi mester
aktív tag
OFF: Legközelebb kérj videót a termékről, működés közben. Aki el akarja adni a gépét, az úgy is küld róla, aki nem, az meg úgy is sumákol. Vagy készíthettetek volna a cég számára egyedi, felragaszthatós borítást a notebookra és akkor bármilyen gépre fel lehetett volna azt ragasztani.
ON:
Eladó videokártyák:Nvidia 9300 GE 512 MB PCI-e - 2.500 Ft / db
AMD HD3650 512 MB PCI-e - 3.000 Ft / db
AMD HD5450 512 MB PCI-e - 3.500 Ft / dbjövőhéttől:
AMD HD6350 512 Mb PCI-e - 5.000 Ft / db (még irányár)Reballozott Siemens H250 notebook eladó:
Core 2 Duo P9300 (2 x 2,5 GHz / 6 MB / 1066)
2 GB DDR2 667
160 GB Seagate HDD 100 / 100 33 nap
2,5 órás aksi
15,4" kijelző (1680 * 1050)
Quadro 570m 256MB + 256 MB tc35.000 Ft-ért vihető, 1 hét próbagar + 2 hónap a GPU kötéseire
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Abri
senior tag
vigyázzatok a jófogásos üzletekkel!
elmesélek én is egy sztorit
Tavaly Decemberben egy jó ismerősöm meghirdette az Asus Transformers tabletjét dokkolóval. Amit sikeresen el is adott, de pár nap múlva hív a felesége, hogy segítsek már, mert a vevő azt állítja hogy rossz a tablet, használhatatlan, nem működik az érintője, rezeg össze vissza és hogy vegyék vissza mert így használhatatlan,de ő működőképesen küldte el, nem verne át senkit, így hát segítettem.
A tabletre a meghirdetett napon jelentkezett is egy Békéscsabai úriember aki azt mondta hogy kell neki, az árból nem is alkudott semmit, küldjék el futárral, mert nincs ismerőse aki megnézné, átvenné, meg sürgősen kell, ajándék lesz. Haverom felesége elmondta hogy használt, garancia nincs rá, 1-2 apróbb karc van a kijelzőn. majd másnap legyen ez Dec.18 átadta a futárnak. A tablet a saját dobozába + még egy dobozba becsomagolva. A GLS emailes értesítés dec.19 én 12:00 kor kézbesítve. Dec 19. 21 órakor írt a vevő, hogy nem jó a tablet, küldött videót is, majd dec. 20. án délelőtt telefonált is, hogy vegyék vissza, mert a tablet használhatatlan. Haverom ugye nem akarta visszavenni, lévén hogy előző nap még filmet nézet rajta és semmi baja nem volt, ekkor a vevő a GLS-t kezdte hibáztatni, hogy biztos szállítás során sérült meg. Mondtuk neki hogy jutassa vissza debrecenbe és megnézzük. Érdekes mód most már volt ismerős, aki visszahozta és amikor megnéztük a dokkoló csatlakozásnál meg volt púposodva a tablet kijelzője ill a dokkolón is látszott, hogy használatból eredendő hiba történ. Telefonon a tudtára adtuk, hogy nem vesszük vissza, de ő jogi útra viszi a dolgot. Mondtam neki, hogy magyarázza már el, hogy lehet az, hogy délben átveszi és ha tényleg rossz, miért nem szól azonnal. Azzal magyarázta, hogy munkahelyén vette át és nem ért rá, csak este megnézni.
Ki hiszi ezt el, hogy egy 60 000 Ft -os műszaki cikket nem néz meg az ember mihelyst meghozza a futár/posta.?
Azóta semmi üzenet, vagy telefonhívás nem volt, szval vagy tényleg ő rontotta el, vagy volt egy ilyen rossz tablete, vett egy jót majd az rosszat akarta visszatetni haverommal.Tanácsolom, ha valaki műszaki cikket ad el, fotózza le a Serialszámát, a matricát ami rajta van, hogy azonosítani lehessen, ha netán hasonló helyzetbe kerül, tudja bizonyítani.
-
diablo1984
veterán
válasz XtremLor #86076 üzenetére
jófogásról sikerült egy laptopot vennem kb 2éve utánvétesen én akartam átvenni, de a postás ismerte anyámékat és találkozott velük és oda adta nekik! mondtam, hogy bontsák ki átvételnél, mondtam, hogy a súlyának, dimenzióinak mekkorának kell lennie, anyám átvette, semmit sem nézett, utána szóltam neki, hogy bontsa már ki legalább, ha átvette és ágynemű és farmer volt venne egy felfújható medence dobozában......
persze nem lett meg az elkövető, vagyis aki postára adta az igen, de azt nyilatkozta, hogy ő csak a postára vitte a csomagot, nem ő küldte és megkajálták a jardok! a lóvé tán egy számlára ment volna, asszem egy halott ember számlájára.....az örsön mondták, hogy azon a héten ez a csaló asszem 3-4 valakit cseszett így át.....
na azóta látatlanban semmit, még párezres tételt sem....
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #86077 üzenetére
Helyes
Sajnos nem lehet ilyen oldalakon már szinte senkiben megbízni. Én szoktam jófogáson eladogatni dolgokat, de olyat ami nem új vagy nem garis vagy elromolhat én már nem adok fel utánvéttel
Futárokban sem lehet bízni Ha gebasz van, nem vállalnak semmiért felelősséget
Csomagot csak dupla dobozban küldök és kizárólag MPL-el, mióta a vaterafutár létezikElektronikai cikket pedig innen a ph-ról veszek, lehetőleg garisat vagy ha nem találok, akkor újonnan kicsit butábbat. Nekem inkább megéri a nyugalom az árkülönbözetet és veszek butább/elavultnak számító kütyüt, mert a rizikózásból elegem lett.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
laszlo168
senior tag
válasz diablo1984 #86077 üzenetére
Én sem vennék semmit előre utalással, inkább el megyek 100km-t de személyesen veszem át.
Sőt, ma jött az Edigitáltól egy 2000ft os penrai, utánvéttel, amit ki bontattam a futárral, mert mondom addig nem fizetem ki, mig meg nem nézzük, mi van benne, húzta az orrát, de szét cibálta a zacskót, és megnéztük, amugy sem bizom a rojál sprintben, ez katasztófa egy cég . -
Blabcsi
senior tag
válasz Zsoleszhun #86074 üzenetére
Igen, sikerült szerencsére.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
krisi047
aktív tag
Eladó egy Lenovo A760: [link] Ár: 15 ezer
-
Zola007
veterán
válasz laszlo168 #86079 üzenetére
nyugi, DPD is
tegnapelőtt így - ahogy a képen - látni hozták a csomagot.
Mondom neki "Nem tűnt fel, hogy valami nem oké?"
Tiszta felháborodottan nézett a srác, mikor mondtam neki, hogy megvárja míg megnézem, hogy minden meg van-e benne. Mert ha nem,akkor jegyzőkönyv és nem veszem át.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Irmscher 353
aktív tag
Múltkor a postán én is szétakadtam, amikor a csomagomon volt egy nagy szúrásnyom, mondom a postás nőnek, hogy ezt most itt együtt kibontjuk, s ha sérült a tartalma, akkor jegyzőkönyv. Nem mondanám, hogy az öröm ült ki az arcára, de szerencséje volt, nem sérült a csomag tartalma...
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy DVD felvételem ami ugye több vob (6db 900mb) videóból áll. Mivel tudnám megcsinálni hogy egy fájl xvid, avi, mkv legyen belőle?Köszi a segítséget.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz diablo1984 #86085 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom ha nem sikerül Format Factoryval.
(#86086) T_chris Azt használom én is. Csak ilyet még nem csináltam. Azt nem tudod hogyan kell beállítani hogy a 6 vob-ot egybe konvertálja?
Ugy néz ki hogy a DVDFab (fab platinum) progival sikerül.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó 2 db. 3,5"-os IDE rack, beépíthető. Egy fekete és egy fehér. 1000Ft./db.Eladó továbbá:
- LG GSA-H20L fehér DVD-újraíró, Dual Layer, Light Scribe, IDE csatlakozós. Ára: 1500 Ft.- Hama univerzális laptop, notebook töltő eladó, újszerű állapotú.
- AMD Phenom 8650 x3 + Asus M3N78SE lap dobozában, hibátlan állapotban.
Eladó egy vadi új SWAT (S2 WRU CK) LEP97 fűzős és cipzáros surranó. 40-es méretű. 15eFt.
Fotók.Érdeklődni privátban köszi!
-
kpal
nagyúr
Hátha van itt egy pár ,akik szeretnének mozizni Cinema City páros 3D miozjegy voucher kód eladó
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Kb. 12-13 éves Panasonic CRT tévé sípolni kezdett ma reggel.
Elég hangosan és folyamatosan. Nincs kép...csak hang.
Valakinek van ötlete mi lehet?Dani
-
zolikaDB
veterán
válasz rayoliviero #85977 üzenetére
Dóka Laci, Mikepércsi, a MOL utan. Eleg jol nyomja, nem a sufnis, olcso szerelo, de ha villamossag, akkor en megbizom benne. Plusz o klimas is.
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Tüzifa ügyben van tapasztalat? Van jópár kalodás "tavalyi vágás" hirdetés pl. a jófogáson, de hátha van valakinek konkrét tapasztalata
-
gps76
őstag
válasz (Bundás) #86092 üzenetére
A Határ úton ilyen kalodások ki vannak rakva a Nagy Mihály kerti résznél, lehet érdemes meglesni. Ha mész a Kishegyesi felől a 46-os utolsó előtti buszmegállója környékén van.
Újra foglalkozom telefon, tablet, mp3 lejátszó, stb. kütyük javításával,usb, jack, akármilyen csatlakozó, apró alkatrészek cserélése. Akinek van ilyen jellegű javítanivalója bátran keressen!
Eladó:
- Új kemping kerékpár, 6 sebességes, összecsukható. - 20000 Ft
- Fahreinheit forrasztóállomás, keveset használt. 3300 Ft
- Univerzális notebook táp 120 W-os.Többféle csatlakozófejjel 15 - 24 V-ig, USB 2 Amper aljzattal. - 3500 Ft
- Samsung S5 új, utángyártott, de jó minőségű 3000 mAh akku. - 2300 Ft
- Ericcson F3507G mini pci-e WWAN modemkártya. - 1500 Ft -
Lajkó
őstag
Tudna valaki mondani egy férfi fodrászt az Újkert környékén?
-
(Bundás)
addikt
ott most kicsit vizes a fa ahogy néztem... persze mit vár az ember február végén...
-
Chesterfield
őstag
-
sNORh
addikt
Nincs valakinek TP-2500-as UV ragasztója?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest