- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubis6
aktív tag
válasz heavygrip #27350 üzenetére
Én konkrétan 10 percig tömtem ólommal, miután kicsit megcsapkodtam katanával, úgy hogy 2 hit voltam neki.. már nem is tudom hányadikra sikerült, de nem volt egyszerű az biztos. Sokszor még Saul mellől se tudtam eljönni
Kicsit átestem a ló túloldalára a nehezítés terén[link] [ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
heavygrip
senior tag
válasz anubis6 #27351 üzenetére
Úgy látom nem max szinten mentél neki. Úgy nehéz tényleg. Jó amúgy Johny piszolya, imádtam vele darálni,de Smasher ellen még nem próbáltam.
Kicsit átestem a ló túloldalára a nehezítés terén
Milyen nehézségen tolod?They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
anubis6
aktív tag
válasz heavygrip #27352 üzenetére
Very hard volt, csak így is könnyűnek találtam, ezért csináltam ilyeneket.. Jóval a kellő szint alatt mentem Smasher-re jah..
Oda ellen is csak úgy küzdöttem, ahogy épp ő támadott
Itt még elég bugos volt, szóval csomószor azért kellett újrakezdenem, mert befagyott a levegőben, úgy meg nem akartam legyőzni, hogy áll egy helyben, mint egy bokszzsák[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
válasz anubis6 #27353 üzenetére
Nekem Smasher volt aki beragadt a falba, vártam egy kicsit, aztán valahogy kijött, legalább szusszantam én is eggyet addig
Oda -t én mondjuk ököllel verem, még nem használtam sose közelharci fegyót, ki kéne próbálni
Én normál fokozaton tolom, igaz 3 hónapja van boxom, - azelőtt soha nem volt - így elég érdekes volt kontrollerel.
Tegnap vettem meg steamen, na ott viszont hardon fogom kezdeni az tutiThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
Majd elfelejtettem...
[kép] Végre ott volt a tetőn, beszéltünk is 15 percet a régi dologról,igaz mindig ugyanazokról,de nagyon jó volt újra találkozni vele.... Egyébként a Panamos endingnél volt a teraszon, rögtön utánna toltam egy Roughosat,de ott már nem jelent meg. They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
anubis6
aktív tag
válasz heavygrip #27354 üzenetére
Jók a közelharci fegyók (ha találsz jót), de egy idő után nagyon OP..
megfelelő perkekkel már 20-as szinten kb. szeletelek mindenkit akit érek, hullanak a fejek mint atom. Elég durva ninja karaktereket lehet összehozni, jó cyberware-ekkel kb. végig lassításban, pillanatok alatt lekaszabolsz bármekkora sereget
Kis fegyókkal, revolverrel legalább van kihívás, főleg ha nem viszed túlzásba az armor-t. Persze ha rámész a crit hit-re meg a fejlövésekre, ott is kb. mindenki 1 hit lesz idővelhttps://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
heavygrip
senior tag
válasz anubis6 #27356 üzenetére
Igen, én kb az overturéval vittem végig legelőször a játékot. Az ha Maxon van moddolva,illetve a perkek is "jó helyen" vannak akkor lövés temetés. A ruszki csodát azért raktam le,mert azzal már nem élvezet a játék. Ilyen több ezreket sebzett.....
Most pc n tolom hardon, kis pisztollyal meg Satarával, párszor döglök azért.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
anubis6
aktív tag
Jah, az vicces volt kicsit, de nem kell 1 milla dmg 1 hit-hez
Shotik voltak még pusztítókmeinmaurer22: azért érdemes a very hard, mert később lesz könnyebb bármi más
Elején szívás, ez tény[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, újra elkezdtem játszani a játékkal és az lenne a kérdésem a save modder vagy mi volt a neve, amivel tudom mahinálni a mentésem, és tudnék magamnak lóvét adni?
mert íygy az istennek nem jön össze a sok kocsira való lóvé
a régi ilyen alkalmazás bezavarta a régi mentéseimet és egy tiszta új karakterrel játszom.
nem tudom van e belőle olyan működő ami nem zavarja össze a játékot
remélem érthető amiről gagyarászok
a korábbi progiban meg nem tudom elmenteni a mentésem változtatását
előre is köszönöm a segítséget"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ScomComputer
veterán
válasz Lacielvtárs #27360 üzenetére
Itt van rengeteg save és editor is.. [link]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #27360 üzenetére
ha van 18as teched akkor olyan 35os szint kornyeketol kb vegtelen penzed van.
osszes autot meg lehet venni az arusok alapanyag vegigfosztasabol (legendary Yukimurat kell craftolni, ha 12es craftod van csak az epiccel is megy).
cybercat egyebkent mukodik, bar ahogy nezem meg tud hulyulni bonyolultabb mentesektol, friss karakterrel okenak kene lennie.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ScomComputer #27361 üzenetére
&proci985: mindkettőtöknek köszi a választ
és tényleg van újabb verzió ami működik a nexusmod oldalon"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #27363 üzenetére
egyebkent ha fullra akarod maxolni a craftot (legalabb a legendaryk szintjen), akkor ahogy nezem olyan kb 2millio koruli penz fol kelleni. igaz ennek kb a negyede csak a a legendary melee crafting arusok lerablasa (animals arus akit Rhyno utan ersz el, illetve Pacifica).
mondjuk crafting overhaulra en meg szamitok, az engine sokkal de sokkal tobbet tud, mint ami az user interface szintjen ki van vezetve.
-
heavygrip
senior tag
válasz anubis6 #27359 üzenetére
Most hogy már a második felvonásnál járok érezhetően könnyebb,pedig még 10 es a szintem, de az eleje izgalmas volt.
Nem néztem még, illetve nem is emlékszem olyan opcióra, hogy fel lehet e venni a nehézséget?They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz proci985 #27366 üzenetére
Köszike.
Egyébként most néztem meg a 2018 as gameplayt a játékból.
Azért jó sok mindent kivágtak belőle. Vajon mér? Tök jó szituációkat, pl.: V és Jackie mindenhová együtt mentek. Azért így utólag belegondolva jó lett volna még több küldetést együtt megcsinálni. Imádom amúgy a játékot, csak így látva a 2018as gameplayt jó lenne ha benne lennének azok a dolgok is. They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz heavygrip #27367 üzenetére
a 2018as trailerbol azert vagtak ki egy csomo mindent, mert jatekmechanikailag nem mukodott. egyebkent latszottak az iteraciok, ahogy dolgoztak a torteneten. ilyenkor ez normalis.
a kiserok FPSekben keteluek, igazabol a pickupot es konpekit is csinaltam volna egyedul, ha ilyen opcio lett volna.
a 2018as gameplay egyebkent elegge hasonlit a veglegesre. latszott mi es miert lett kidobva.
-
jonnyjoker01
veterán
Ha mélyebben érdekel, a 2018-as demó egy vertical slice, konkrétan egy kis szelet a játékból amit külön fejleszt egy csapat a többiektől (egyik dev interjúban pont ezt hozta fel a dolgozó panaszként hogy a demó összerakása értékes emberórát vett el a fejlesztésből). Összeollózzák azokat a dolgokat a fejlesztés menete közben amik már nagyjából készen vannak és trükközéssel kipótolják a hiányzó részeket, hogy a víziójuknak megfelelő "kb-ezt-akarjuk-megvalósítani" produktumot mutassanak be. Trükközés alatt azt kell érteni, hogy csak úgy csinálják meg a dolgot hogy működjön limitált keretek között, előre megtervezett útvonalon, egyfajta módon.
2018-as demóval pont ezért nem is játszhattak az újságírók, hanem egy CDPR fejlesztő mutatta be a játékot, amiről aztán csináltak videót ami ment ki YouTube-ra. Előre meg volt tervezve hogy mit hogyan fog csinálni, sok minden scriptelt volt. Például valószínűleg a pár extra párbeszéd opció amit látunk ezen, de nem került be a játékba nem is volt implementálva rendesen, csak hozzáadták a választási lehetőséget aztán mittudomén becrashelte volna a demót ha kiválasztod
Tehát amit akarok ezzel mondani hogy sok minden nemhogy "ki lett vágva a játékból" hanem le se volt fejlesztve és csak a demó kedvéért volt összeollózva valahogy.
Kb minden gameplay demo amit látsz E3-n és hasonló rendezvényeken is hasonlóan van megcsinálva, csak vannak akik jobban terveznek előre
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #27369 üzenetére
mondjuk a falonmaszas a mantis bladevel tippre tobbszorosere bonyolitotta volna az implementacios nehezsegeket.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #27370 üzenetére
Jah, arról pavel beszélt hogy két irányba mehettek volna - falon mászkálás, vagy a fali geometria leegyszerűsítése mindenhol. Olyat nem akartak semmiképp, hogy csak néhol tudsz falra mászni, illúzióromboló. Inkább arra mentek hogy nézzen ki faszán a játék
Üdv. Johnny
-
heavygrip
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
Nekem a valóságba kezdenek átszivárogni bizonyos részek a cyberpunkból. Pl. minap is az összes autós és gyalogos úgy jött ki elém, hogy megvárták, hogy pont odaérjek az adott kereszteződéshez, vagy útszakaszhoz, mint ahogy a keresztrefeszítős küldetés üldözés részénél volt. S amikor 8-10 ilyen van egymás után, akkor önkéntelenül sem tud másra gondolni az ember.
-
tibaimp
nagyúr
válasz RobberBaron #27376 üzenetére
Az komoly. Én ilyenre nem figyeltem fel, pedig 3x toltam végig. Ez alap, nem MOD ugye?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
RobberBaron
tag
válasz tibaimp #27377 üzenetére
Van pár mod fent, de azok mind kozmetikai modok, a játékmenetbe egyik sem nyúl bele.
Rákerestem a neten a "cyberpunk 2077 car bomb"-ra, több videó is van ugyanerről a helyről, azt írják, hogy az 1.5 patch adta hozzá (aminek ellentmond, hogy a reddites videó tavaly májusi):
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz RobberBaron #27378 üzenetére
Köszi az infót
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
proci985
MODERÁTOR
corpo plaza korul es Judy lakasa mellett az egyik sikatorban 1.00 ota ott volt, scriptelt event.
-
jonnyjoker01
veterán
Megjelenés óta bent volt, csak sokan azt hitték hogy bug. Egyik patchben adtak hozzá valami csipogó hangot később.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
heavygrip
senior tag
válasz RobberBaron #27376 üzenetére
Ja ezen én is meglepődtem, mondom mi csipog itt körülöttem, aztán már robbant is, még megsebzett egy kicsit eddig én a belvárosban találkoztam ilyennel.
Egyébként most minden kerületbe gyalogosan közlekekedek ( csak akkor használok járművet pl ha Watsonbol el akarok jutni a nomádokhoz) főleg azért hogy ilyen jelenetekkel találkozzak. Eléggé él a város, van mindig történés, nézelődök folyton.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
Silverhand kezét hogy a francba lehet megszerezni?? Ugye a videók tömkelege azt mondja hogy a chippin küldetés után már ott van a leltárba de nekem semmi. Nem lét fontosságú, a secret ending érdekel csak kíváncsi vagyok mér nem adja be. Az olajmezőn egybekent a leírtaknak megfelelően válaszoltam. They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz genndy #27385 üzenetére
Jaja,azt csináltam, az összesre szűrtem rá és semmi. Többször is újra kezdtem a chippin küldetést és akkor se adta be.
#27384 proci985 akkor az csak egy rajongók által készített mod lenne? Mert az IGN is csak a
pisztolyt írja illetve a porschet. [ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szokott frissülni a Steamen a "GFN release pipeline branch" ág? Úgy emlékszem nem, de ez most frissült 10 órája... Talán jelent valamit... Pár órával a testing branch frissülése után.
Bozont: wow!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz CPT.Pirk #27394 üzenetére
Van szóbeszéd új patchről, valószínűleg jövőhéten jön. Lilayah viszont írta discordon, hogy ne számítsunk nagy patchre (mint az 1.5) és a befektetői prezentációk is azt mutatják inkább az expansionre állnak rá teljes gázzal (kicsi a cp77 support team, nagy az expansion team).
Üdv. Johnny
-
wjbhbdux
veterán
Wire kedden [link]
/s
-
Vesa
Topikgazda
Nem tudja valaki, miért nem lehet állítani az antialiasing típusát utólag? Újraraktam a játékot, belőttem a grafikát, de valamiért b*szakszik az AA (nem simák az élek, kissé vibrálnak), de most már sehol nincs a menüben és nem tudom megváltoztatni a beállításait. Se a játék közben nincs ott, sem a főmenüből indítva az Options-t. Egyszerűen eltűnt az egész AA részleg az Optionsból.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
PuMbA
titán
válasz sixpak #27398 üzenetére
Nincs AA beállítás, kivették egy javításban. Én ugye az 1.5-tel kezdtem a játékot és már nem volt benne. Alapértelmezetten mindig van AA egyébként, méghozzá TAA, kivéve DLSS és talán FSR esetén. Én DLSS-t használok, így az AA megoldott dolog a játékba építetthez képest jobb minőségben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In