- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz juliensorel #18408 üzenetére
Azért ezt megtartani az úton elég skilles (nem is megy)
Úgy farol, hogy az valami atom. A Caliburn egy fokkal talán kezesebb, érezhetően gyorsabb (és szintén ingyen). Johnny verdáját meg élmény vezetni, még ha nem is túl gyors. Terepre pedig a pincér csaj monstere - készen is vagyunk. Eszemben sincs egy fityinget se kiadni verdákra. Ja, plusz a mocik"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Vesa
Topikgazda
válasz RetepNyaraB #18452 üzenetére
Az összes kocsit az veszi meg, aki teljesen ki akarja maxolni a játékot. Más értelme nincs.
Én megvettem kb. 12 járművet, még egy doboz furgont is. Lomha mint egy öszvér, viszont billentyűzettel is jól irányítható.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Kobe
veterán
Legujabb nvidia driver eleg siralmas.
Korabban :55-60 fps stabilan, nagyon nagyon ritkan droppol 48-50re
7en kijott driver: 45-50 stabilan, suru droppokkal 30-35 re...Jo lenne ha nem vernenek ennyi szoget a koporsoba....
-
RetepNyaraB
veterán
Értem én, acsivadászat. Ehhez most vagy glitch kell (ami illegális és ebben nem ez a lényeg, hanem, hogy egy bug), vagy lehetetlen mennyiségű farmolás. Utóbbit az Asphalt9-ben egy életre meguntam
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Előfordult már ilyen, pl. az ME3 befejezése is kapott egy kis updatet a kapitális shitstorm miatt amitől ugyan jobb nem lett, de legalább kicsit részletezték a dolgokat. Azt az endinget mondjuk csak a MEHEM mod tudta helyrehozni...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Jinxb1rd
addikt
Macska secrettel
Nem találom a shardot a kukában, amivel kezdődne. We are only Stardust...
-
Segal
veterán
válasz havri1 #18459 üzenetére
Amíg fejlődik a szinted addig nem feltétlen érdemes hatalmas összegeket ölni a fegyverfejlesztésekbe mert azt fogod észrevenni hogy egy random baseball ütős feladatnál a drága pénzen felfejlesztett mondjuk 6-700dps-es fegyvereddel lelőtt bandatag is fog erősebb fegyvert dobni....
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
-
Winne
nagyúr
válasz velizare #18429 üzenetére
Na ez a bajom nekem is, bár még nem csinálom nagyon a fő szálat, így nem is vagyok túl erős, lehet később jobbakat dob a gép majd.
Kérdés:
Nekiálltam úgy fejleszteni a fegyvert, ahogy beszéltük, hogy inkább amikor még kék, aztán mikor már muszáj, akkor megyek feljebb és fejlesztem lilán és így tovább. Az a baj ezzel, hogy amikor kékről most már fejlesztenék lilára, a 890dps helyett egy 370 dps-es változatot kapnék belőle, kvázi amit eddig beleöltem az menne a kukába gondolom. Mellette mikor lövök magamnak egy lilát, az meg alapból magasabb dps..
Ez a metódus nem igazán jó így. Érdemes a fejlesztésnél csak olyannak nekiállni, ami alapból legendás, vagy mi?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Segal
veterán
Max akkor fejlessz ilyen fegyvert ha nagyon megtetszik a skin, de amúgy tényleg sokkal erősebbeket fogsz tudni akár lootolni is.
A legendary az leginkább a slotokkal előny, amúgy egy epic is bőven jó."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18462 üzenetére
A Mass Effect sorozat is ilyen, ott még szintet is tudsz magaddal vinni.
No Sana No Life
-
Segal
veterán
Nem feltétlen fölöslegesen mert jól tud jönni amíg gyengébb a karaktered, de innentől szerintem már ne fejleszd mert ez kényelmesen elég és a játék vége felé én is kaptam lootból 1000+os pisztolyt is...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Aljasvip
senior tag
válasz ReFleXx #18426 üzenetére
Lopakodj és szedd le őket egyesével fejlövésekkel. Nálam hangtompítós revolver jött be a legjobban.
Az első végigjátszásra maradok ennél a mesterlövész/lopakodós/csendben leszedős karakternél. Így könnyű kiismerni a játékot, skilleket, lehetőségeket.Másodikra lehet kezdek egy öklözős/mantis blade használó berserker karaktert, de az nem az én stílusom, főleg hogy sok küldi kéri a gyilkolás nélküli megoldásokat. Mondjuk néha ha sok Street Cred jár az ott lófráló NPC-kért, akkor bizony áldozatokat kell hozni, szó szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Aljasvip #18469 üzenetére
Maximum egy "ezt diszkréten kellett volna" ejnye-bejnyét kapsz ha a lopakodós küldiket nem lopakodva oldod meg, de ugyanúgy hívni fognak utána is a fixerek...
-
Ellia
addikt
A polgármesteres küldiben megtudjuk, hogy kik állnak a háttérben? Vagy marad a feltételezés, hogy rouge AI? Én elmondtam a dolgokat Jeferson-nak, utána pedig jött Elizabeth-től az üzenet, hogy hagyjam békán őket és letiltott. A Riveres szál pedig nagyon beteg lett. De Lizzynél is csak pislogtam, kicsit zakkant a krómcsaj [ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Visszaadtam
Skippyt Reginának.
Kár érte, kiváló ügynök voltDe tudtam készíteni hasonló fegyvert, csak erősebbet, legendary szinten, úgyhogy elvagyok vele
Viszket a tenyerem a végigjátszásért, de még kicsit tápolom magam.
Fel sikerült küzdenem a páncélt végre 1000 fölé.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Bep
őstag
Egy normális autót kellett volna berakni, de elszalasztották.
Talán majd DLC-ben. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #18457 üzenetére
Igen, minden döntésed amit hoztál 3 játékon keresztül, az leredukálódott a végén egy beszélgetésre egy "szájbergyerekkel", aki adott neked 3 választási lehetőséget és a végén egy ennek megfelelő színű robbanás terjedt szét a galaxisban... Minden tökéletes volt a 3 játékon átívelő történetben egészen az utolsó 20 percig... Na erre van mod, ami azt a részét eltörli a játéknak és helyette olyan endinget kapsz, amit megérdemeltél.
Nagy shitstorm volt a játék vége miatt, a cég védte a mundért, aztán rákényszerültek az "EC" kiadására, ami több videót tett bele a végébe, de érdemben nem változtatott rajta. Most ki fog jönni a remake / remaster 3 játék ME egyben idén, kíváncsi leszek abba is az eredeti pocsék véget rakják-e, vagy tanultak a hibából... (szerintem nem)
Ha jobban érdekel, ME3 topic, vagy youtube.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Maelephant
aktív tag
Nekem is mintha lassult volna az új driverrel. Illetve a fast travel (hosszú autóutak) utáni belassulás jelentkezik így, nem-RT grafikai beállítások mellett is (85-105 FPS-ről visszaesik 60-80 környékére).
Winne, havri1: sajnos a fejlesztés egyáltalán nincs jól balanszírozva, az egész crafting végiggondolatlan, aránytalan értékekkel - ha nem volnának a cheat olcsón gyártható és szétszedhető tárgyak, kb. a játék végére jutna az ember olyan helyzetbe, hogy epic-eket craftoljon, upgradeljen, amikor erre már semmi szüksége nem volna, mivel ugyanilyen tárgyakat kellene tömegével farmolnia az alapanyagokhoz. Egyes receptek nagyon olcsók a boltokban, mások - a játékban reálisan, ultra farming nélkül összegyűjthető pénzmennyiséget nézve - elképesztően drágák, és logika se sok van az árazásban, és ez ugyanígy igaz a szimpla tárgy/mod vásárlásokra is (pl. gyógyszer/gránátreceptek pár tíz, száz ED, ruhák több ezer, Viktornál van egy legendary mod-recept talán 570 vagy 750 ezer ED-ért). A cyberwareknél a túlhaladott, szükségtelenné vált dolgok nem adhatók el, illetve nem számítanak be a fejlettebb egység árába (egyedül a quickhack duplikátumok és a cyberware modok adhatók el). Ha a nyersanyagokat venni kellene, ahhoz még több pénz kellene, pedig eleve szűkös. Abszurd, hogy egyes termékek ugyanazon az áron adhatók-vehetők akárhányszor (étel, víz), míg ruhák, fegyverek V általi eladása és boltbóli vétele között néha tízszeres árkülönbség van...gondoljunk csak a jelen PC-használtpiacra, hogy mennyire fals ez.
Az itemizáció se teljesen végiggondolt, nincs pl. a hangtompítón kívül semmi, ami lőfegyverek elejére szerelhető, lehetne pl. hosszabb cső, csőszájfék stb., nagyon kevés a crafting recept, sokkal több dolgot lenne jó, ha lehetne gyártani.
Szumma: a gyártás és kereskedelem részek nem nagyon lettek kidolgozva, illetve láthatóan nem volt játékos szemszögű teszt.
Más: most, hogy a második, Lövölde Tér János karakteremmel játszom, a kaszabolós elsőhöz képest jóval több bugot tapasztalok: rendőrök begizdulása teljesen indokolatlanul, permanens COMBAT állapotba ragadás, térképen messziről mindenki rámgerjedés. Rettentő idegesítő. Az egyik legrosszabb példa: Pacifica, ahol még a híradó is mondja, a rendőrségnek NINCS HATÁSKÖRE, megtámadom a partnál a partiarc Scav-okat, a lakosságot direkt óvom (akik persze a lövöldözés kezdetére nem szétszaladnak, hanem ott guggolnak tízen a tűzvonalban, nevetséges), kiirtom az adott egységet, erre a közelben eddig nyugodtan beszélgető két VoodoBoys közül egyik odajön, majd a hullákat észreveszi és intruder detected üzenettel megtámadnak - a Scavok az ősellenségeik, ez már ekkor nagyon leoltó hiba, de aztán különösen az, hogy lőnek rám mindennnel, felgyújtanak, basszák hozzám a gránátokat zsákszám, ez full rendben van, kit érdekel, én csak rájuk lövök, de közben egy lepattanó lövedék megsebesít valakit, azonnal teleportálnak rám a kikúrt NCPD-sek, akiknek ugye ott se jelenlétük, se hatáskörük. Szóval azt kell mondjam, hogy ez így bántóan szar, remélem mielőbb és értelmesen javítják.
Még egy, apróság: miért kell a kicseszett rádióknak mindenhol tízes hangerőn üvöltenie, miért? -
nagyúr
a fegyverek szintje ugyanaz, amin találod őket. teljesen hihető, hogy a 10. szinten talált legendary sokkal gyengébb, mint egy 30. szinten talált common.
a crafting fülön van egy upgrade fül is, azon húzod a szintjüket. na, ez fogja zabálni a nyersanyagot.
én csak az iconic fegyvereket tartottam meg és húztam fel legendaryra és lvl50re.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Topikgazda
Peralez szál (Mr. Blue Eye):
Pontosan nem derül ki, hogy ki áll a háttérben, annyit tudunk, hogy egy világító kék szemű fazon (Mr. Blue Eye) által képviselt szervezetről van szó. Az ilyen világító szemek általában akkor jelennek meg, amikor valakit "megszáll" egy külső tudat, ilyen pl. a Doll, akin keresztül Hanako üzen nekünk. Mr. Blue Eye az, aki az egyik végkifejletben megbíz minket, hogy törjünk be a Crystal Palace-ba (egy űrállomás), hogy onnan személyes adatokat tartalmazó adatbázist lopjunk el. A játékban különféle nyomok még szembe jöhetnek ezzel kapcsolatban, például egy shardon olvashatunk olyat, hogy a Night Corp (a várost "üzemeltető" megacég) agymosással és kondicionálással afféle "zombivá" alakítja a dolgozókat - pont, ahogy a Peralezékkel is történt. Érdemes megjegyezni, hogy Garry a Próféta (Gerry the Prophet) félig-meddig ugyanerről beszél (hogy a politikusokon keresztül veszik át a hatalmat külső erők), csak persze ő az Alfa Centauri gyíkembereket látja a történtek mögött. Esélyes, hogy ő is efféle "zombi" volt, csak valami félrement a kondicionálásában. A Garry történetszál vége egyébként az, hogy jönnek fekete öltönyös emberek és elviszik magukkal. A Maelstrom-kapcsolat kapcsán szóba kerül egy Lilith nevű AI, akit afféle vallásos tisztelet övez, lehet, hogy Ő is részese az egésznek, ez alátámasztaná a Johnny-féle AI felvetést. Ugyanakkor több szálon kötődés látható a Militech irányába - hogy most a NUSA / Militech áll-e mögötte valójában valamilyen szinten, az ebből nem derül ki sajnos. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Winne
nagyúr
válasz velizare #18480 üzenetére
Igen ezt az upgrade-t írtam. A betett képem a jobb oldali amit használok azt sokat fejlesztettem, sok nyersanyagból és a tűzgyorsaságot leszámítva gyengébb, ha azt nézzük, hogy ezt már nem lehet fejleszteni a mostani szintemen. Ha elérem a 40-est, akkor majd megnézem, addig fejlesztem a jobb oldalit és akkor megnézem, hogy milyen értékek vannak.
Ez a fegyvertípus egyébként jellemzően egylövéses? Ezt amit használom azért tartottam meg, mert kétlövésesként jól sebzett az adott szintemen nagyon, na meg azóta sem láttam duplalövésest.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
.LnB
titán
Nagy a csönd valóban. De én megértem őket. Remélem csendben teszik a dolgukat, dolgoznak. Ha valamit tanulhattak az eset(ek)ből, akkor az egyik pont az, hogy kevesebbet kellene "dumálni".
Úgy nehezebben fogjuk őket újabb hazugságon kapni.Egyébként a PS Store-ban még mindig nincs fent a játék? Mert az elég ciki. Az lenne az első, amit el kellene érniük.
Előbb olvastam, hogy összeszedett a CP77 18 Év játéka díjat?! Az érdekes. És köztük van a HVG.hu is [link] .
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Aljasvip
senior tag
Még csak 1 hete megy az újév, és lehet a karácsony előtti patch után kaptak kis extra szabit, vagy csak megy a belsős spammelés és/vagy felelősök keresztre feszítése.
Szerintem náluk most sok belső feszkó gyűlt össze, ezt nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Egy jó cég, hogy tovább tudjon lépni, ezt előbb elrendezi pár workshop keretében, jár amivel jár.Nálunk is volt 2 napos "transition workshop", amikor fél éven belül egy másik osztály "hirtelen" átvette a csoportomat. Volt sok bizonytalanság, ezt dolgoztuk le az új vezetőséggel, plusz így megismerhettük őket emberként, amire normál munkaidőben nem lett volna ugye idő.
Hasonló a szitu ott, ezt a komoly bizalomvesztést (ha volt), le kell dolgozni.Az év játéka díjat én is nekik adnám. Vagy a Fall Guys-nak. Egy copy-paste AC, Far Cry, Cod nem ér fel a CP77-hez. (a fall guys meg csak szimplán jó móka, a teljes családnak)
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
exploit a halhatatlansághoz->CAN YOU BEAT CYBERPUNK 2077 USING FISTS ONLY CHALLENGE - Cyberpunk Is A Perfectly Balanced Game
Life, Uh, Finds A Way
-
Triathlete
senior tag
Ha végigviszem a fő szálat, utána a mellékküldetések adnak számottevő XP-t? Tudok azzal még fejlődni, akár a nehézségi szint emelésével?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Segal
veterán
válasz Triathlete #18493 üzenetére
Még csak emelned, sem kell a nehézségi fokozaton. Még az összes feladatot el sem végzed a játékban és garantáltan eléred az 50-es szintet.
Persze ebbe beletartoznak a baseball ütős meg halálfejes feladatok is.Most látom csak milyen exgta csapat kezdett itt összejönni
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Triathlete #18495 üzenetére
Sok kicsi sokra megy. No para simán meglesz a lvl50
-
CJ4567
nagyúr
Másnál is bebugolt Brendan, az autómata küldetése? Az első küldetést még a játék eleje körül megcsináltam, viszont nemrég visszatértem oda, mert láttam, hogy ott van egy küldetés ikon, viszont nem történik semmi. Elvileg egy nőnek kéne ott lennie, és utána beszélni lehet az autómatával, viszont nálam nincs ott senki, és az autómatával se tudok beszélni. No Sana No Life
-
zkxdn
őstag
Srácok ez a Bes Isis/Nancy valamikor elérhetővé akar válni? Vagy csak bugos a küldetés?
-
juliensorel
senior tag
Megnéztem több delamain autót azóta, mindegyik inaktív volt, egyikkel se tudok semmi kezdeni, csak ott parkolnak és kész, küldetés aktív pedig, közben Delamain hívása továbbra is bugos. Szétlőttem az egyik autót, így akkor sikertelenné válik a küldetéssorozat és törlődik az összes. Ez kifejezetten dühítő. Én erről akkor lemaradtam, remélem ez patch-el javítva lesz és másik karakterrel lesz alkalmam azokat is kijátszani.
Más: Pacifica kipucolva, kivéve a Delamain (ami akkor még aktív volt és ugye megcsinálni nem tudtam) mégis rögtön jött az achi az utolsó bűneset megoldásakor.
Watson szintén kipucolva, mégse kaptam meg azt "ami jár".
Az autókat is meg kell venni ehhez amúgy? Ebben a két kerületben meg lett véve mindegyik, tehát az achit nem az tartja vissza de nem tudom befolyásolja e amúgy.
Kezd elegem lenni ezekből a visszatartó erejű dolgokból...[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
hát valamit elrontottam..
Panam endinget akartam, a zuhanyzósat...ehhez képest most Johnny ragadt a testemben, és gitárboltban ülök. pedig úgy válaszolgattam, hogy jó legyen, de nem tudom hol rontottam el. Rouge is odalett, Smasher kinyírta... Eleve Johnny testével mentem be az Arasakába a végén, mert azt hittem, akkor V marad életben, hát úgy néz ki mégsem. iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest