- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Procit cseréltem a nagy dög 20 magos Xeon Gold 6138 ES-ről ami skylake (24eft volt alin régen) egy modernebb de szerényebb viszont nagyobb alapórajelű Xeon Silver 4215R ami cascade lake refresh (30eft volt itt aprón).
A játékon érződött a cpu limit azaz leginkább negatív skálázódás a 20 magosnál meg ugye elve kissebb órajelen is mentek a magok játék alatt (3ghz körül), ennél a procinál meg 3,6ghz alá nem is megy. Érződik is hogy sokkal stabilabb az fps, furcsa mert a benchmark alatt a min és átlag 1-1 fps-el a max pedig 9 fps-el nőtt csak amit nem neveznék bazi nagy előrelépésnek de szerintem frametime lehet más.
Lényeg hogy sokkal jobban működik a játék. Viszont egyértelműen GPU limit van már, de hozzáteszem nekem tükör folyamatos a húzott Tesla M40-el mondjuk nem is csoda mert kb GTX1070 szint ami azért ennek a játéknak fullhd-ra elég (nem minden van ultrán meg bekapcsolva mert úgy szerintem ronda a játék azokkal a filterekkel).[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz MasterDeeJay #27101 üzenetére
Itt a felbontás, meg a beállítások érdekesek. Nálam 1440p mediumban Radeon 5600XT mellett abszolút semmi különbséget nem okozott Ryzen 3600X-ről finomhangolt 5800X-re váltani, annyira vga limitem van.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Szpisti
addikt
válasz MasterDeeJay #27101 üzenetére
Érdekes konfig játékra, de ha működik...
Ez inkább munkaállomás, jól tudom?
-
válasz Szpisti #27103 üzenetére
A lap inkább szerver, ezt a procit szokták munkaállomásba is rakni. A lap matx és kicsi a vrm-je max 205-210w aminél még nem tilt le szóval mehetne bele low end workstarion proci is (pl xeon w-3223)
Videókari inkább költséghatékonyság miatt került bele (60eft+ áfa volt ebay) mert akkor még a gtx 1070 bőven 150eft felett volt. De a másik kártyán is játszható a játék persze low-on (quadro m2000)
Ramjaim meg voltak régi gépből (ddr4 eccreg)
Ez ilyen low cost workstation/szerver ami használható játékra is.CPT.Pirk
Ablakban játszon 1366x768-ba mett mást is csinálok közben más ablakokon. Gondolom ilyenkor inkább a cpu számít. Asszem valami 50 fps átlag es 115 volt a max. Kártyán még lehetne húzni hogy átlag 60 meglegyen. Ultrán van szinte minden de lehet visszaveszem, másik gépen is játszom hát az már igencsak határeset (asus noti i7 4720, 750ti).[ Szerkesztve ]
-
Végre Lvl10-en lett smart pisztolyom mert persze a shotit sikerül lebontani amit kaptam talán valami questért. De egy bazi nagy 4 lövetű revkó is használatban van amire nincs még Body elég de poénnak rohadt jó. Harmadik fegyónak valami közelharci lesz aztán majd smart sniper. Smart linkből legendary-t vettem meg.
Van kihívás a harcokban tekintve hogy nem minmax-olok és ruhákból sem azt használom ami erősebb hanem ami jobban néz ki. Amolyan corpo katona szerű lesz.
Raktam fel egy modot amely webshopot csinál autókhoz és így megvehetem majd nemsokára a kívánt autókat meg majd később az összes a stílusomhoz illő egyéb járművet. Karakter kinézetét is full neo militarism stílusban választom meg. -
nagyúr
válasz MasterDeeJay #27105 üzenetére
Ez melyik autós mod?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Virtual Car Dealer
Vehicle Pack - Basic
Van hozzá pár pack, nekem az alap most elég. Rendőrös questhez rendőrautóval megyek, cyberpsyho-hoz majd a nagyobb rendőr SUV-al
Illetve van még egy mod amit felrakok az pedig hogy a questeket befolyásolja a felvett ruha stílusa csak most pont nem találom meg.Használok még:
No Camera Auto Centering
Always First Equip[ Szerkesztve ]
-
Secundus
tag
Furcsa jelenséget tapasztaltam. A Cyberpunk 2077-et átállítom Full Screen-re az addigi Borderless Window-ról, és draszikusan leesett grafika sebessége. Eddig minden játékban a Full Screen jobb teljesítményt/grafikát eredményezett, nem rosszabbat. Más is találkozott ezzel a jelenséggel?
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
nagyúr
válasz MasterDeeJay #27107 üzenetére
Kösziköszi!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pandras83
senior tag
az egyik legnagyobb pillanat volt, amikor rátaláltam erre. ugyanakkor óriási ziccer is, mert semmi hatása, pedig elköltöttem 18 dollárt. x összeg felett pl adhatna valami halálig tartó áldás hp buffot vagy ilyesmi. ja lehet túl sokat elden ringezem mostanság.
Cyberfuck Patchrunner
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Secundus #27108 üzenetére
Én is láttam ezt jelezve itt ott, hogy jobban fut a játék borderless windowban, de nálam pl a fullscreen fut a legjobban (amikor 1.5 kijött akkor az in-game benchmarkkal optimalizáltam a beállításaimat). Lehet valami OS beállítás vagy driver akad be valahogy, nem tudom.
Üdv. Johnny
-
jano1102
csendes tag
2 perc 21 mp [link]
-
m0h0senator
őstag
Jövőre társasjáték:
https://www.kickstarter.com/projects/cmon/cyberpunk-2077-gangs-of-night-city
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Belenyúltam valahol a konfigba azaz lehet inkább egy tweakerrel* nyúltam bele és nem tudom hol lehet az AA-t állítani. Most azon a gépen ami gyenge és ahol nem kellene AA ott van és ahol meg kellene mert bírja a másik gépemen ott meg nincs
De ha tudtok jobb minőségű AA-t mint a gyári beépített az is jó lenne. Vagy ha van upscale felbontás (valamiért a játékban csak 100%-ig megy pedig ott lenne a méretezés.*EZ Optimizer 2.0 by CodeZ1LLa
Illetve az Async Compute az befolyásol valamit?
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #27117 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz ScomComputer #27119 üzenetére
Nekem ez nem akar összejönni valamiért, pedig mindent úgy csináltam ahogy nexuson írják. De látom hogy a GOG verzióval vannak problémák, írja is a srác...
6700 XT-m van, egy 5800x mellett, Win11.[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Fitzgerald #27120 üzenetére
"GOG verzióval"...semmi gond nincs,nálam,a lényeg az 1.52 verzió,az enyém tele van mód-al és tökéletesen megy,most egy 12600K+6750XT-vel...+Win11...
-
PuMbA
titán
válasz Fitzgerald #27120 üzenetére
Nem nagy baj, tekintve, hogy:
"Is this implementation of FSR 2.0 representative of a native implementation by the
developers?No, I am calling this mod a hack for a reason. There are a few things in FSR 2.0 I didn't implement yet (or can't implement at all) that will drastically improve the image quality. Let's hope CDPR eventually adds FSR 2.0 by themselves."
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Hello Eco Mode Man!
Te mindent ilyen komolyan veszel,mint a levegő vételt,vizsgáltasd meg a víztornyot...
Gondolom,mint én is csak kipróbálni szeretné,nem ezzel tolni ezt az egyszer végigtolós játékot...én vga és cpu uv/oc teszten kívül másra nem igen használom,meg kipróbálok módokat...erre való..[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Flying car mode: [link]
-
Fitzgerald
veterán
válasz ScomComputer #27121 üzenetére
Hát nem tudom mi a baj akkor. Minden fájl a megfelelő helyen, 4 mod van csak fent, és azok közül egyik sem upscaling, 1.52...
FSR 1.0-hoz képest hoz valamit akár képminőségben, akár framerate-ben?#27122 PuMbA
Akkor tényleg nem sok értelme van, bár azért megnéztem volna.
Próbálkozok még. -
ScomComputer
veterán
válasz Fitzgerald #27126 üzenetére
6750XT/1440P minden maxon..városban 40-50fps környéke..de nálam vannak fsr/grafikai anomáliák..pl ghosting...
PuMbA-t, felejtsd el ,ő egy Eco Bot....
Bocs Pumpi...
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz ScomComputer #27127 üzenetére
Jók ezek a modd-ok! Főleg az SW-s tetszik.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
PuMbA
titán
Én csak megemlítettem, hogy ez még nem az igazi FSR 2.0 Egyébként tuti lesz benne hivatalos támogatás, hiszen az FSR 1.0-át is megkapta hamar
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz ScomComputer #27130 üzenetére
A Skyrim hasonló még illetve a kollégák a Witcher 3-at szeretik moddolni. Csodákat hoznak ki, én csak pislogok a képeken, mint pocok a lisztben...[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
Az a HP az hogy és mi?
-
Ez a comrades hammer háát őőő kellően beteg, igazságosztó karateremhez pont illik.
Amúgy a tech charged skillet hatnak rá? Nem mintha szükség lenne rá mert így is beteg módon sebez.
Armorból Badge Set már majdnem teljes.A fő szál őszinte leszek nem tetszik, Johnny egy élősködő oké eltalált karakter de végig erőlteti a szál az anti arasaka dumát. Oké corpoként kezdtem és kirugtak de ettől még nem akarnám elpusztítani az egész céget (főleg úgy hogy ez önmagában lehetetlen). Hanem pont hogy inkább vissza akarnék kerülni nagyobb pozicíóba vagy akár másik nagy céghez (Militech, mert bizony Meredith hosszú haj moddal azért vállalható) Eleve már az elején magába dugdos a karakter egy prototípus cuccot, oké hogy Dex kinyír és az ment meg de már gyakorlatban ott halott a karakter. Mindegy ezen túlteszem magam, de az endingek közül igazából corpoként csak annak van értelme hogy feltöltenek a rendszerbe és később kapok egy új testet...vagy nem. A történet nem ad nekem magyarázatot arra hogy mi a lélek, az hogy a tudatot át lehet vinni oké de ez gyakorlatilag a teleportálás paradoxon, mitől lesz Johnny saját maga. Bár lehetne elmélkedni azon hogy mi a tudat vagy élet és halál pl minden nap meghalunk egy kicsit ha azt vesszük hogy mély alvás közben nem vagyunk tudatunknál, ilyen alapján ha létezne tökéletesen lemásolt neuronrendszer akkor elvileg a corpo tudateltevős ending a legjobb hiszen nem halunk meg legalábbis kívülálló számára nem és végülis beteljesül az hogy továbbra is copoként maradunk meg igaz a céghez láncolva de örök élettel. (bár Jackie másolata nem sikerült az egyértelmű de gondolom ott elég volt a halál utáni vallatáshoz kinyerni részleges rövid távú memóriákat az más dolog) Nem igazán jó ending beletölteni magam egy gépbe de a többihez képest vállalható, most attól függetlenül hogy egy rakás tett arasaka ellen értelmét veszíti. Kicsit olyan fallout4 az egész, ott volt hogy mindenki barom és nincs jó választás (bár nekem ott Institute jött be nagyon). Oké nomad endingbe említés van arról hogy V-t meg lehet gyógyítani de mivel? Arasaka nem bírja akkor ők hogyan? Remélehetőleg valami DLC választ ad a fenti dolgokra. -
nubreed
veterán
ez volt már? Bocs ha igen, régen voltam a topicban, de elég fun cuccnak tűnik.
[[4K] Cyberpunk 2077 | FLYING CARS MOD | Beyond all Limits | Extreme NPC Density LODx10]We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz tibaimp #27136 üzenetére
Oh, most olvastam vissza csak kicsit a topicban, tényleg volt, sorry. De amúgy ez mekkora már, teljesen új élményt ad a játéknak.
szerk.: az lenne az igazi, ha npc repülő járművek is lennének, akkor sokkal immersive -ebb lenne az élmény. De így se rossz.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
HUN_Sector
őstag
válasz MasterDeeJay #27134 üzenetére
A nomad befejezés nem ad választ, csak Panam megígérte V-nek, hogy helyrerakják. A csip kiszedésekor mondja Alt, hogy V tesje idegen a neuronjai számára, így ki fognak lökődni (aka szklerózis multiplex). Van fél éve, esetleg kicsit több. Majd ha figyelmes vagy, látsz egy adást az egyik liftben a helyi tévéből, hogy megtalálták a szklerózis multiplex gyógymódját (azt hiszem Biotechnica), amely csak 700000 eddie / hónap. [ Szerkesztve ]
-
válasz HUN_Sector #27140 üzenetére
Köszi az infót! Ezt bár láthattam de nem kapcsoltam össze. Keresgélek kicsit.
Elvileg ez megoldás lehet de pénz nélkül esélytelen. Na ez lehetséges valami DLC-ként folytatásban hogy V-nek vagy pénzt kell gyűjtenie vagy megszerezni a technológiát bár utóbbi nem valószínű tekintve 700k/hó azaz valami totál személyre szabott egyedileg kutyult cuccról van szó, amit átlag mondjuk nomad nem tudna kikeverni a benzinkúton. Mindegy amúgy mert úgyis végig viszem az összes létező side/gag/police stb questet és a befejezést hagyom a végére de még nem tudom melyiket.Az biztos hogy Johnny-t kiírtatom magamból. [ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz MasterDeeJay #27141 üzenetére
Ki tudja, lehet, hogy az űrkaszinót fogjuk kipakolni a DLC-ben -
jonnyjoker01
veterán
válasz MasterDeeJay #27134 üzenetére
Szerintem pont ez a lényege az egésznek, hogy elgondolkodtasson a témán. Ők csak felvázolnak egy alternatív valóságot ahol lehetséges egy ember tudatát lemásolni, aztán döntsd el te, hogy most minek számít. Ez a művészet, szerintem nem CDPR-nek kell előállnia a válasszal hanem az emberiségnek, majd ha elértünk arra a pontra Bármilyen válasszal állnának amúgy elő, az nem lenne megfelelő egy csomó embernek, mert nagyon vegyesen gondolkozunk erről a témáról és elég nagy vitatéma. Mivel nem tudjuk hogyan működik a tudat, nincs rá tiszta magyarázat, még nem tartunk ott hogy ezekre a kérdésekre válaszolni tudjunk. Én például azt is vitatnám hogy egyáltalán létező dolog-e a lélek, szerintem vallásos hókuszpók. Én azt remélem, hogy V-t elengedik teljesen és az igazat megvallva nem értem miért akar mindenki folytatást, csak elvenné a sztori súlyát. Pechje volt, a játékban "elég jól" el van magyarázva hogy hogyan került bele ebbe a helyzetbe. Így is scifi hókuszpók az ami történik az elméjével és testével, egy narratív eszköz semmi több. Ha ezeket a kérdéseket kezdik el feszegetni a fentebb említett filozófiai zsákutcával együtt akkor ők maguk is zsákutcába jutnak a sztori tekintetében szvsz. Üdv. Johnny
-
lo_jo
senior tag
válasz jonnyjoker01 #27144 üzenetére
Én is remélem, hogy nem V lesz a DLC. Eleve nincs kánon befejezés, így pl. egy öngyilkossággal a tetőn máris folytathatatlan lenne, akármilyen sclerosis multiplex kezeléssel áll elő a Biotechnica. Van bőven ebben a világban, az öreg Mike Pondsmith is írhatott már jó előre valami mellékszálat, van bőven meglévő karakter, akinek a története kifejthető lenne, de behozhatnak egy új merc vonalat is, akinek V a példaképe, stb. -
HUN_Sector
őstag
Mivel adam Smasher emberi agyú full cyborg, papíron V is élhetne talan kiborg testtel. Na de ez mar csak kizárólagosan az én elmefuttatásom
-
tibaimp
nagyúr
válasz HUN_Sector #27146 üzenetére
Bocsi, de akkor már inkább valóban valaki másról szóljon a DLC! V-t nem szeretném valami félig ember félig gép szörnyként látni.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz HUN_Sector #27146 üzenetére
V-nek nem igazán a testével van a baj, hanem pont az agyával.
Üdv. Johnny
-
HUN_Sector
őstag
válasz jonnyjoker01 #27149 üzenetére
Ez egy Johnny nevű account tollából elég visszás :D
Silverhand, te vagy az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com