- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
iscsu
tag
Továbbra is ELADÓ a fél világ:
VW Passat VR6, naptetőn kívül full: 550e
HP 2710p tablet: C2D U7600 CPU, 2G RAM, 100G HDD, 2 órás akksi. - 45e
Soundcraft Spirit Folio 10^2 keverőpult. - 25e
FuSi Amilo Pi2515 földi maradványai, és pár billentyűje - 1e-től
UPC mediabox (Pace DC621KU) - 4e
Kenwood KRF-V4060D házimozi-erősítő - 21e
3db Magnat Cinemotion 750 pici házimozi-hangszóró - 3e
MacAudio MPX 4000 autós erősítő - 20e
M.N,C. Big Bull X2 mélynyomó ládástó' - 18e
(utóbbi kettő saját autóból, nem dijumdisumra használt.)
KERESEK:
Seagate Barracuda 7200.10 250GB-hoz való elektronikát.
Alkudni szabad, érdeklődni PÜben. Köszi!
-
sNORh
addikt
Tudtok valami jó használt téligumist?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
vjpeti
tag
Helló!
Eladó:
185/60 R15 Continental TS800 téligumik, 5mm körüliek.
4x8e -
ke_ni
csendes tag
Philips PC 400 eladó 5.1 hangfalszett
[ Szerkesztve ]
-
harcos22
csendes tag
Hajdúbsözörményiektől vennék 9cm-es pwm vezérelt ventit!
ajánlatot privátba köszi!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Én Agip-nél tankolok és megy mint a villám..hátszéllel szakadékba Így fogyaszt 5.5litert.
Néha rányomok nyáron kis etanolt is, de semmi gond.
Viszont a kinti Gizella utcán lévő kút után alig húz, meg szaggat de nagyonGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
tib-bee
tag
válasz PindurAnna #8609 üzenetére
Debrecenbe nem tudod hol a legolcsobb az etanol? Es kb. mennyi most?
-
Kickass
őstag
válasz Laraxior #8589 üzenetére
Csak az sem mindegy ám, hogy számolod, mert hosszú távon pár deci/fél liter tévedés elég fals adatot hoz.
De én kussolok, vagy LUK 98as vagy a többinél csak prémiumbenzin, azok közül viszont az OMV a legszarabb ezt állíthatom, a legjobb meg a MOL EvoNeo.
tib-bee: holtankoljak.hu
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
imho senki... ennyit a környezetvédelemről és az alternatív üzemanyagról. a gázosokkal is jól kitoltak.
de attól tartok, hogy rá fognak jönni, hogyan tudják az árkülönbséget fenntartani: megemelik valamilyen ürüggyel a benzin árát, és akkor még mindig olcsóbb lesz az etanol, mint a benzin. láttunk már olyat, aki hallott már ilyenről.
-
lorcsi
veterán
nem túl hiteles ez a holtankoljak.hu
párszor már megszívtuk, hogy kinéztük a legolcsóbb helyet aztán mégsem
inkább csak tájékoztató jellegű az egészeladó: vadi új soundcore motion+
-
izomhod
őstag
szombaton 27-én Debrecen- Budapest-Székesfehérvár,
28-án vasárnap videoton meccs után este vissza Fehérvár-BP-Debrecen vonalon fuvart vállalok
-
kiss.a
tag
valaki help me, van egy jelszóval védett pdf dokom de minden egyes megnyitáskor kéri a jelszót, valahogy nem lehet beálitani h ne kérje mindig a jelszót?
-
Drughi
addikt
MediaMarktban 0%THM-es hitelakció van 6, 8 illetve 10 hónapra
Tudja valaki, hogy milyen papírok, igazolások kellenek?
Legfőképp az érdekel, hogy elég-e egy munkáltatói igazolás vagy kell egy külön MM-os adatlap, amit a munkáltatónak kell kitölteni és úgy visszavinni MM-ba?
Csak mert nem szeretnék a város 2 vége között 4x oda-vissza furikázni -
tib-bee
tag
válasz PindurAnna #8617 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Természetesen néztem a holtankoljak.hu-t, de sokszor nem valami hiteles, és bíztam benne, van valami kis eldugott kút, amit nem ír ki. Pl. kb 2 éve monostorpályi vagy faraktár fele is lehetett, nem tudom már melyik kúton. Azt hiszem a diószegin volt az avia kút. Ott már nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
#8622) tib-bee Diószegin laktam anno de én ott nem is tudtam hogy lehet. Most meg nem igazán járok arra..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ati012
őstag
válasz PindurAnna #8625 üzenetére
Nem fér a fejembe, hogy ez hogy kerülhet bele.
-
sNORh
addikt
Nem külön szakma, csak már így az idény elején szoktak foglalkozni vele magánszemélyek, németből innen-onnan behozott használt gumikkal. Bátyám 25-ért kifogott egy R14-es Michelin 7mm-est, lemezfelnivel együtt. Csak annak most nincs 15-ösbe. nekem az kéne.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
tib-bee
tag
válasz PindurAnna #8625 üzenetére
Akkor a legtobb kuton felvittek 270re az arat, de ott egy ideig tartotta a 250 ft-ot, de mondom ez ket eve volz. Azota en se jartam arra.
-
_Fonzy_
tag
Valakinek nincs eladó, wifis, nagy kijelzős telója 20k-ig?
-
Fagyi
aktív tag
lg optimus p-500 papírral hozzá adott kellékekkel fekete színben + fóliával. Tokban tartott karcmentes, T függő, lejárt hűség róla.
Megfelelő érdeklődésre megvállnék tőle. Érdeklődni PM vagy telefonon!https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
vjpeti
tag
Hali!
T-mobilos Nokia E72 eladó!
Leírás, képek, stb itt.ár: 22e
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Vamospercsi uti autobontonak tudja vki a telefonszamat? Ahol a bananerlelo volt!
-
lorcsi
veterán
válasz zolikaDB #8635 üzenetére
sajna tel számot nem tudok
de van hozzájuk egy "jó" sztorim...
bementem, hogy a polo-hoz antennát tartanak e..
elsőzör azt mondta nincs..
aztán még nézegettem kicsit..erre találtam vagy 3-4 antennát, amik jók is lettek volna (ha ő tudja mit árul)
egymás után kérdeztem az árukat..3-4k között mondta
utána a veres péter túlvégébe is elmentem egy wv bontóba..1,5k volt..eladó: vadi új soundcore motion+
-
hernor02
tag
Kellene nekem 250-500GB-os 3.5" SATA-s HDD, lehetőleg 100/100-as, 1 hibás vagy gyenge szektor még belefér.
Valaki hirdetett itt egy 500-ast, meg-e van még?Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
GIJoe
addikt
Van valakinek új tápegysége 1 órán belül átvehető? (belváros)
-
Laraxior
titán
Corsair HX1000? Garis még...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lorcsi
veterán
20 gigát hagytam annak idején az xp-nek..gondoltam csak elfér rajta jó sokáig..erre most vinnyog, hogy tele a c
Laraxior: nem lenne rossz ötlet..de lusta vagyok variálni, hogy mi melyik részre települjön. azt a 1 percet meg csak ki tudom várni napi 2-3 alkalommal, hogy felálljon a rendszer
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Laraxior
titán
Lesz egy fasza 32GB-os Samsung SSDm, ha bővíteni akarsz... potom forintért
"beszámítom a tartozásba a 65kból"Ráadásul SLC-s
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
egy 64GB-os 470es Samsungom most is van... Vennék helyette egy másik 830ast és akkor mehetne a raid0 a két 830assal
(#8648) giigz : ühümm
[ Szerkesztve ]
-
levi1108
aktív tag
Eladó:
ASRock P4VM890
Intel 2,8Ghz
512mb ddr1
ház
dvd olvasóEgyben!
Csere/beszámítás C2D proci, vagy DDR3 memória.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest