Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    no-perk végigjátszás kész, avagy 3 body/reflex/tech/intelligence/cool. tetejében az alap cyberwaret (és a tetoválásokat) használva, upgradek nélkül: 2.12vel ez még működik, bár 1.3hoz képest a nehézség kb egy másik világ. corpo életút, fast travel nélkül. hackelésnél maradtak az alapok, pl pingem sose lett. cuccot nem vettem semmit árustól.

    very hard, kivéve Oda és Smasher, ahol le kellett vennem easyig a játékot, érthető okokból.

    kb 24es szint lett a végén, a Sun endinggel: kb 27es cool, 7es tech, minden más 3-5 között (főleg shardokból). értelemszerűleg a nekomatat használtam és lopakodtam.

    nehézségre brutális: 2 health potion, kb 60as armor (ami ruhákkal felment 90ig), perkek és cyberwarek hiánya miatt pedig nincs dash, gyakorlatilag nincs smart fegyver (tudtátok, hogy Oda technikailag tyger claw és nem működik rá a dermal implant), nincs dupla ugrás, minimális a hackelés.

    hogy nehezítsem a dolgot, Act1ben és Act2 első felében direkt nem lopakodtam: All Foods, Konpeki, Hellman és Evelyn történetszála mind hangos véget ért (kivéve a Cloudsot) és a Raffen Shiv bázisa is ki lett takarítva. Takemura él, bár ott a nehézségi szint elkezdett kaotikus lenni, Act3ban pedig az Ebunikén és főleg az utolsó misszió alatt végig lopakodni kellett.

    Mivel minden szintlépéssel egyre nehezebb lett a játék, minimális side questet csináltam: összeszedtem a két ingyenes Thortont Badlandsben, Blistering Love kész, plusz Wakakotol a tetoválás és egy sidequest az "old samurai tapes"nél, mert aktiválódott amikor elmentem mellette. meg talán egy NCPD gig aminél elkezdtek rám lőni.

    DLCnek inkább nem álltam neki: Valószínűleg a roncson nem jutnék túl.

    komment: talán 15ös reflexxel mehetett volna Oda és Smasher is, dash talán segíthetett volna mitigálni a problémákat.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák