- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz #05304832 #139250 üzenetére
Ha nem lennél ilyen writeonly meg karót nyelt, láthatnád a linkeket is (meg a hszeimben a smileykat).
Biztosan 2020-as listát néztem, ugyanis az MS oldalán szűrtem rá az imént az országra. Számla ide vagy oda, ahogy írtam korábban, csak valószínűleg nem olvastad, otthon kb. sose derül ki, de egy orvosi rendelőben szerintem nem hiányzik a hercehurca. -
Cs1csó
félisten
Továbbra is szánalmas ez a "blekfrájdéj"
Edigital: telefon 8% kedvezménnyel annyiba kerül mint máshol már egy hónapja.
Most komolyan?!
De kismillió ilyen van.
Persze van pár termék ami:
- kifutó tehát van belőle 4-5-6db
- előkészületeket tettek sokat vettek belőle és tényleg tudják olcsón adni de jellemzően mivel még ezek a cégek sem annyira tőkeerősek ezért ezek jellemzően kisebb értékű dolgok.
tehát egy 10-20k dolgo most 5-10k -
nagyúr
válasz elfelejtette #139255 üzenetére
Azanyámúristenit
-
bagyulajuve
addikt
-
csƵ
addikt
válasz elfelejtette #139255 üzenetére
Csak a szokásos MM akció.
-
Calogero
addikt
A többség bolt így akciózik, a kép meg 2018-as.
-
Cs1csó
félisten
válasz Aryes #139254 üzenetére
Igaz, sőt blekfrájdéj hónap is van.
A másik kedvencem a változó időpontokra beböfögött "boxing day" ami azért vicces mert ezt a birteknél a karácsony másnapját jelenti amikor reggel kinyitják az ajándékok dobozait. box = doboz
Persze nálunk akármikor, még nyáron is lehet boxing day. -
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #139261 üzenetére
Na meg monjuk hétfőn black friday, az év bármely napján, a zöld gnómos bolt esetén
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
elfelejtette
veterán
[kép]
De ez is klasszikus:[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Cs1csó
félisten
válasz elfelejtette #139265 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz Fricu #139266 üzenetére
nekem az egyetemi regisztrált neptunos hivatalos winsdowsomat nem sikerült beaktiváltatnom és az ügyfélszolgálat nem volt a helyzet magaslatán, erős tört magyarral is beszélt a srác..
persze végül most már működik, de egy eléggé bonyolult többlépcsős megoldást találtam csak rá, szóval meg sem lepődök, hogy nem tudta a választResistencia eterna
-
Fricu
tag
válasz bagyulajuve #139270 üzenetére
Hát most utolértem az ügyfélszolgálatot, de csak angol nyelvű van, talán Indiában? Aki a magyar dolgokról nincs képben, gőze nincs itt mit árulnak és hogy milyen feltételekkel.
Ennyit erről.Fricu
-
nagyúr
Sziasztok!
Sör-csoki kategóriában elvihető az alábbi nagy méretű Buzz Lightyear (Toy Story) játék/dísz figura űrhajóval.A figura és az űrhajó csavarokkal van összeszerelve, szétszedhető/összerakható, kis barkács lehetőség is van benne, ha valaki erre gerjedne. Kívánságra darabokra szedem.
(A távirányító nem része készletnek, csak a méretarány miatt van a képen )Ha érdekel valakit, privátban keressen!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Aryes #139276 üzenetére
Ha nem jár a távirányító már nem is kell
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kungzi
veterán
-
tahepa
senior tag
Autó kötelező biztosítás ügyben kellene info.
2021 január 15-ig biztosított az autó.
Váltani szeretnék biztosítót.
Alkusz oldalon számítva a kockázatviselés dátumának 2021.01.16-nak kell lennie?
Az előző biztosítást kinek kell felmondania? Az alkuszcégnek ahol megkötöm vagy nekem?Ennek mikor kell legkésőbb megtörténnie?
Nem nagyon találok erről infókat vagy csak nagyon ellentmondó infókat találok. -
7Sony7
addikt
Srácok, ózongenerátort bagóér' tudtok ajánlani?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kungzi
veterán
válasz Zsoleszhun #139281 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
tahepa
senior tag
Köszönöm az infókat.
Az biztos , hogy még most is jobban jár az ember egy váltással...alkusznál számoltatva a meglévő biztosítóm ajánlata 12.000-el olcsóbb mintha ha maradok és elfogadom a meglévő biztosítást. ( kedvezmények mindkét esetben figyelembe voltak véve) -
nagyúr
válasz tahepa #139287 üzenetére
Ez nagyon furcsa, ugyanis évek óta törvény van rá, hogy nem érheti (pozitív) megkülönböztetés az új belépőket a meglévő tagokkal szemben! Én pont azóta nem váltottam és nem is kötöttem újra, kb. 4-5 éve. Most is számoltam, és az összes biztosító ajánlata rosszabb volt a mostaninál, a mostanira pedig ugyanannyit számolt, mint ami az értesítőben volt.
Biztos, hogy a mostani megkötésénél minden kedvezményt figyelembe vettél? -
tahepa
senior tag
válasz Aryes #139288 üzenetére
Biztosító által email-ban kiküldött tervezet 94000/év/kártyás egyösszegú fizetés
Biztosítók.hu és Netrisk.hu oldalakon számolt ugyanazon biztosító ajánlat 82000 ft/év/egyösszegú kártyás fizetés....mindkét esetben a meglévő lakásbiztosítás figyelembevételével.
Amire váltani szándékozom ott 54.000 ft/ év/egyösszegú kártyás fizetés úgy hogy nem ott lesz a lakásbiztosítás....szerintem nem kérdés hogy menjen a p...csába a mostani biztosító az ajánlatával együtt. -
tahepa
senior tag
válasz Aryes #139288 üzenetére
Közben megint ujraszámoltattam a portálokon és az Allianz adatmódosításos oldalán ( igen ez a mostani biztosítóm) és az eredmény :
Allianz a saját portálján MyHome Otthonbiztosítással együtt kötve 94080 ft/év egyösszegú kártyás fizetéssel
ugyanez az alkusz portálokon 82560 ft/év egyösszegú kártyás fizetéssel szintén az Allianz biztosítónál.
Az Uniqa ajánlata 54667 ft/év egyösszegú kártyás fizetésnél ( és marad a lakásbiztosítás az Allianznál..még)...természetesen ezt fogom kötni..úgy hogy nem érdekel hogy mit ad és mit nem ad az Uniqa..károkozásnál ugysem nekem fizet hanem a károsultnak ( igaz a röpke 30 év alatt mióta jogosítványom van és rendszeresen vezetek még sosem okoztam balesetet és kárt senkinek sem)u.i. Most 71000 ft az éves díjam A0-ban..rüpke 20000-el emelkedne januártól B1 kategóriába lépve...kedvesek ott az Allianznál...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Aryes #139292 üzenetére
Nem volt saját autója, mondjuk céges miatt
Nekem 1997 óta van jogsim, de kocsi csak két éve van a nevemen
Céges kocsikat hajtottam(volt olyan időszak is hogy 18hó alatt 92e Km mentem), majd robogót, öcsém és édesapám kocsiját, nem volt szükség saját autóra
De most két éve lett azóta meg költhetek rá, most is csak úgy a sémibből előjött a légzsák hiba jelzés, meg hogy, Airbag fehler [kép]
Sokkal jobban aludtam míg nem volt kocsim[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #139294 üzenetére
VW Touran
Öcsémnek van egy műszere még akkor vette amikkor kipufogó hibát dobot, akkor ki is olvasata Egr csere megoldotta
Most ugyan az a műszer azt írja hogy nincs hibakód, most majd megyek szerelőhöz hogy kiolvassákAmúgy azt nem tudjátok hogy az ilyen hiba jel akkor is megmarad ha a hiba már nincs jelen?
Tehát csak mondjuk csak külső törléssel tűnik el
Magától nem még ha mondjuk csak kontakt hiba is volt valamelyik csatlakozónál és már megszűnt a hibaMert ha el kellene magától tűnnie ha csak kontakt hiba akkor a csatlakozókat az ülés alatt meg tudom nézni
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Eladó laptopot keresek debreceni átvétellel, és szeretném ha a következő paraméterekkel rendelkezne:
Használt, 40-60 ezer ft között, csak internetezésre használná nagyfaterom, hálózatról használná. Ne legyen ütött kopott, sérült és hivatalos Win legyen rajta. Legalább 15 colos legyen.Akinek van ilyen gépe ne tartsa magában!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest