- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz RootRulez #4882 üzenetére
Egyik sem 100%-os
Nekem digi van. Internettel, telefonnal nincs semmi bajom, probléma menetesek 80/25 net jön mindig maximális sebességgel). A tv szolgáltatásukon lehetne még javítani, gondolok itt hogy állandóan pakolgatják a csatornákat( lassan már havonta kell állítgatni a tv-t) illetve a kép sem olyan szép. Ügyfélszolgálatuk 0.
UPC Net forgalom korlátos, ha ész nélküli le/fel töltögető vagy akkor be szaladhatsz lassításba. Ügyfélszolgálatuk barátságosabb. TV-jük minősége viszont jobb mint a Digi-é.
UPS-s telefonom nem volt így arról nem tudok nyilatkozni. -
Laraxior
titán
válasz Calogero #4903 üzenetére
UPC Net forgalom korlátos, ha ész nélküli le/fel töltögető vagy akkor be szaladhatsz lassításba.
Csak papíron. 8 éve vagyok UPCnél, de sosem lassítottak még be adatforgalom túllépés miatt, pedig itt több TB adat mozog
és mástól sem hallottam még ilyet, hogy azért belassították volna."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Isee
senior tag
válasz Laraxior #4904 üzenetére
Pedig így van, ismerősöm mikor vett tőlem 2db 2tb-os hdd-t és egy hét alatt teletöltötte fíberpóver segítségével, jött a levél, hogy ne ennyire intenzíven fiacskám
És az a 4tb-nyi adat csak lefelé volt
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Isee
senior tag
válasz Cybertrone #4906 üzenetére
Őt sem lassították, csak "szóltak" neki
Mondjuk lehet azért, mert bekötötték a netet, és rá 2 hétre jött a levél
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Gercsa
senior tag
Szerintem UPC-nél csak a legkisebb csomag van forgalomra korlátozva.
[ Szerkesztve ]
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
giigz
veterán
Valaki gyorsan irja mar le, hogy a Kadosa utcarol melyik busz megy a csokonia szinhazhoz, es kb. milyen rendszeresseggel. Ugy is jo, ha a buszvegen at kell szalni valami masik buszra, trolira.
Előre is köszönöm!
-
-
Destructo
senior tag
Ez a belassítás dolog is számorma érthetetlen 0-24 Fiber 120 Home | 0-24 Fiber 25 Albi...habár a 25MBit kicsi még Youtube 1080HD-k hoz is szerintem ,de 120 al már lehet alkotni.
Sose lassítottak és levelet se kaptam! Már nem is tudom kb otthon 2 éve vagy több biztos van F120...
Szerk: Mertek volna lassítani vagy levelezni.... Biztos nem hagytam volna szó nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Cybertrone #4906 üzenetére
szintúgy
engem csak annyi időre lassítottak egy fél napra, míg átraktak másik hálózati körre, mert nagyon leterhelt volt a környék, de azóta semmi. És az is csak fél nap volt.
én úgy tudom, hogy csak ott lassítanak, ahol nem új technológiával van a rendszer megcsinálva, tehát régiek az eszközök, ja és ahol sűrűn lakott a rész, de ott meg már mindenki digi-s szóval
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
41-es azt hiszem pont ott jár... még átszállni se kell, megy tovább a Diószegire, megáll a színháznál is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
melyiket? emlékezetem szerint nem nagyon jön busz a Kadosáról a Széchenyi fele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
RootRulez
félisten
Debreceni Menetrend (béta) Amennyiben rendelkezel Androidos telóval.
Elég jól használható alkalmazás.
═════════════════════════════════════════
-
dew28
aktív tag
microSD kartyat vennek 2-4G meretben. arral privatban lehet zaklatni
[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
Lehet még ilyenkor a városban normálisabb pólót venni normális áron?
(#4920) dew28: Ment egy pü.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Minihez lenne elfekvőben valakinek egy hálózati töltője?
Kicsi pénzért jeligére..."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
dudikpal
senior tag
Lenne vkinek elfekvőben egy MTB első kereke?
Ma vettem észre h kilopták
26-28-as? Nem tudom, ilyen normál felnőtt. -
Bjørgersson
félisten
válasz dudikpal #4924 üzenetére
Száradjon le a keze az ilyennek..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
elfelejtette
veterán
Eladó 512MB SDRAM 2k
Pioneer S-CR32-QL center + háttér hangfalszett 10k"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
pockhome
senior tag
keresek telefont 30-40ezer Ft-ig. jó ajánlat esetén max 45ezer.
privátban elértek!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #4927 üzenetére
Rátok szakadt a bank? Semmi rosszindulat.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Hűtő vásárlás előtt állok. A követelmény annyi legyen hogy: kevesett fogyasszon és fagyasztó nélküli legyen. Meik márkából érdemes szemezgetni?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
Keresek rövid határidővel:
- tápot 4 magos proci alá (min 300W)
- 4Gb DDR 2-es memóriát (minél magasabb az órajel annál jobb)
- fekete DVD írót-olvasót
- esetleg egy nagyon jóárasított proci hűtőt LGA 775 foglalathozJelige minél olcsóbban, s minél rövidebb határidővel!
Ugyanitt eladó egy fujitsu Siemens Amilo PA2548-as noti, amiben a videokártya ment tönkre.
A HDD-n kívül minden eladó belőle!Priviben jöhetnek az ajánlatok!
-
Kryczek
aktív tag
ha valaki szeretne kiscicát, ne tartsa magában. írjon privátot
Classic Home edition, kislány és cirmOS 1.0 fut rajta
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Bjørgersson
félisten
Dettó.
-
übiii
tag
Nem tudja valaki Lossless (FLAC) formátumú zenét hogy tudnék lejátszani?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Media Player Classis is lejátsza, ha jól tudom, bár már úgyis mindegy.
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #4928 üzenetére
nem. bejött a biznisz
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #4943 üzenetére
Következőbe bevehetnél engem is..
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #4944 üzenetére
ha van pénzed és befektetnéd akkor írjá'
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #4945 üzenetére
Még éppen van, de szerintem már nem sokáig.
Egyébként pü-ben akár részletezhetnéd is a dolgot.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek:
Coolink GFX Chilla eladó vagy csere Gelid icy vision - re
Vov Digital dvd-993R
Pure + Lego Batman ( új, fóliás ),Banjo Kazooie: Nuts & Bolt ( Bundle játékok ), PGR3
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stbVennék:
Xigmatek crossbow ack-ati775Privátban lehet érdeklődni, .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest