- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
vricsi78
csendes tag
Üdv.
Eladó cuccaim:
Intel Desktop Board D201GLY, mini-ITX alaplap
Integrált processzor: 1.3GHz
Memória: 1 GB DDR2, 677 MHz
HDD: 60GB, (100/100 HD sentinel)
FSP halk táp+ mini ház
DVD író
Apró hiba, hogy a hátsó hang kimenet nem ad hangot, de az elülső kivezetés jól működik!
Kérésre további képek.
Ár: 12000 Ft1 db 8 GB-os micro SDHC memóriakártya. Csak tesztelésre lett kibontva. Class 4-es. (5 MB / 16 MB).
+ adapter
Ár: 2000 Ft1 db APC szünetmentes tápegység, Back-UPS 300. Akksi nélkül! Jól működik.
Ár: 2000 Ft
Csere is érdekelhet. -
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mezis
félisten
válasz gyuszaa #25607 üzenetére
Nem biztos, hogy a mikrokapcsoló kopott. Találkoztam már olyan esettel, amikor a mikrokapcsoló tökéletesen ép volt, ellenben árok kopott abba a műanyag felületbe, ami a mikrokapcsolót nyomkodta.
(Általában polisztirolból készül. Észter hígító + feloldott polisztirol darabkák és jó hosszú (hetek) száradás.)mezis
-
ngabor2
nagyúr
június 14-re szükségünk lenne 1-2 összecsukható padra, esetleg műanyag székre. valaki nem tudna kölcsön adni? másnap vinnénk vissza.
-
rayoliviero
veterán
Alaplapra kotheto kis speakert keresek.
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #25611 üzenetére
nekem van 2 is, mikor jössz érte?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #25613 üzenetére
Problem solved.
Ez extragyors voltGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
diablo1984
veterán
keresek perifériákat 1 szettet: magyar bill+egér+aktív hangszóró+17"-os crt személyében, használt tökéletesen megfelel, jó ár feltétel! még ma(vasárnap), helybe megyek érte!
-
petiwr
senior tag
valki megy mostanság nyíregy re? egy mobil racket kéne el vinni.
-
pockhome
senior tag
Boldog Anyáknapját minden anyukának!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
aldebaran
őstag
Szünetmentes tápegységet keresek.
Milyet érdemes venni? Van valakinek tapasztalata?
Tegnap éjfél körül az István úton végig elment az áram.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
petiwr
senior tag
Eladó
Intel® Core™2 Duo E6300 Rézmagos hűtővel
AMD Athlon X2 64 3800+ oem
Philips FWB-R8 2x120W három utas hangszórók.
-
petiwr
senior tag
válasz diablo1984 #25624 üzenetére
Én is erre gondoltam... Jó ötlet!
-
Debrecenbe ma hol lehetne venni 60-70 000ft körül új netbookot?
Vagy esetleg van valakinek olcsóbban GARANCIÁS?
Sürgős lenne. -
z0d1AK
nagyúr
válasz rayoliviero #25628 üzenetére
Esélytelen, mind a kettő zárva van vasárnap. Igazából ma talán csak a multikban, pl. a Media Marktban lesz esély vásárolni, ahol készlet is van és nyitva is van az üzlet. Igaz, ezek nem lesznek olcsóak.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz rayoliviero #25628 üzenetére
Igen,ezek sajnos zárva vannak,hétköznap meg nem sok időnk van ilyenekre!
Megpróbálunk valami jót nézni használtan. -
aldebaran
őstag
válasz laszlo168 #25622 üzenetére
Ennél kicsit jóval olcsóbbra gondoltam.
Tényleg csak annyira kell kell, hogy ha elmegy az áram, ki tudjak mindent kapcsolni, ne menjen tönkre semmi.(#25621) ati012 : akkor nézek valahol valami ócsót.
(#25623) pockhome: Érdekes! A 8x számtól a tescoig lehetett akkor csak a kiesés.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
csizs
aktív tag
Anyáknapján én ajándékként bejelentem, hogy unoka lesz :-)
1x éve a prohardveren!
-
ViragL
tag
Sziasztok!
Netezik közületek valaki a Vodafone 3G hálózatán Debrecenben? Ha igen, tőle kérdezném hogy tegnap/ma működik-e neki rendesen?
Nekem nem megy és próbálom belőni hogy telefon vagy hálózat hiba -
Scoobyka
addikt
Nem tud valaki jo szobabiciklit kedvezo aron?
-
Engineer086
Modder
Sziasztok! Balmazújvárosiak segítségét kérném! A Veres Péter utcán található orvosi rendelő hová van a felújítás idejére átköltöztetve? Köszi a segítséget!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
válasz rayoliviero #25634 üzenetére
Auchanba nincs most netbook,metró miatt meg nem megyünk be,ha van is,biztos jó drága!
-
-
zoknipóc
csendes tag
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
Laraxior
titán
kb 50 centis Monster matricát honnan lehetne szerezni? Kettő kellene belőle.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Tápegység: FSP 250W-os, 12cm-es ventis, csendes táp(jó nehéz), 3 nap gar- 2,5k
Optikák:
- 16x-os Lite-On dvd író, dual layeres, ATA-s, fehér színű, szinte csak olvasásra volt használva egy irodai gépben, 3nap gar -2,5k
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db
Ház:
Aerocool Aeroengine JR, fekete, szép állapotban, minden takaró lemezével, 2db 12cm-es és 1 db 8cm-es kék ledes ventivel, amiket a ház potijáról lehet szabályozni, doboza is megvan! - 8,5k
478-as proci: van egy 478-as tokozású P4 2,66Ghz-es proci,northwood magos, 2,66Ghz/512/533/1,525V! SL6DX típusszámú!- 1,8k -
JANIKAKA gépe jó szerintetek?
Megéri az árát?
Mert nagyon gondolkodik barátnőm hogy menjünk e be érte,tetszik neki.
Csak amiért szerelve volt,amiatt húzgálja a száját kicsit,meg fél hogy nehogy baja legyen,és költeni kelljen rá! -
Papaj x
senior tag
válasz perge666 #25649 üzenetére
1 hó gart adok rá, illetve bármiféle probléma esetén javításában segítséget tudok nyújtani..
Hja igen, s az ár 65k, ez mérvadó lehet.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest