- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
7 éves hölgy tulajtól igen és a bringa sem bagózik, meg a tulaja sem.
Pusztán kinőtte és megkapta a nővéréjét, akinek kell szereznem majd egy 24'-os verdát.tahepa: Na ne!!! leesek a székről.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Gyerekek!
Lehet egy vita indító kérdésem?
Felmerült már valaha a PH történelmében, hogy itt hirdetett szolgáltatást, stb lecsekkolt a NAV?
Tud ilyenről valaki?
" fejesek " előnyben.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
sNORh
addikt
Eladó 5m LED szalag PureSilicone kültéri (3528-060) - meleg fehér 1000ft/m lehetőleg egyben
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
törölt tag
válasz tahepa #69908 üzenetére
Ha megfelelő a szülői kiséret, és megvannak a kölyöknek a megfelelő védőeszközök, akkor azt mondom teher alatt nő a pálma... De tényleg. Anno amikor jogsiért mentem azt mondta az oktatóm, hogy mindenkinek télen kellene tanulnia, és nem lenne annyi baleset... Ez kb mindenre igaz.
No meg nem mindegy hol...Kolléga vett a gyerekeknek bicajt, mert ő is kerékpározott régen... A társasház udvarán tolhatják a kölykök...
De minek? Elsajátíthatja ott azt, hogy ne essen el, de semmi többet. Kellene apunak is újra egy bicaj, és a környékbeli extra kis forgalmú utcákra kimenni, hogy a gyerek lásson olyat is. A kerékpározással az a baj, hogy sokan csak a technikát tanítják meg a gyereknek, a mentalitást nem. -
schulc99
aktív tag
14 db. ÚJ pohárkészlet eladó egyben, de ha igény van rá akkor külön-külön is.
-minden db. ÚJ
-minden készlet 6 db-os
(időközben 1 készlet csak 5 db-os lett )PH-soknak kedvezményes ár!
Akit esetleg érdekelne az keressen privátban.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
-
MY2K
aktív tag
válasz Chesterfield #69856 üzenetére
GÖCS irodaházában elég sűrűn akad kiadó és már az egész le van fedve száloptikával is hogy nem legyenek sávszél gondok.
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Blabcsi #69903 üzenetére
Bárhol kutatnak most már..ismerős azért nem kapott rendszeres gyermekvédelmit, mert megnézték a facebook profilját. Ott meg itt eszik, ide megy, ezt vesz azt vesz volt kitéve.
Elutasítás indoklása: Nyilvános közösségi oldalán fellelhető életkörülményei nem indokolják a rászorultsági szociális juttatást! Na erre varrjál gombot...Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
tahepa
senior tag
válasz PindurAnna #69915 üzenetére
Az én facsebúk profilom nem a navnak lenne érdekes hanem inkább a TEK-Kubatov csapatnak....talán nkább Kubatovnak...és nem a Fradi ill.foci okából...
-
törölt tag
-
GIJoe
addikt
És ez rossz? Inkább jogos...Például ismerünk olyan fórumtársat is aki veszélyes hulladékot kezel engedély nélkül, egészen addig amíg nem kap egy kg-i giga bírságot, amit majd még az unokája is fizetni fog...
-
PindurAnna
Közösségépítő
Jogos persze..
Én meg ismerek olyan szülőt, aki bagózik, autóval jár, és inkább fizet tanárt a gyenge tanuló gyermeke mellé, miközben ő kávézóba csacsog a barátnőivel, meg vásárolgat és rendszeres gyermekvédelmit kap, amivel még jár az ingyenes tankönyv, ingyenes ebéd a gyermeke. Persze a "sok" tennivalója mellett nincs ideje leülni a gyermekével tanulni, meg számon kérni a tananyagot Ez biztos így a helyes?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
devil-k
nagyúr
Ha belegondolsz, nem biztos, hogy jogtalanul lett elutasítva, nem? Az emberek többsége iszonyatosan buta dolgokat rak és ír ki Facebookon, de nem csak ilyen téren....
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz devil-k #69922 üzenetére
Nem tudom... Ilyen hülyeség van. Egyszer 4 éve kisegítettem anyámat pár hónapig amikor tél volt, és elfogyott a családi tartalék, és kellett a tüzelő. Azóta kb semmit nem kap, 24e párszáz Ft jár, és ha több kell akkor azt mondják neki, hogy 2009-ben halt meg fater, ha eddig megoldotta, akkor ezután is meg fogja oldani... Ha meg odafagy a hideg kályhához akkor lesz belőle egy jó hír a tévében...
-
törölt tag
válasz #33253120 #69923 üzenetére
Azóta nekem van szar életem. De az ki**szottul nem érdekel senkit... Keresőképes vagyok, fehér, minimálbér felett kicsivel, de vagy hagyom éhen dögölni a saját anyám, vagy csinálok magamnak megtakarítást, és hónap végén is tudok enni... Vicces szitu... Pár hónapja gondolkozom azon, hogy bemegyek az ügyintézőhöz, és megkérem, hogy ne az én pénztárcámból költsön már...
-
nagyfejü
őstag
válasz PindurAnna #69921 üzenetére
Én ismerek olyan apukát aki egyedül nevel 3 gyermeket , és amikor bement megkérdezni hogy kaphatna e valami segitséget , az volt az első kérdés:
- dolgozik?
- igen.
- Akkor mit akar???És fizeti a havi 15.000Ft ot a gyerekek kajájáért a suliba , meg fizeti a tankönyvet!!!!!!
Mig a másik két népcsoport meg csak megy az ingyen ebédjegyért , meg csak úgy kapja a tankönyvet!!!!!!
Jah , és apuka nem sokkal kap a minimálbér felett!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz nagyfejü #69925 üzenetére
nagyon sok kedvezményre jogosultak a nagycsaládosok, emelt családi pótlék, étkezés 50%, tankönyv ingyen, utazás 90%,stbstb. családsegítőket megkeresni ők tudják pontosan hogy mi merre.
mert a telibe vert önkorik szépen elhallgatják ezeket."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
ati012
őstag
...és ez rossz?
Vásároljatok!
Q6600 processzorok 10.000 Ft / db!!
Brand gépek 1 év garanciával. Core i5 series
Brand gépek 1 év garanciával C2D series
HP DV2530ee GPU hibás. 15.000 Ft
ZOKNI!
méret: 42-44; 44-46; 46-48
szín: fekete, sötétkék
anyag: 80% pamut, 20% műszál.
80 Ft / pár AKCIÓ!VESZEK! Régi rossz nem működő pc alkatrészeket!
-
atike
nagyúr
.....ilyen esetet én is ismerek (Hajdúböszörmény).... Nagyon durva! Van ismerős az önkormányzatnál és elmondták, hogy igény beadása esetén rendesen rákeresnek az illetőre mindenféle módon (elsősorban közösségi oldalak persze) és lecsekkolják az igénylőt. Ilyen világban élünk...
-
devil-k
nagyúr
Mi ebben a furcsa és kivetnivaló? A legjobb információforrás a FB és más közösségi oldalak. Abszolút egyetértek ezzel a módszerrel. Arról nem is beszélve, hogy sok ember "eljátssza" a csórót és elesettet, közben pedig habzsi dőzsi van.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
atike
nagyúr
válasz devil-k #69933 üzenetére
Na igen. Csak épp jó magyar szokás szerint elég sok olyan ember van, aki szereti (szeretné) magát többnek mutatni, és az esetleges valós életkörülménye ellenére sokkal jobb képet fest magáról ott (mert én megmutatom, hogy milyen királyság van).
A másik, hogy mi alapján lehet valakinek kijelenteni egy pár ottani kép alapján, hogy az az adott ember hogyan is él... Nyilván senki nem fogja a "nyomorát" megosztani ott, hanem a a pozitív dolgait pakolgatja fel...
Szerintem elég gáz az, hogy az hiteles forrásnak számít, hogy ki mit rak oda fel.
Feltöltök egy képet, hogy mondjuk egy autókiállításon vagy valahol beleülök vagy melléállok egy luxuskocsinak, igényelnék, meglátják és akkor már óóóóóóóóó én nem úgy élek? Gáz. Szerencsére (még) nem tartok ott, hogy bármit is igényelni kelljen, na meg facebookom sincs, de ez akkor is elég durva.
Szerintem.
-
devil-k
nagyúr
"Csak épp jó magyar szokás szerint elég sok olyan ember van, aki szereti (szeretné) magát többnek mutatni, és az esetleges valós életkörülménye ellenére sokkal jobb képet fest magáról ott (mert én megmutatom, hogy milyen királyság van)."
Az vessen magára. Sok probléma forrása az, hogy másnak adják elő az emberek magukat, mint amik.
"A másik, hogy mi alapján lehet valakinek kijelenteni egy pár ottani kép alapján, hogy az az adott ember hogyan is él... Nyilván senki nem fogja a "nyomorát" megosztani ott, hanem a a pozitív dolgait pakolgatja fel... "
Furcsának találom ezt a felvetést tőled. Van több ismerősöm akik folyton posztolják, hogy hol vannak, mit vesznek, hol esznek. Pl.: NY-ban vagyok, Londonban, Törökországban... stb. Sok fotó és bejegyzés sok mindent elárul. De biztos, hogy az "éhezők viadalára" mentek ezekbe az országokba, mi?
"Szerintem elég gáz az, hogy az hiteles forrásnak számít, hogy ki mit rak oda fel."
Hitelesebb, mint a volt matektanárunk megjegyzései.
"Feltöltök egy képet, hogy mondjuk egy autókiállításon vagy valahol beleülök vagy melléállok egy luxuskocsinak, igényelnék, meglátják és akkor már óóóóóóóóó én nem úgy élek? Gáz. Szerencsére (még) nem tartok ott, hogy bármit is igényelni kelljen, na meg facebookom sincs, de ez akkor is elég durva."
Nem érted.
- mozi bolondéria -
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
atike
nagyúr
válasz devil-k #69935 üzenetére
Értem , hogy mire gondolsz.
Igen, azt el lehet fogadni, hogy ha már valaki valamilyen képet fest magáról, akkor az tudja be azt is, hogy ezáltal azt elfogadják "vagyonnyilatozatnak"....
Értem én, hogy aki sokat van külföldön, 'feszt nyaral, luxuslakás, luxus cuccok... És segélyezne.... Lebukik. Oké. Van ilyen... Sőt.
De akit például én tudok és ismerek.... Na neki semmi ilyenről nincs szó. Van egy majd 20 éves autó - a gyereket dokihoz hordani... Egy lakás amin egy csomó hitel van... Nyaralás évek óta semmi. Külföld csak a hírekben.
És ő is ilyen elutasítást kapott.
...és itt kérdőjelezem meg ennek a döntésmechanizmusnak a létjogosultságát.
Ki dönt és mi alapján? Kirívó esetben oké, el lehet fogadni. Na de hol van a határ...? Hol rezeg a léc...? Hol van ez leírva...?
Itt az a baj, hogy eléggé könnyedén oda lehet mondani majdhogynem bárkire.... És itt a baj.
-
gps76
őstag
Eladó:
- Compaq CQ58 notebook(15.6" LED HD,AMD E1-1200,4 GB,320 GB,HDMI). - 46 k
- Tplink 741ND router. - 2.7 k
- USB WLAN stick. - 1.8 k
- miniPCI-E WLAN kártya(half méretű). - 1.5 k
- Ultrahangos párásító. - 5 k
- Sony Z2 flip,műbőr tok(új). - 2 k
- LG IPS235V monitor(d-sub,dvi,hdmi) esztétikai hibával(kijelzőn egy karmolás van). - 19 k -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy ilyen atx hosszabbító feleslegben?
Privátban keress ha tudsz segíteni!
Köszönöm!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bobace
addikt
Valaki tudna ajánlani egy szervízt/szerelőt, aki számlával beköt egy gázfőzőlapot?
Anyagköltség: sárga cső, egy dugalj. Minden más előkészítve. A márkaszervíz 15 ropit mondott rá. Vicces...Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
izee
őstag
Aki még Paypal fizetéssel küzd, ha nem késő, dobok egy leírást.[link] Alt+F: "fizetéskor"
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
bobace
addikt
válasz Irmscher 353 #69947 üzenetére
Hát akkor valszeg a gari nem érdekel, és bekötjük, ez a szabad rablás kategória. Gondoltam, hogy lehet egy 10-es, de már arra is húztam a szám, ez meg.. Vagy max nem érdekel a számla..
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Autós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest