- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
"Legen...Wait for it...Dary"
-
MY2K
aktív tag
Hali! 5L-es almalevet hol lehet kapni jó áron a városban? (dobozos és csapos)
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Blabcsi
senior tag
Köszi a tippeket, ezekre gondoltam én is.
Fölöslegessé vált autós rádiója van valakinek? Ár max sör/csoki.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok! Eladó Net&Roll Teszt csomag. Érdeklődni pü-be!
Csak 490 Ft!A szolgáltatás havi díja 0 Ft. Az egyszeri díj megfizetése esetén (490 Ft) a termék tartalmaz 2 GB belföldi adatot, amit az aktiválástól számított 60 napon belül lehet felhasználni. A szolgáltatáshoz 60 napos határozott idejű szerződés tartozik. A Sim kártya érvényességi ideje 2015. augusztus 31, ez után a kártya deaktiválásra kerül.
[ Szerkesztve ]
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
bob011
aktív tag
Keresek s604-es procit 2,8-ast vagy bármilyen két egyformát. Privátot írj!
-
Borosz
őstag
Projektor témában valaki jártas itt?
-
SOAD19
addikt
Valaki vásárolt már a veddvelem.hu-ról, csak mert gyanúsan nagy akciók vannak náluk : [link]
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
Szia a Fórum melletti piacon felső emeletén szoktuk venni, 5l 1 270,- Ft, de ez csak zacskóba csappal. Egyszer veszel egy dobozost és utána ezt beleteszed
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
bob011
aktív tag
Mi ez a nagy forgalom a hadházin?
-
Calogero
addikt
Tudja valaki hogy a Füredin miért vannak végig kikapcsolva a rendőrlámpák?
Az Auchan körforgalomnál a rendőr autó lezárta az utat, Baumax parkolója tele autóval.
A füredi végig bedugulva. -
func93
senior tag
Tudtok ajánlani megbízható utazási irodát?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
pohár
félisten
-
devil-k
nagyúr
Én a derecskei almalatevet ajánlom. Kb. 1.400 Ft, szerintem nagyon jó.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
A webshop egy nagy átverés!!! Debrecenben több italnagykereskedésben is meg lehet venni jóval olcsóbban, sőt, a nagyobb üzletekben is max. 1.500 Ft. Végigjártam ezt az utat és döbbentem tapasztaltam, hogy a gyártótól vásárolva többe kerül, mintha valahol máshol vennéd.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Mármint, hogy érted, hogy nem tudnak adni ajándékba levet? Eddig kaptam kölkönként egy 5 literes dobozt vagy mi?
Egyébként már hónapok óta kérdeztem tőlük, hogy 1 dl almalé mennyi kalóriát, zsírt, fehérjét és szénhidrátot tartalmaz. Azóta is kapom a választ, mivel a dobozon nincs rajta.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Nah, elírtam:
Eddig adtak ajándékot a kölöknek?
"mindjárt felkel a sok élettapasztalattal rendelkező tizenéves entervitéz, vagy feminin lelkületű
szőke fiúcska, és kioszt."Itt még ezt nem tapasztaltam, ezek szerint Te igen? Lehet, hogy még most fekszenek le.
- mozi bolondéria -
-
Salex1
őstag
Ezt nem értem én sem. Mikor mi voltunk, kaptunk ajándékba 2dl-es almalevet, továbbá lehetett szedni a fáról almát és enni. Továbbá vettünk ott 5l-es és 2dl-es almalevet is és nagyon kedvesen szolgáltak ki, és még pontgyűjtős ajándékot is adtak a gyereknek (pedig nem gyűlt ki a füzet)
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
senior tag
Mer valaki ajánlani megbízható KŐMŰVESt, aki egy terasz ajtó alatt, mellett le tudja jól szigetelni, hogy ne legyen salétromos a fal? (Nem csak a salétromot kellene eltüntetni, azt én is megtudom, hanem az okozóját!)
4 éve megcsináltattuk már, még az ajtót is kivettettük, de mégis salétromos.
Tegnap hívtam egy kőművest, azt mondta, hogy délután ránéz... azóta nem hív és fel sem veszi a telefont.
Családom is újít fel, de ott is hibát hibára halmoznak, pedig szinte az egész lakást szétverették, mégis csőtörés van, meg púposodik a frissen felrakott csempe, stb stb...Szóval nagyon halás lennék, aki tud egy megbízható embert a feladatra. Nem kell, hogy hivatásos legyen, nem érdekel semmi, csak valaki csinálja meg normálisan! Kíváncsian várom, hogy maradt-e még ilyen ember Magyarországon, vagy csak az OLX-en hirdetők, aki le sem tudják írni helyesen, hogy "felujjitás".
[ Szerkesztve ]
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz SocketA #69837 üzenetére
Szia!
Ahogy elolvastam amit írtál, ide nem kőműves kell, hanem egy olyan valaki aki utólagos vízszigeteléssel foglalkozik. Fúr egy csomó lyukat a falba és impregnálóval átitatja a falat ezáltal a fal szerkezete víztaszítóvá válik és megszűnik a salétrom is.
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy megbízható laptopot.
Nem kell erőmű,de stabilan fusson,irodai munkára ,és max internetre kellene.
Ha esetleg van valakinek eladó,privátban írjon már rám pontos típus és ár megjelöléssel.Előre is köszönöm
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
senior tag
válasz rambo4ésfél #69840 üzenetére
Az a baj, hogy most kicsit levertem a falat a sarokban, de valami nedvességet talán érzek (de szerintem azért, mert hideg van kint, inkább nyirkos), de nincs víz sehol.
Ráadásul azt nem írtam, hogy emeleti lakásról van szó, tehát nem a talajvíz megy fel.Ezért írtam, hogy olyan valaki kell, aki a szigeteléshez ért. Meg hogy egyáltalán ránézzen, hogy ázik, vagy csak "hőhíd" van, mert ilyet is mondtak már rá. Hogy a teraszról a hideg jön, mellette meg a radiátortól a meleg.
-
GIJoe
addikt
válasz copass #69839 üzenetére
Az előző témára visszakanyarodva röviden: Csak annyit akartam jelezni, hogy ha adott egy terület ahonnan bevételi forrásod van, relatíve nagy, akkor úgy mond illik visszacsepegtetni. Tehát szerintem az lenne a minimum, hogy a helyi gyerekek (a közeli 2 falu) mennének látogatóba évente x1, akkor nem pénzt kérni tőlük és adni egy 2 dl kis szart, hanem nekik adok egy nagy doboz levet, hátha otthon is kedvet kapnak parasztok hozzá. Még marketingnek sem utolsó lenne, érted csak ezt fel kéne érni ésszel, de aki a "sínen túlon" nőtt fel, annak tök mind1... De lebontom egyszerűbb történetre, ma nyertem a tippmixen 13E Ftot, 2 kollégát meghívtam kávézni, 2őnek adtam CDt, egynek megnéztem a laptopját h valóban 8%os a HDDje...
Visszaadni vmit, érted, pedig én egy senki vagyok szánalmas/vicces fizuval, nem 20on éve működő sikeres agrár nagyvállalkozó, most tegyük fel évi 50 kocka lötty a kicsiknek...pl Most el ne kezd nekem kikeresni, hogy pedig támogatja a Derecske 2balláb csapatot, én úgy lennék vele, legalább a helyiket, legalább a legkisebbeket...De írok még egy harmadik dolgot h érzékeltessem mire próbálok utalni. Míg recoveryvel játszom van időm Van egy ismerősöm, szülei vállalkozók így ő is, nagy drága autókkal száguldozik, és x1 meg mertem kérdezni hogy nem e gondolkodott e el azon, hogy vesz egy lélegeztető gépet mondjuk a Kenézy sürgősségire.
Talán nagyobb az esélye hogy őt fogja életben tartani egy közel 30 éves gép mint engem, a válasz olyan "sínen túli volt" Há minek... Pedig 2 hétvégi kaszinózásból röhögve tudna venni egy modern masinát.
Mondjuk azóta se hívnak sehová (nem biztos h vesztettem sokat)[ Módosította: #65675776 ]
-
devil-k
nagyúr
Te is tudod jól, hogy mindig az ad a legkevesebbet, akinek a legtöbb van. A másik, hogy azok a "parasztok" akikről írtál soha nem fognak 5 literes derecskei almalevet venni. Ha 1.500 Ft-os árat számolom, az akkor azt jelenti, hogy 300 Ft-ra jön ki 1 liter. No, azok az emberek vesznek valami "ócsó" kólát ezért az árért...
- mozi bolondéria -
-
GIJoe
addikt
válasz devil-k #69846 üzenetére
Ne hogy azt hidd, én is paraszt gyerek vagyok, igaz a 3Lest verziót veszem, 1000 Ft körül van, jobban ízlik mint az agyon cukrozott vackok. Ezekben elvileg nincs hozzáadott cukor, azért egy Cappy v Hohes C oldalán ott van 9 g cukor/100 ml, az nem semmi, meg drága is. Nem is tudom mennyi egy Hohes C
ati012: Én a Sió dobozos almát 3L 1150 ért vettem az InterSparban.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz ati012 #69847 üzenetére
Hidd el, hogy vidéken (is) csak a "módosabb" családok vesznek ilyesmit. Ha nem hiszed el, akkor menj el a "falu" központi boltjába és nézd meg mit visznek az emberek.
Egyébként mióta isszuk otthon a derecskei almalevet (lassan 1 éve), azóta eszembe nem jutna mondjuk SIÓ-t venni vagy valami hasonló löttyöt. Amíg a SIÓ-ból nem elég 1 pohár almalé, addig a derecskeiből igen. Annyi nem tetszik, hogy a gyártónál drágább a cucc, mint máshol, de ezt írtam is.
(#69848) GIJoe
Engem nem zavar ha valaki vidéki, én is ott éltem gyerekkorom egy részét. A nagy "városiak" között olykor akad 1-2 parasztabbnál parasztabb "ember" is.- mozi bolondéria -
-
ati012
őstag
válasz devil-k #69849 üzenetére
Gyártóval tudsz alkudozni.
Vidéken van egy feeling.
Multkor háznézőbe voltunk, talán Bakonszegen. Egy ház udvarán megláttam egy moszkvicsot.Satufék, már csöngettem is hogy érdeklődtem a járgány után.
Nő (~30) kijön, gondoltam el leszek küldve melegebb éghajlatra; de azért kérdeztem.
Nagyon rendes volt, beinvitált, hagyta hogy kiéljem rajta magam (mmint a kocsin). Kávéval is kínált, azt már nem fogadtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs