- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz L3zl13 #19841 üzenetére
Elvileg mindenem van.
18as technikai adottságom van, és ki van már oldva a skill hozzá, megnéztem. (Epikus, legendary)27es szintű a karakterem.
Nem tudom miért nem engedi:/
De akkor az lehet a baj, hogy anno szétszedtem amikor kis szinten voltam.
Kellene neki az eredeti fegyver is ezek szerint.[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
anubis6
aktív tag
válasz juliensorel #19832 üzenetére
Ma is tanultam valamit
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
csababarca
őstag
válasz csababarca #19851 üzenetére
De vicc, mert az okos mesterlövész legendary puskát úgy craftoltam ki, hogy nem is kellett hozzá inventoryba lennie a fegyvernek.
Egyiknél kell másiknál nem?Hát ez baromi érdekes így.
-
CJ4567
nagyúr
válasz csababarca #19853 üzenetére
Mert az egy sima Ashura. Az ikonikus fegyverek egy részét simán megcraftolhatod, és onnantól fejlesztheted, viszont vannak, amiket meg kell szerezned, és utána lehet fejleszteni.
Ami közös, hogy miután megszerezted, vagy megcraftoltad egy alacsonyabb minőségű változatát egy ikonikus fegyvernek, azt tudod fentebb fejleszteni, nem tudod egyből a legendás változatát megcsinálni.
No Sana No Life
-
csababarca
őstag
Bocs megint én, ha megveszem a Arasaka JKE-X2 Kenshin nevű fegyvert, vagy megszerezném valahonnan, akkor engedné a Chaost legyártani?
Vagy felejtős a dolog mindenképp ha egyszer betörtem?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Vesa
Topikgazda
válasz Meggyi001 #19846 üzenetére
Ezt a fájlt az 1.05-ben kivették a játékból (nem tudom, nálad hogyan lehet még benne, hacsak nem valami régebbi verzióval játszol), a hivatalos komment szerint azért, mert semmi hatása nincs a teljesítményre, sőt, nem is használja a játék.
"Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game."
A tudomány a valóság költészete!
-
juliensorel
senior tag
Szerk: Már CJ4567 is írta. Felejtős a chaos ha betörted.
Az a sniper is ikonikus amire gondolsz? Mert ha nem az, akkor ahhoz nem kell, hogy nálad legyen a fegyver alacsonyabb szintű változata. A simán csak legendary (narancs) tervrajzokat el tudod készíteni bármikor. (a képességed meg van)
Az ikonikus tervrajzoknál viszont maga a fegyver is egy tárgykészítési komponens, ha az hiányzik a hátizsákból, akkor nem készíthető el.
Egyébként nagyon szarul van megoldva, hogy nem jelzi egyértelműen, hogy hiányzik a fegyver mint komponens, miért nem szürke vagy mit tudom én ?[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz juliensorel #19857 üzenetére
Egyébként Lila tárgyleírásom van hozzá.
Lilából is van sima meg ikonikus?Nem ez a mesterlövész volt, most nem jut eszembe a neve, de valszeg csak sima legendÁs akkor.
Megszívtam, ezt nm tudtam hogy ikonikusnál ( legyen lila, kék, narancs), kell a fegyver is.[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz juliensorel #19857 üzenetére
"Egyébként nagyon szarul van megoldva, hogy nem jelzi egyértelműen, hogy hiányzik a fegyver mint komponens, miért nem szürke vagy mit tudom én ?"
Jelzi. A komponens körüli keret piros, ha hiányzik, zöld, ha megvan.
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19858 üzenetére
-
Vesa
Topikgazda
válasz csababarca #19858 üzenetére
Minden tárgynál kiírja (ikonnal jelzi) alul, mi kell az elkészítéséhez. Ahogy a képen is látod, a fegyvert is mutatja. Ha valami nincs meg ezek közül, akkor azt piros kerettel jelzi.
Ezzel együtt, nem igazán jól átgondolt a UI...a teljes craft képernyőre ráférne egy overhaul.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz juliensorel #19860 üzenetére
Bonyolultabb ez mint gondoltam.
Pl amiről beszélek smart sniper, azt egyből narancsra készítettem el.
Ashura a neve.Mindegy, nem gondolom túl, bele se megyek hogy a fegyverre rakható modokból mik a jók.
Crit chance 4% amivel eddig találkoztam, kék mod, azokat pakolgatom.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
jonnyjoker01
veterán
Ha Wilson be van ragadva és folyamatosan sírdogál hogy otthagyom meg lehet javítani valahogy? Be van ragadva az ajándék fegyver quest, annak ellenére hogy teljesítettem, sárga felkiáltójel van az inventorymban a fegyver sarkában wilson meg folyamatosan úgy pofázik nekem a megabuildingen belül mintha mellette állnék. Játékidőben kb 15 órája történt, csak vártam hátha megjavul magától.
Más: találtam egy helyet ahol
ahogy az később kiderült, rendőri nemhivatalos megbízásra egy banda hajléktalanokat mészárolt. Elég dark dolgok derülnek ki ezekből a shardokból Üdv. Johnny
-
Vesa
Topikgazda
válasz csababarca #19862 üzenetére
Érdemes azért néha ránézni, mert a modokkal esetenként jobb fegyver érhető el, mint sima fejlesztéssel. Éppen ezért jobbak lehetnek azok is, melyeken több a mod slot (pl. a végén jobb lehet egy Epic 4-5 slotos, mint egy Legendary 2 slotos).
-
juliensorel
senior tag
Nem jelzi, mindig piros keretben vannak a fegyverek, ha meg van ha nincs, ha kell, ha nem.
Ezeket le tudom gyártani a táskámban van a fegyó, mindkettő ikonikus, mégis piros keret:
Ezt viszont nem tudom legyártani, mert nincs nálam a fegyver, de persze blocked, csak a játékos nem érti miért:
A tervrajzok piros háttere pedig csupán a Blocked-al inaktív gombbal egyenlő jelentés, tehát abból sem derül ki, hogy miért tilt le, csak azt látjuk, hogy nem lehet.csababarca : csak az ikonikus fegyverekkel kell végig menni egy ilyen lépcsőzetes fejlesztésen, de amit veszel boltban/vagy találsz sima narancs tervrajzot azt le tudod gyártani a tárgykészítési komponensekből, tehát nem kell hozzá meglévő fegyver.( Logikát ne keressük, de talán ott van a kutya elásva, hogy az ikonikus fegyverekből csak egy létezik, hiszen az valamelyik szereplő fegyvere volt, ezért nem lehet a semmiből legyártani, muszáj lennie fizikai példánynak.)
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz csababarca #19855 üzenetére
PC-n vissza tudod szerezni a már betört/eladott fegyót moddal ha nagyon szeretnéd kipróbálni.
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #19863 üzenetére
A felkiáltójel rajta marad a küldi cuccokon a küldetés után is. Ez még nem jelenti azt, hogy be van ragadva a küldi.
Wilson pedig szokott kiabálni egy-egy mondatot mindig mikor megyek a lifttől a lakásomhoz, de ennyi. Nem tudom neked ennél többet is dumál-e.Aki hülye, haljon meg!
-
zsoltee10
addikt
első karakterrel szokásos gépfegyveres technikával nyomtam, de ez az első játék, hogy a kardozást élvezem. Ráadásul sokkal hatékonyabb is. Van egy 1500dps-re felhúzott piros színű katanám, azzal lehet aprítani. Majd megnézem youtubeon, hogy vmi ultra durva pengét hol lehet találni, amit még fel lehet húzni.
Ruha modokat amúgy hol lehet találni? Vannak több slotos ruhák, de ncpd küldetéseken és ruhaboltban se nagyon találok hozzá modokat. Páncélt a véghajrára felhúznám, jelenleg 900 körül van, bár így se okozott eddig senki problémát...
-
bunfi
őstag
Walk... Dont walk... GONE (engem speciel néha már idegesített)
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
veterán
válasz zsoltee10 #19869 üzenetére
Katanával hentelsz?Gondolom ezt csak magasabb szinten lehet megtenni mert egyebkent mire odafutsz az ellenfélhez és levernéd őket egy szál karddal szanaszét lőnnek.Én távcsöves puskával mindig egyet vagy kettőt messziről leszedek aztán revolverrel odarohanok és úgy a többit.Ha sokan vannak akkor hasznalok valamilyen gépfegyvert, esetleg shot-gunt.
-
veterán
válasz m0h0senator #19872 üzenetére
Ja hat igen lehet abba az irányba is fejleszteni a karaktert.Én azt eléggé elhanyagolom most így elsőre.
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy látom, hogy női karakterrel sokkal értelmesebb, emberibb a játék. A románcok is jobbak. Kár hogy nem azzal játszottam végig először.
We are only Stardust...
-
veterán
Hm...nálam még megvan....viszont valamit tuti sikerült átállítsak, mert többszöri játék és gép elindulás után is nőttek az értékek. Full hd, és vsync off.
kb 10-szer indítottam el a játékot, ugyanabban a pozícióban:
Alacsonyon nőtt az fps 97-ről 109-re
Kattints a képre a nagyobb változathoz
Ultrán nőtt az fps 50-ről 74-re.
Kattints a képre a nagyobb változathoz
És az épületeken belül sem nagyon akar leesni ultrán 54-55 alá, sokszor van 60 felett is. Futkostam össze vissza, ugráltam, emberekkel beszélgettem, mindet csináltam. Előtte ez 10-15 fps-el kevesebb volt. Most vsync-el ultrán majdnem sokszor 60-on áll.Most kíváncsiságból betöltöttem egy másik mentést, egy utcai részt , ahol sok autó és ember van. Kicsit futkostam itt is, úgy néz ki, hogy tartja szépen itt is ultrán az 50+ fps-t.
https://gamergep.hu/
-
félisten
válasz Jinxb1rd #19874 üzenetére
egyetértek, én is most azzal játszom, mások a párbeszédek, jobbak. Az is igaz hogy a férfi karakteremmel céges voltam a nőivel utcakölyök.
Ráadásul tök jó a hangja és a kiejtése, bejön.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Alpi.
addikt
[Ha már hangok], ezt láttátok ? Karakterek és hangadóik.
Egyébként a női karakter nekem is valahogy jobban "kiadja" ! Nem csak a látvány kellemesebb , több ponton is éreztem, hogy valahogy női karakterrel jobban passzolt ! Bár ez full szubjektív, legalábbis nagyrészt, de úgy látom, nem csak én éreztem így.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Maelephant
aktív tag
-
veterán
válasz Maelephant #19879 üzenetére
Túl flegma volt.
-
LK
addikt
válasz beyruth82 #19881 üzenetére
Egy valódi asztali szerepjátéknál olyan következménnyel járna, hogy az utcán ennek híre menne és onnantól nem bízna benned senki. Itt? Semmi sem lesz.Ijedt volt, nem flegma. Be volt csokizva attól amit ellopott. [ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
Van olyan opció is amikor ő támad rád.Gondolom csak ezért lehetett megölni mert amúgy nem lehet megölni fixereket, megbízókat.Amúgy véletlen öltem meg.Becéloztam de nem hittem hogy meg lehet húzni a ravaszt mert más megbízok esetében ezt nem lehet megetenni.Én lepődtem meg a legjobban mikor eltaláltam.Aztán fegyvert rántott és kenytelen voltam megölni.Viszont ezzel szeretnék tisztelettel adózni az emlékének -
félisten
Mondjuk amikor elhoztuk a Flathead robotot én nem vontam bele Militechet másodszorra, csak Jackievel lenyomtuk a Maelstrommot. Utána hívott Dex és megjegyezte , hogy helyén vannak a golyóim. Hát izé. kösz Tök jók az eredetik
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
juliensorel
senior tag
Ha bevonod a militechet, majd a nem feltört szilánkkal fizetnél, ellenben megölöd Royce-ékat, Dex akkor is ugyanezt mondja a végén. Szerintem itt a tökösség a vörös szeműek kinyírásra vonatkozik, meg arra, hogy nem fizetted ki újra a már megvett robot árát. A militech segítsége nem számít. [ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz beyruth82 #19883 üzenetére
Szép dolog az emlékezés.
(rá is kérdez) Ekkor ugyancsak simlis vagy Nem szép dolog. Profi zsoldost alakítasz a játékban kéremszépen.Szerintem csak akkor lő rád egyébként, ha beleolvasol az adatokba.
Ja, már látom. Véletlenül fejbelőttedAz önvédelmi tornya nem lőtt szarrá? [ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
Nem mert
amikor érkeztem nem tudtam hogy nincs-e valami hátsó szándéka hogy a lakására hív.Megfordult a fejemben, hogy bérgyilkosokkal vár vagy valakik kényszerítik, hogy odahívjon és rámtámadnak.A bejarati ajtó elött megalltam és amikor kinyílt láttam a robotot a plafonon.Meghekkeltem és deaktiáltam csak utána mentem be. [ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
válasz CPT.Pirk #19875 üzenetére
Judy románc szerintem nagyon jó lett a többihez képest. Jó a zene alatta, emocionálisabb, emberibb az egésznek az alakulása is, a beszélgetések. Viszont ezek a hülye nyögések a szexjelenetek alatt... mintha 20 évvel ezelőtti játékban lennék. Ezeket kellene moddinggal inkább eltávolítani, mert rengeteget rontanak az összképen. We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
We are only Stardust...
-
zsoltee10
addikt
válasz beyruth82 #19871 üzenetére
kard+lopakodás. Gyengébb ellenfeleknek egymenetben lecsapom a fejét. Bokát fejlesztettem, ha sűrű a szitu, tudok ugrálni, ha nagyon sűrű, akkor visszavonulok, megszóróm őket repeszgránáttal meg vakító gránáttal, aztán adj neki.
lvl 40 felett meg a gyorsan feltöltődő életerő miatt alig tudnak megsebezni. Az elején azért egy párszor volt load game.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz CPT.Pirk #19894 üzenetére
A Panam is jó, de Judy még jobb, tartalmasabb. Masseffect utánérzésem van. Azt elsőre Ashley románcon toltam végig. Aztán Liara és vele sokkal tartalmasabb volt a játék. Mondjuk ahhoz képest a CP románc sztorijai nem túl kidolgozottak, pedig eltelt 10-12 év. Ráadásul nem volt mindegy hogy alakulnak ott a párbeszédek. Itt kb akarod/nem akarod, kész, nem kell nagy előkészítés, udvarlás.
-
veterán
válasz zsoltee10 #19892 üzenetére
Ez ám a taktika!Igazi profi vagy.Az ugrálás mit jelent? Tudsz gyorsan ugrabugrálni? Vagy magasra? Első játékot befejezem akkor én is egy teljesen más karaktert akarok csinálni másodjára mint amilyen most van, de engem a pengék világa egyáltalan nem vonz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsoltee10 #19895 üzenetére
Nekem azért nem tetszik
Judy és Panam mert túl vagányak és esetenként fiús a viselkedésük.Én nem szeretem a belevaló csajokat.Evelyn jött be igazán a nőiessége miatt, de neki csak rövid epizódszerep jutott( legalabbis eddig) kár hogy vele nem lehetett összejönni vagy lefeküdni.Azt tudtátok hogy lehet a jatekban örömlányok szolgáltatását is igénybe venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest