- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Elmentem a temetőbe csak úgy, és keresgettem az úrnák között, meg is találtam
Jackie meg Alt urna feliratát a falon. Azt gondoltam, hogy megjelenik Johnny vagy valami, de semmi. Lesz ott valami beszélgetés, interakció később? Még a Chippin' in küldetés előtt vagyok a második karakterrel. -
zsoltee10
addikt
válasz juliensorel #19453 üzenetére
ahhha.
akkor gondolom azok Johnnynak testet átadós endingek, mert az első karakterrel úgy voltam, hogy kapja be, lehet csak 6 hónapom van, de akkor is az még az enyém. -
proci985
MODERÁTOR
válasz zsoltee10 #19451 üzenetére
a Colombariumban van
Johnnynak is sirja, Alt sirja mellett. Robert John Linder neven futott. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Carlos Padre #19368 üzenetére
Nálam alapból 2100 körül van a páncélom, viszont pár stack Cold Blood után már 4000 fölött van.
Winne: Vár egy játékbeli napot (lehet időt ugrani), és utána máris azonnal 20k van a kereskedőnél.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
freeknight
őstag
válasz Urby66 #19449 üzenetére
Nem állítottam hogy szar játék lenne, egy szóval sem. A világa telitalálat, az nagyon berántott, kiválóak a zenék, mind a rádióban, mind a soundtrack, a fegyverek, a gunplay nagyon jó, az autók egész egyszerűen fantasztikusak kívül-belül, ilyen szintű kidolgozás még a direkt autós címekben is ritka, Jackie, Rogue, Panam, meg maga V is nagyon szerethető karakterek. A mellékszálak is nagyon jók, mégha párszor érezni is a sztori csonkolását, pl a Peralezes, vagy a Lizzie Wizzie-s küldikben.
Ezzel szemben ott van a nem is buta, hanem egyenesen gyalázatos ai, a kiegyensúlyozatlan nehézségi rendszer, ami miatt nagyon hamar sétagaloppá változik a játék még very hardon is, a fizikával köszönő viszonyban sem álló járművek, a folytonos bugok, teljesítménybeli problémák, konzolokon játszhatatlan állapot bűnronda grafika mellett, az elnagyolt, túl rövid fő sztorivonal, a gyenge rpg mechanika (lényegében semmiféle fejlesztéssel, pusztán nagyobb szintre növekedve le tudsz bárkit darálni, ahogy a lopakodáshoz se kell effektíve semmit fejleszteni), a nem igazán élvezetes stealth rendszer, a rengeteg kihagyott ziccer, amiket fentebb írtam már én is, meg mások is.
Erre a játékra tökéletesen illik a "Mixed" kifejezés, ha le kell írnom egy szóban a véleményemet. Én nem fogok isteníteni egy ilyen egyértelműen erős közepes alkotást, de szerintem nem is gyalázkodom, mert egy pillanatig sem tagadom, hogy mindent összevetve élveztem a Night Cityben tett kalandomat, és látható, hogy sokszor brillírozik a játék. A probléma, hogy minden egyes jó élményre jut kettő rossz is.
Leginkább azt sajnálom, hogy ebből az évtized egyik legjobb játéka is lehetett volna, ezzel szemben azt, amit jelenleg mutat a Cyberpunk, 1 év múlva már el is fogom felejteni, és valószínűleg soha többé nem fogom elővenni. Ezen a javítások és a paid contentek még változtathatnak, de ezekről eddig csak nagyon ködös ígérgetések vannak, és most már nem tudom olyan komolyan venni a CDPR-t amúgy sem, mint megjelenés előtt.
-
juliensorel
senior tag
válasz zsoltee10 #19454 üzenetére
Igen, az amikor Johnny megkapja a testet. Én legelőször öngyilkos lettem ugyanis technikailag már V és Johnny is meghalt egyszer, úgy gondoltam kár lenne tovább folytatni ezt a tragikomédiát egy olyan testben, ami igazából már halott (ekkor még nem tudtam, hogy Johnny élhet tovább vígan benne) Elég tragikus ending, komolyan meglepődtem a karakterek reakcióin...illetve nyilván sok hűhó semmiért esete. [ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz csababarca #19460 üzenetére
Én most vettem egy ilyen legendás fegyver azt hiszem 5 slottal, de megint azt írja mikor be akarom tenni, hogy nem engedélyezett. Nem tudom miért.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Segal
veterán
Menj odébb és engedni fogja. Vannak olyan helyek a városban ahol nem engedi a játék.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz freeknight #19458 üzenetére
Igen, teljesen igazad van a hibákkal kapcsolatban. Igazából csak ritkán nézek vissza a topicba, és akkor mindig csak felbosszantom magam.
Tényleg rengeteg kihagyott lehetőség van ebben a világban még, és nagyon bízom benne, hogy a rengeteg negatív vélemény ellenére nem hagyják ott a készítők ezt az univerzumot. Remélem még jön javítás, vagy sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a második rész.
Amiről tartok, hogy a sok botrány miatt a kiadók még inkább elkezdenek biztonsági játékot játszani, és a végén minden lélek eltűnik az új játékokból. Azután kapjuk majd a 35-ik egyforma Far cry és Assasins részeket... -
Vesa
Topikgazda
Nem melós. 1 küldetés kb. 25-30k, ha végzel, 20k-ig eladod az automatánál. A következő küldetés máshol lesz, a közelben egy másik automatával, nem kell külön rohangálni az ATM-ekhez (nem is bírna el a karakter annyi cuccot). Így folyamatos a játék, gyakorlatilag nem tűnik fel, hogy pénzt farmolsz mert úgy jön a pénz, hogy közben nem kell egy fix monoton dolgot csinálni, hanem legalább van némi akció és feladat. Ennyiben jobb, mint a "cheat", bár az tény, hogy az elején még nem lehet eljátszani, mert alacsony szinten értéktelenek a tárgyak és a teherbírásra is rá kell menni, hogy minél több item lehessen nálad.
A tudomány a valóság költészete!
-
Segal
veterán
Van 2-3 autópályaszerű útvonal a belvárosban amiken van vagy 5-6 automata útközben, plusz 2 olyan hely is van ahol 2 automata is rettenet közel van egymáshoz.
Plusz ugye lehet időt is ugrani vagy aludni 4x egymás után és újra él az összes automata
Plusz ugye fegyverboltban, kiberdokinál meg ruhaüzletben is adhatsz elWinne: Nem feltétlen kell gyorsutaznod, az is elég ha csak kijössz abból a "buborékból" ahol nem engedi, de persze gyorsutazhatsz is.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Winne
nagyúr
Jó lett végül később köszi, kukáztam is az addigi fegyvert pedig az is bas*ó volt.
Most észrvettem, hogy egy korábbi félbehagyott küldetést nem lehet befejezni, a hagyd el a területet van, amint oda váltok, de nincs más semmi interakció ott, körbejártam vagy 5x. Akkor az már kuka gondolom.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zsoltee10
addikt
válasz juliensorel #19461 üzenetére
köszi
A végső harcban mennyire kell feltápolva lennie a karakternek, hogy esélyem legyen elverni azt a vadbarmot? Mindenkit elvertem, de az én taktikám az üss és szaladj volt, mert a karakterem 600hp+700 páncél jelenleg. Itt meg a szorító kicsi, orrba ver és mindjárt felez az életerőm. -
Segal
veterán
válasz zsoltee10 #19470 üzenetére
Ha van gorillakarod akkor kifejezetten könnyű. Anélkül sem kivitelezhetetlen. Ha megvan a szaladsgálós taktika akkor menni fog "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
A babáházi mészárlásom után most szüneteltetem a fő küldetést és a mellékes melókat végzem hogy pénzt,tp-ket és egyebeket gyűjtsek a fejlődéshez.Ahogy járok kelek a városban mindig beleakadok 2-3-4 tagú tyger clawns tagokba akiket rendre megölök.
Ennek van következménye?Tehát vadászni fognak rám amiért sportot űzök a minden ok nélkül való legyilkolásukból?
Illetve a motorjukat mindig elveszem és furikazok velük de mindig elhagyom őket.Ezeket a jó kis motorokat sehogy sem nem lehet végleg megszerezni, hogy az enyémekké váljanak?Végül is a rendszerint körözött ,vérdijas tulajokat likvidálom, gondoltam meg lehet valahogy örökölni vagy ilyesmi -
Secundus
tag
3. alkalommal kezdtem el a játékot, és nem találom a Witcher Gear-t (Black Unicorn, Wolf School Jacket, stb.) V apartmanjában. Az első két végigjátszásnál ott volt Stash-ben, most pedig nincs ott. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni? Vagy várjak a patch-re, hátha megjavítja?
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
@lx
csendes tag
Komolyan mondom besírok ezen a játékon.95 óra ps4pro szopás után átmentem pc-re. Van kb. 45 órám a pc-s verzióban, jobban fut (6 éves pc-s konfig) a bug ugyan annyi ha nem több, viszont nem crasel óránként és szebb mint a ps-en. Sikerült megtalálnom a legjobb fegyvert a játékban a készítőket ezzel ütném amig kinem jön valami értelmezhető patch.
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.
-
juliensorel
senior tag
Én utáltam és rengeteget szenvedtem vele, annak ellenére, hogy majdnem a legvégén csináltam meg, viszont egyáltalán nem bunyóztam előtte a meccseket leszámítva (amiket szintén utáltam) tehát nem volt benne gyakorlatom és a Body -m is alacsony szinten volt. Egyébként szerintem mindenképp OP a csávó, két ütéstől mindenki fekszik szinttől függetlenül. A taktika a lényeg, amikor rádront, az utolsó pillanatban ki kell védeni az ütését, majd ekkor gyorsan pofán verni, aztán elszaladni és ezt kezdeni előröl. Elvileg ha mindig pontosan védekezel akkor meg se sebez kb. Amúgy meg gorilla kar + dupla ugrás amit használtam minden bunyóban. Viktor említi a gyomrát mint gyenge-pont, hát én egyszer se tudtam ott megüti, végig csak fej. -
freeknight
őstag
Én is szenvedtem az utolsó bunyós küldivel, és nekem fel volt tolva a body is, ahogy képességeket is osztottam, de még a legendary gorilla karral is sok saller kell neki, persze ő téged 2 ütésből kivégez . Tápolj be harc előtt életerő növelőt, állóképesség javítot, kaját piát, így akár kibírsz 3 ütést is . Nagyon fontos még a kereznikov kiberver, amivel kitéréskor lelassul az idő, így könnyebben el tudod kerülni a hosszabb kombóit.
Igazából én így is csak egy bugot kihasználva tudtam leverni . Valahogy felkerült az én kezdő sarkomra, a székem mögé a korlátra, és onnan valamiért nem tudott többé lejönni és nem is ütött meg, csak integetett. A játék első bugja, ami nem megnehezítette, hanem könnyebbé tette a továbbjutást.
Egyébként teljesen jó ha leseggelsz azon a meccsen, abszolút semmi tétje nincs az egésznek, a stáblistában se befolyásol semmit, sőt, így még több lóvé is üti a markodat. -
Wesder
félisten
válasz freeknight #19479 üzenetére
Én azt mondtam az edzőnek hogy lefekszem, aztàn levertem, és elküldött az anyàmba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BOBAKILL
őstag
Én is kínlódtam vele, de aztán rájöttem az easy módszerre: Szalad feléd és ha üt akkor oldalra dodge-olok és belassul az idő (ezt a kibervert hasznosnak találtam magamba építeni), utána 2-3 ütés a hátára és elhátrálok. Ezt eljátszod jópárszor és megfekszik. Persze gorillakar kell és hozzá például tüzes vagy vérzést okozó cucc. Két ütésből kifeküdtem én is tehát koncentrálni kell.
-
Secundus
tag
Az új játékban talált Legendary armor Suit-ben nincs slot, pedig ugyanebben az armorban a korábbi karakteremnél 3 slot is van. Ez bug vagy feature? Mert ezt az armort szeretném használni magasabb szintem is, de slot nélkül nagyon sovány lesz..
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
nagyúr
Haladnánk kifelé az All Foodsból és az egyik helyiségben, kb. mindig ugyanott lekressel a játék. Van, hogy az egész gép csontra fagy, van, hogy csak CTD-zik, meg van, hogy jelzi, hogy letérdelt a játék, de kb. mindig ugyanott, ugyanazon a lépcsőn, felfelé menet. Ezzel lehet vmit kezdeni, azon kívül, hogy várjak a holnapi patchre?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Strezi
őstag
-
zsoltee10
addikt
nem akarok lefeküdni, mert megígértem
a kislánynak, hogy megbosszulom az apját.
gorilla kar van, de 3 meccsből 3x kiütött, még gyakorolni kell. -
csababarca
őstag
másnak is van, hogy a gog sync failed-et ad? utána ha kilövöm a gog app-ot majd újra megnyitom, akkor már jó.
de játék után konstant sárga felkiáltójel, és sync failed hiba.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Secundus
tag
válasz Strezi #19485 üzenetére
Köszi neked és brumi1024-nek. Kipróbáltam és valóban, random módon 0 és 4 slot között változott mindkét Legendary armor. Még szerencse, hogy volt előtte mentésem.
-
Kobe
veterán
aki sokadszorra akarja újratolni az endingek miatt de kiamxolná a karit, annak javasolma a Tranquilizer + Pacificas XP speedfarm köröket amíg nemv ezsik ki az új peccsel
-
Segal
veterán
1 karakterrel is kijátszható az összes ending
-
RetepNyaraB
veterán
válasz juliensorel #19478 üzenetére
Változó az AI itt is ezek szerint. Én normalon verekedtem első végigjátszásra, a final fight fel se tudott kelni gyakorlatilag. Ütöttem borult és ahogy tápászkodott kapott egy újat oda, ahol a hastáját gondoltam.
Kiszámíthatatlan az egész, ezt sokan sérelmezik.De az animal csaj meg kemény volt előtte. "And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
WATERDACA
őstag
Éjszaka/hajnal élesedhet az 1.1 patch.
u wanted, i got it \o/
-
Kupszi
aktív tag
válasz WATERDACA #19497 üzenetére
Szükséges is lesz rá.
Amúgy a Cyberpunk nem csak az egyetlen akik, előre megírt scripteket használnak hogy E3-on azonnal ricsi-recsizzen rá minden néző. Érdekes hogy a vezetőség tagad, de az alkalmazottak elmondták hogy hónapokat csesztek el arra hogy jól mutasson a bemutatókon. Nem is értem én ezt a világot, most akkor nem az számít mikor megjelenik a játék, hanem az E3-as lehozott csillagok. Persze ennek az az oka hogy sponzorokat,támogatókat szerezzenek. Sajnálom hogy erre tendál egyre jobban minden fejlesztő, manapság a pénzéhség mindent háttérbe szorít.
Persze minden kezdet nehéz, és biztos hogy a játékot rendbe fogják tenni talán év végére, nem is kérdéses. De ez kellett a cégnek hogy ráébredjen mit helyez előtérbe, mint annak idején az Ubisoft a Watch dogs-al.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
WATERDACA
őstag
válasz m0h0senator #19498 üzenetére
10 napja volt a videóbejelentés, szombat éjszakára pedig már több hotfixet is kiadtak. Volt fórumon is fenn pár pletyka hogy 23 vagy 24.
u wanted, i got it \o/
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In