- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz pockhome #9751 üzenetére
sparba nem volt, inmedioba sem, csak a kék burn volt
Most hívott egy srác innen pH!tól. Cybertroneról érdeklődött... Neki 350.000-el tartozik (3x GTX680)
Tigáznak 540.000-el, itt pH!-ra még 140.000, azonfelül egy gyenge közösköltség elmaradás, 250.000
nah meg a szokásos havi csekkek, amik nincsenek befizetve...Providentes arc is rendszeres látogató, bankkártyán a 110k-s hitelkeret is ki van merítve
úgyfest bérelt helye van a sitten
Még szerencse, hogy én bahajtottam a 65ezremet.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szabi911
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/1gb_pendrive-ot_keresek/hsz_1-50.html
szabi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #9753 üzenetére
Tehát ezek után is ugyanúgy "mi" fogjuk eltartani..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Hypernem
csendes tag
Valakinek esetleg nem szükséges 2 db egyszemélyes, felnőtt méretű ágy? Az egyik felnyithatós ágyneműtartóval rendelkezik, a másik kiszedhetős matraccal! A matrac teljesen új! Az ágyak kiváló állapotban vannak, költözés miatt váltak eladóvá! Képeket, szélességet, hosszt, és egyéb információkat pü-ben írok!
Másrészt továbbra is maradtak 9-16 éves lányoknak való átmeneti és téli(bélelt) kabátok, valamint 8-12(13) éves lányoknak való hosszú őszi/téli(bélelt) farmerek! A választék folyamatosan bővül!
Privátban keress!
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Csöves
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Tudom, ezért hoztam.
(#9761) Kryczek: Dehogy kéne, legalább egy-két percig fülig ér a szám a hülyeségtől.
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #9760 üzenetére
Mondtam már, de imádom ezeket a híreket.
-
Drughi
addikt
Eladó:
HP Probook 4535S notebook
-Matt kijelző
-Full ALU burkolat
-Kétmagos AMD A4-3305M APU Radeon HD 6480G grafikus kártyával (2,6 GHz/1,9 GHz, 2 MB L2 gyorsítótár)
-8GB RAM
-AMD Radeon HD 6480G 1GB DDR3
-128GB Samsung SSD150.000HUF
-
Kryczek
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Kryczek
aktív tag
válasz stranger28 #9768 üzenetére
ennyi.... azt kaptad amit ígértem?
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
z0d1AK
nagyúr
Érdekel valakit új, bontatlan Symantec Norton AntiViros 2003?
Vírus ellen már nem hiszem, hogy véd, de közel a 10 éves évforduló, igazi ereklye!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bjørgersson
félisten
válasz stranger28 #9772 üzenetére
Milyen szakon tanulsz?
-
stranger28
addikt
válasz Bjørgersson #9773 üzenetére
Ha én azt tudnám.
(#9775) kovy29: Mérnök informatikus.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz stranger28 #9774 üzenetére
És ha tudnád, milyenen tanulnál?
-
GIJoe
addikt
Valaki otthon van műholdas témában? Openbox S10-12 ...stb
Lenne 2 db kérdésem... -
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
kungzi
veterán
-
doktor úr
aktív tag
-
fenergie84
addikt
nehogy azt higgyétek már, h ilyen összegű csalásért (vagy miért) lecsukják!!!
Majd évekig elhúzódik az ügy és majd felfüggesztettel megússza, mivel előtte még (gondolom én) nem követett el bűncselekményt...sajnos egy ilyennek én is érintettje voltam, mai napig szabadlábon van a tettes és a rendőrségen is azt mondták, h ne reménykedjünk letöltendő büntetés kiszabásában...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem nagy szám, így járok suliba minden nap.
-
kungzi
veterán
válasz fenergie84 #9780 üzenetére
reménykedni azért szabad nem?
-
sNORh
addikt
Keresek Beugró társasjátékot!
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
zolikaDB
veterán
A tél kapcsán lenne egy aktuális kérdésem (máshol is feltettem, de több szem többet lát):
mit lehet tenni a szélvédőpárásodással? Klímát fújatom, az OK, de szétfagyok, meg nagyon rövid ideig jó.
Vettem a T.szkóban páramentesítő folyadékot, pumpás kiszerelésben, olyasmi a szaga, mint a fagyállónak. Szélvédőt belül szépen Clean-nel megtisztítottam, utána ezt felfújtam rá, hagytam állni pár percet. Utána papírtörlővel elkezdtem letörölni, eleinte mázgás volt, nagy nehezen szépen letisztult...
Mindez persze szart sem ér. Elindulok, kb 2 perc múlva elindul a párásodás a vezetőoldal felől. Egy darabig csak itt, majd szépen folytatódik a másik oldalon is. Utasom nincs, én meg magamban nem nagyon beszélgetek, szóval az emberi tényező minimális a történetben.
Mit lehet ezzel tenni??? -
-
wody21
tag
512Mb - 1Gb - 2Gb MicroSd kártyát vennék (használt, otthon kallódó...) A lényeg, hogy működjön.
Üdv! -
werszomjas
addikt
Eladó!
Laptop memória:
Hynix - 512MB - DDR2 - 2R×16 - PC2-4200S-444-12
1500ft-----------------------------------------------------
Asztali gép memória:
Hynix - 512MB - DDR1 - PC3200
1500ft---------------------------------------------------
Toshiba PA2450U Laptop Notebook töltő tápegység!
15V / 3A
Gyári töltő!
Tökéletesen működik!
A hálózati kábel nem tartozék!!2500ft
------------------------------------------------------
LG GSA-4165B DVD író
- Fehér színű
- IDE csatlakozós (IDE kábelt adom hozzá)
- 2005 juneSpecifikációi:
DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM
Olvasás: 48x (CD) / 16x (DVD)
Írás: 48x (CD) / 16x (DVD±R) / 4x (DVD-R DL) / 6x (DVD+R DL)
Újraírás: 32x (CD) / 6x (DVD-RW) / 8x (DVD+RW) / 5x (DVD-RAM)
Hibátlan állapotban, keveset használt!2000ft
-----------------------------------------------------------
AMD Sempron 64 2600+ - SDA2600AIO2BA processzor + gyári AMD hűtő
1000ft---------------------------------------------------------
HP Compaq Torisan DRD-U824 8X Laptop DVD-ROM
2001. Február
Előlappal együtt.
Hibátlan!
1500ft-------------------------------------------------------
Canon i560 nyomtató
A nyomtató működik, nincs hibaüzenet, de nem nyomtat rendesen.
Sajnos sokat állt használat nélkül, gondolom beszáradt.Vadiúj utángyártott patronokat tettem benne, tehát patront nem kell bele venni + adok hozzá 1db fekete, 1db sárga bontatlan, és 1db sárga bontott, de új patront.
Hálózati kábelt adok hozzá.
USB-ről és LPT portról is működik.
Előlapi USB csatlakozás.2000ft
----------------------------------------------------------
Panasonic - KX-TCD420 vezeték nélküli telefon.
- Hibátlan állapotban
- Telefon + bölcső, mely tölti a telefont (2db AAA Pana akku van benne, cserélhető, ját hozzá)
- Gyári dobozában, kézikönyv (magyar)
- Telefonkönyv, ébresztő, óra, kihangosítható, headphone csatlakozási lehetőség, konferenciabeszélgetés, üzenetrögzítő stb. stb.4000ft
üdv
-
taklasz
tag
válasz zolikaDB #9786 üzenetére
Fűtőradiátor csere lesz belőle.
Nekem már többször is előfordult. Szerelőtől függ a munka gyorsasága, és az extráktól. Kevés extrával kb 1 nap, klíma plusz elektromos kütyük vannak a kocsiba, akkor akár 3 munkanap is.
Érdemes olyat választani, akiről lehet tudni, hogy jól dolgozik, mert egy lemaradt csatlakozó utólag nagyon sokba kerülhet, az sem hátrány, ha csak azt az egy típust szereli. -
Adonimus
senior tag
KEDD DÉLUTÁN DEBRECEN TERÜLETÉN INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS + ÁRKEDVEZMÉNY!!!
Eladó:
MNC Spidershoxx 30cm-es hangszóróval szerelt bass reflex láda. 400W RMS!!!
15.000FtDupla 30 centis hangszóróval szerelt autós mélyláda 600W!!! BRUTÁLIS HANGZÁS! Ha ablakot akarsz repeszteni itt a megoldás!
15.000FtRaveland RV 210 dupla autós mélyláda. 2DB 25cm-es hangszóró. Darabonként 150/500W. Összesen 300/1000W! Hatalmasat szól!!
4 Subcső helyett csak 2 van meg. Karcok vannak a plexin de nem vészes, így is nagyon mutatós darab.
Az ára ezért 25.000Ft helyett 15.000Ft.Minőségi FM bukósisak
60-as méret, 70-95kg súlyú emberek fejméretéhez ideális.
6.000FtMp3-as CD-s fejegység (4x60W)
12.000FtLogitech Y-UF49 Internet Pro multimédia billentyűk
3.000FtKeresek:
Logitech Z2300 vagy Z5000 hibás mélynyomókat megvételre.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
harcos22
csendes tag
Eladó cuccaim:
Gigabyte GA73PVM-S2H
Artic Cooling Freezer 7 pro lga775 hűtő
CD olvasó 3db
CD író 1db
Hálókártyák 2db (TP-link)
Hangkártyák 2db (Creative,Soundblaster)
Nvidia Vanta/Vanta LT 32 mb agp vga
Pentium 3 félkonfig
Orion ht 500 5.1
Einhell cen 150 turbo hegesztőNevis Legacy spin 270 pergető horgászbot
Nevis Winner feeder 330 horgászbo -
lappy
őstag
Keresek megvételre újabb típusú processzorban integrált videókártyát és hozzá alaplapot! Vagy ha vki tud a beszerzésben is segíteni az is jó!!
Pm-ben várom az ajánlatokat!Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
vjpeti
tag
Hello!
Eladó cuccok:
-Chieftec Bravo szerverház
ár: 12e
-Schwinn Csepel canga
ár: 26e
-T-s NOKIA E72
ár: 21e
-Continental TS800 gumiszett. (185/60R15), 5mm-es profilmélység
ár: 30e -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs