- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz Salex1 #67149 üzenetére
Ha már szívatósdi: Házépítő kőműves mester ha elégedetlen volt az ellátással, fogott egy svájci sapkát, közepét négy irányban behasította és ezt így beépítette a kémény lyukba. Jött a fűtési idény, kémény nem szelelt, hívták a kéményseprőt, az le-föl végighúzgálta a golyóját (vasgolyóját...), aztán elment, hogy minden rendben....
Ma már ezt lehet, hogy gyilkossági kísérletnek minősítenék.mezis
-
mezis
félisten
-
vlevi
nagyúr
válasz PindurAnna #67152 üzenetére
Furcsa egy szerzet a házmester. Este babot eszik, reggel havat hány
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #67145 üzenetére
uh, aztán így menjek pénteken Debrecenbe vezetni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HANDO88
senior tag
Jelentem Biharnagybajomban nagy pelyhekben szakad a hóóóóó.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Drughi
addikt
Fujifilm FinePix S4800 "Bridge" kategóriájú fotómasina eladó!
Vadonat új, blokkal, garanciával bolti ár alatt.
PM! -
tahepa
senior tag
válasz PindurAnna #67142 üzenetére
Kb.25-30 km/h-val száguldoztam speciel és az otthonkás se Michael Jackson-t imitálta (hátrafelé járás) , a fékút pedig igen sok mindennek a függvénye....no de teljesen mindegy
[ Szerkesztve ]
-
andras888
aktív tag
válasz tahepa #67159 üzenetére
Én haragszom a gyalogosokra, az a baj a tv elültette bennük hogy nekik van elsőbségük, ez sokembernej azt jelenti, hogy bárhol bármikor kiléphetnek a zebrán.
Furcsamód engem még nem ütöttek el, én féltem annyira a kis életem, hogy ha zebrához érek szétnézek, megvárom míg megálnak és akkor suhanok át. És nem odafutok a zebrához aztán lassított felvételben átmegyek. Sőt mondok egy jobbat (de ez már csak a magamfajta perverzeknek jut eszébe) ha közelítek egy zebrához és látom, hogy jön 2-3 kocsi és utánnuk semmi akkor lépek 3 lassabat hogy ne állítsam meg a forgalmat és utánna már akkár Michael Jackson-t imitálva is átmehetek.
És azt nem tudom felfogni, hogy hogy lehet egy olyan autó elé kilépni ami elüthet.[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz andras888 #67160 üzenetére
Engem anno az iskolában arra tanítottak a közlekedéssel kapcsolatban többek közt :
- a gyalogos átkelőhelyet fokozott figyelemmel közelítem meg ( nem csak mint autós)
- meggyőződöm hogy a közelítő gépjármű vezetője igenis lát engem és látja az átkelési szándékomat
- próbálok másokkal egyszerre ( csoportosan) átkelni a gyalogos átkelőhelyen
- az átkelést a lehető leggyorsabban hajtom végre a legrövidebb úton ( a gyalogos átkelő helyen)
és így tovább...
Ami a legfontosabb :
Elsőbbségem akkor van ha azt meg is adják !
A kerekek alól hiába bizonygatom hogy elsőbbségem volt.......és akkor még nem is írtam a kerékpározásról...nekem még az iskolában vizsgáznom kellett a kreszből mint kerékpáros.......
-
Nazara
őstag
válasz andras888 #67160 üzenetére
"Sőt mondok egy jobbat (de ez már csak a magamfajta perverzeknek jut eszébe) ha közelítek egy zebrához és látom, hogy jön 2-3 kocsi és utánnuk semmi akkor lépek 3 lassabat hogy ne állítsam meg a forgalmat és utánna már akkár Michael Jackson-t imitálva is átmehetek."
Nem vagy egyedül, mintha csak magamat látnám.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Adonimus
senior tag
Eladó Holmik:
Ednet 5.1-es fejhallgató, USB erősítővel.
6.500FtBoston Acoustics pro 5,4LF 2 darab mélyközép hangszóró
10.000Ft82cm-es Thomson tv, beépített mélynyomóval, apró hibával
17.000FtWolsvagen Golf 2 hátsó lámpa BÚRÁK 83kiadásba dobozában.
7.500FtBMw E39 95-00 éjváratba hátsó lámpaBÚRÁK
7.500FtKomplott autóhifi minőségi darabokból.
100.000FtBob Marley vászon zászló/poszter 130x90cm
4.000FtBandpass mélyláda Jackson hangszóróval
16.000FtMindenről bővebb infót és képeket tudok küldeni privátban. Minden kérdésre válaszolok.
Hívj vagy írj bátran.
06302875791adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
atike
nagyúr
Eladók:
2 db DDR-400 512 Mbyte memória 1.000 Ft/db vagy 1.500 Ft/2 db
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+2.000 Ft1.500 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz PindurAnna #67142 üzenetére
PindurAnna: pont hogy 30 körül mehetett az autó, ha 5,1m-en belül meg tudott állni, a képek alapján száraz volt az út, és az nagyjából 30km/h-ás sebességet feltételez, ha a sofőr azonnal fékezett az észrevételkor...
andras888 ; tahepa ; Nazara : ugyanígy járok el minden esetben, de kiegészíteném annyival, hogy én mindenkinek kötelezővé tenném a KRESZ oktatást, s aki kerékpározik, vagy jogosítvánnyal rendelkezik, azokat x évente kötelezném a vizsga ismétlésére, kritikán aluli ami ebben a városban "közlekedés" címszó alatt megy
-
ServerWorks
aktív tag
1GB DDR2 1066MHz Kingmax modul keresi új gazdáját!
-
csapee
őstag
Erdekelne vkit egy harom honapos fuggetlen LG G2? Ar azt hiszem 80 korul van (ismeros gondolkodik az eladason)?
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
PindurAnna
Közösségépítő
(#67155) vlevi
(#67156) pohár Most tanulsz, vagy csak dolgod van erre?
(#67159) tahepa Teljesen mindegy, a lényeg, hogy te magad fel tudd mérni a sebességet, az utat, a gumik állapotát és bármikor meg tudj állni a zebra előtt.
(#67165) Irmscher 353 Amit írtam az az a fékút volt ami bele, de inkább átért a zebrán és már előtte is volt fékút. De a lényeg, hogy bármikor meg tudj állni a zebra előtt.
Facén írták, hogy akkorát dübbent az ütközésnél a nő, hogy második emeletre behallatszott zárt ablak mellett
Itt állandóan baleset van, hol kisebb, hol nagyobb. De félévente tuti van egy komolyabb..legutóbb úgy roncsolódott az autó, hogy beszorult a nő az autóba és sokkot kapott, mert a keresztirányú úton a kis fiatal fiú azt gondolta még át tud menni a Szappanos utcára
Legjobb lenne ha évente mindenki újra vizsgázna (persze minimális anyagi terhet képviselve a vezetőre) és így mindig tisztába lennénk az új szabályokkal, mind sofőr mint más közlekedő is talán nagyobb biztonságba lenne. Igazából még én sem tudom, mik a 2015-ös szabály módosítások, de merem feltételezni, hogy a vezetők 95%-a sem tudja mi hogyan módosult.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
andras888
aktív tag
válasz PindurAnna #67168 üzenetére
Szerintem ez a félévente vizsgáztatás nem lenne jó, legalább is én biztos kikészülnék, csak azokat a közlekedőket büntetnénk akik ésszel közlekednek, nem a szabályokat nem tudják az emberek. Szerintem csak az a baj, hogy van olyan aki bepróbálkozik azzal hogy még belefér, vagy annyira fél hogy egy kicsit bonyolultabb helyzetben telenyomja a fehérneműjét és azt sem tudja hol van. Ezeken nem segítene a gyakori számonkérés, lehet hogy jobban bemagolták a szábályokat mint bárki, csak éppen túl merész akart lenni vagy épp elenkezőleg. :-)
-
atike
nagyúr
válasz andras888 #67169 üzenetére
...na meg mindig mindenkit újravizsgáztatni...? Minimális anyagi teherrel...? Ki fizetné? A vizsgázó...? Az állam...? Ahhoz nagyon komoly infrastruktúra kellene.... De az tény, hogy valami kellene. Katasztrófa ami közlekedés címszó alatt zajlik kint az utakon... Vicc...
-
Bjørgersson
félisten
Valaki tervez mostanában menni Budapestre, esetleg a KonzolVilágtól rendelni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
izee
őstag
Igazából még én sem tudom, mik a 2015-ös szabály módosítások, de merem feltételezni, hogy a vezetők 95%-a sem tudja mi hogyan módosult.
Jaj de jó Amúgy rám is igaz, csak nem bújok álérv mögé.
A mexikói diplomaták a közlekedési kultúránkat nagyon dícsérik. A japán diplomaták max semlegesen hízelegnek, de hogy milyen szépen elengedjük a gyalogosokat, na az igen! azt kiemelte
lásd: vezess.huTeljesen igaz: kocsi kereke alatt aztán már lobogtathatja a jogait a gyalogos...késő.
Utálom a sok közlekedési lámpát(jelenleg kell is), de ideológiailag gyarmatosított gyalogosok mellé lassan-lassan minden kereszteződéshez szükség lenne rá. Van viszont annyi előnye, hogy a gyalogosnak a megállás (főleg ha rohan....) széttroncsolja a térdét. (csak lassan, mint ahogy a béka nem ugrik ki melegedő vízből, de ott kimúlik )Kreszt mindenekelőtt egyszer kéne jól megtanítani.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
PindurAnna
Közösségépítő
Évet írtam De itt nem az időintervallum a lényeg, csak ne egyszer a megszerzéskor legyen vizsga..na meg a 10éves felülvizsgálat...hmmm annyi idő alatt sok minden változik, mi is
(#67170) atike Most csinálsz egy jogsit kb 150ezerért, de ha évente pl. 5ezerért újra vizsga, sok mindenki meggondolná, hogy vezet-e majd. Pl a kis fiatalok, akik évekig gyűjtenek a jogsira, vagy kikönyörgik otthon és szökőévbe vezetnek, vagy az öregek akik egy évbe párszor kiállnak a garázsból..
De sok kis bevétel, sok lehet ám összességében
(#67172) izee Én sem bújok álarc mögé De még akik alkotják azok sincsenek mindennel tisztába, nemhogy az aki nem követi az új szabályokat..
(#67169) andras888 Fehérneműről most jutott eszembe, hogy itt előttünk egyszer egy nőn nem volt bugyingó amikor elütötték
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Salex1
őstag
Én azt mondanám, hogy nem kell mindenkinek évente.... Akit büntetnek, bármiért, annak kötelező legyen vizsgázni.
Más: A 8 és 16Mb-os cache HDD-k kötött lényeges a különbség sebességben? Megéri a 16-os? Nincs nagy árdifi köztük, csak azért kíváncsi vagyok, hogy van-e jelentősége.
-
Nazara
őstag
válasz Bjørgersson #67171 üzenetére
Miklós utcán 7900-ért adják én is itt vettem tavaly.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nazara #67175 üzenetére
Király vagy, köszönöm, nem is tudtam erről az üzletről.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
andras888
aktív tag
válasz PindurAnna #67173 üzenetére
Úgy látszik abban a kereszteződésben minden megtörténhet! :-)
-
pohár
félisten
most tanulok, ez lesz a 4. alkalom forgalomban... szóval reszkess Debrecen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Salex1 #67184 üzenetére
750Gb = 94GB
94Gb = 11,75GBAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pohár
félisten
válasz Salex1 #67184 üzenetére
lásd az aláírásom
AndrewBR... az igen jó ár, de nem látok olyat a honlapjukon, hogy küldenék postával/futárral
nekem is be kéne már szereznem egyet, itt az MK9, meg nemsoká érkezik az MKX is, billentyűzettel 1 percig bírtam[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Postával ugyanott vagy, mintha megveszed a Miklós utcán egy ezressel drágábban.
-
törölt tag
-
tahepa
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #67188 üzenetére
feltéve, ha nincs ingyenes szállítás náluk mondjuk 5k felett... de ez mindegy is, mert egyáltalán nincs szállítás, marad a helyi beszerzés
-
atike
nagyúr
válasz PindurAnna #67173 üzenetére
Na ehelyett lett megyematrica...
De itt nem csak arról van szó, hogy ki fizeti a vizsgát fizikailag... Hanem a komplett rendszert mögötte....
-
HUTCHDB
nagyúr
UPC-s TC7200-as router NAS-hoz való beállításában nincs valaki otthon?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
kétévente, ahogy műszakin a kocsikat , szerintem az embereket is revideálni lehetne
Orvosi alkalmasságit szigorítanám, másrészt, amit régen mondok, hogy bevezetném a stresszteszteket, reflexvizsgálatot, periferiális látás vizsgálatát, olyasmit mint a PÁVnál. Sokszor ezeken múlnak dolgok, nem a szabályok ismeretén
Rengetegen vezetnek nagyon rossz reflexekkel, csőlátással, gyenge szemüveggel, de mivel 5-10 évre megkapták az alkalmasságit, sz.rnak bele
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laraxior
titán
Fostalicska szar telefont keresek, kulonosebben nem erdekel az allapota, a kijelzo azert ép legyen.
Par apro elvaras van csak: mobilnet megosztasra kepes legyen, hsdpa kapcsolati sebesseg, tehat nem kell 4G, es dual sim, jonapot. Ennyi volna.
Az ár a meghatározó szempont"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest