Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Atomantiii #122398 üzenetére
A posta előtti parkoló is ingyenes szombat 14 után.
-
törölt tag
válasz Aryes #122403 üzenetére
Számolj utána. A háromszög területe alap x magasság / 2. Mivel derékszögű háromszög, igy a két merőleges oldal szorzatát kell kettővel osztani. 16x10/2 = 80, 16x9/2 = 72.
És az a +120 sor rengeteget számit. Egyébként ha magasabb a kijelző, akkor nem oldalt, hanem alul-felül lesz csik.
-
lappy
őstag
Van itt vki aki macskát tart lakásban/szobában. Macskaalom kellene nekem szilikonos. Tudom, hogy lehet venni is, de nem akarok 3,8l nekem elegendő lenne max. 1 liter. Akinek van az jelezze átvenném a jelzett mennyiséget piaci áron.
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #122404 üzenetére
Részemről csak 16:10 játszhat, már ha cserélem a mostanit
Én egy Samsung T220 használok amit 2008. 12. 03-án vásároltam, megfogadtam hogy míg amíg el nem romlik nem cserélek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz #05304832 #122412 üzenetére
Igen, a 18:9 a telefonos őrület, a 21:9 meg a monitoros, én meg bekavartam magam.
Persze, hogy jobb a 16:10, még jobb az 5:3, vagy a 4:3, munkára, netezni, alkotó tevékenységekhez. A 16:9 csak filmnézésre jó. Tabletet is alig találtam 4:3-s képarányút, mert nem gyárt már senki... -
Papaj x
senior tag
Hol tudok legolcsóbban debrecenben faanyagot vásárolni, ahol akár ki is szállítják létavértesre?
OSB lap, fa gerenda, tetőléc.
Ezekre lenne szükségem.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Laraxior
titán
Nincs valakinek egy fuggetlen S6 vagy S6 Edge telefonja elado? Szep allapotban, lehetoleg aranyszinu erdekelne. Az se baj ha olcson...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
Sziasztok! Van itt vki, akinek befér az autójába egy 195x80x30cm-es könyvespolc és segítene nekem elszállítani? Nem leszek hálátlan.
-
-
Papaj x
senior tag
válasz Atomantiii #122433 üzenetére
Mindenhol girbe gurba, ami olcsó.
Sőtt, helyben a drága is...[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
nagyúr
Üdv!
Érdekelne-e valakit itt egy Einhell Classic TH-AC 190 KIT kompresszor,csak kibontva,kipróbálva volt,tökéletes.Most találtam meg,nem is emlékeztem,hogy vettem régebben.
Tartozékai,papírja meg van,de a garancia már lejárt.[link] 20.000 Ft
Van még itt egy Black & Decker CS1550K körfűrész,kofferben.Sosem volt használva,csak kipróbálva,hibátlan!
Vihető 21.990 Ft-ért!Aki viszi a kettőt,40 ezerért mehet!
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Papaj x #122434 üzenetére
Olcsónak nem nevezném sehol sem, meg választék sincs.
Tavaly szétnéztünk Derecskén is, de nem sokkal jobb Pályinál, talán annyival hogy olcsóbbnak tűntek valamivel az árak, de ugye mire elmész oda kb ugyanott vagy.
Mindegyik rabló banda, a rosszabb minőségű anyagot itt helyben ugyanolyan áron adják el, mintha a rendes tüzépen megvennéd a normális minőségű anyagot. De ugye ide már normális minőségű faanyagot sem hoznak.
-
nagyúr
válasz Mikulásbá #122435 üzenetére
Konkrétan a hirdetések,a gépek jellemzőivel :
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Cinema Citynél az online vásárolt szemüveget a pénztárnál lehet beváltani, vagy bejáratnál is lehet kérni?
-
SOAD19
addikt
Egy kis közérdekű infó, érdemes végignézni, szerintem, a többség nincs ezzel tisztában. Nem tudom mennyire van elferdítve az igazság, de elég sokkoló, ha tényleg így van.
[link][ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Meddig érvényesek az éves parkolóbérletek?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz Cs1csó #122441 üzenetére
Én úgy tudom, hogy naptári évre szól a bérlet.
Mert ha így van, akkor január első napján már nem érvényes, és addig már nincs ügyfélszolgálat, tehát nem tudok parkolni büntetés nélkül. Ha viszont van türelmi idő, akkor az első munkanapon tudok venni.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Manitou
veterán
Üdv!
Debrecenben tudtok olyan autószerelőt/ autószerelő műhelyt, aki "hozott anyagot" is beépít ?
Konkrétan első lengéscsillapítóról lenne szó. -
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Fricu
tag
válasz #05304832 #122346 üzenetére
Minden valamirevaló ország Minden nagyobb városát kikerülő Minden körgyűrű szabadon (ingyen) használható. Mert arra tervezték.
Nálunk viszont nem arra tervezték, ezért nem is ingyenes (a közpénzek jogilag fedezett lenyúlására).
Sőt, mivel a bevétel maximalizálása a cél, darabokban szabályozzák, hogyha elvéted, még büntit is fizetned kelljen. Ügyes..Fricu
-
iscsu
tag
válasz diablo1984 #122446 üzenetére
Azért előfordul az is, hogy az ügyfél a lebeszélés ellenére pl. a vezérműszíjnál akar spórolni. Amikor meg a legolcsóbb kínai izé nyúlik/szakad, és netán ez okoz pár apró problémát, akkor már a szerelő durva'nyját, és fizesse ki.
Nem szerelőként, de hallgattam már végig ilyen "párbeszédet". -
HUTCHDB
nagyúr
Keresek S.O.S. fehér, jó minőségű micro usb kábelt, telefon töltéséhez.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
diablo1984
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest