Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
Fuh na végigjátszottam a játékot 110 óra alatt, mindent megcsináltam, trófeákból is mindent amit 1 run alatt lehet.
Sőt az első endingem annyira odab*szott, hogy csináltam egy második endinget is gyorsan.
Próbáltam most visszaolvasni a spoileres véleményeket a játékról pl Cifutól, de annyit írtatok hogy nem találtam meg.Nade innentől spoiler
Az első endingem a The Moon ending volt. Fogalmam sincs miért emellett döntöttem, de Keanu-san annyiszor uralta már a testem hogy nem akartam átadni az irányítást. Secret Endinghez meg nem volt meg a 70% csak 60%. De nem bántam meg, kellően beteg nem is happy de nem is bad ending lett. Persze ha nem adtad el a lelked az Arasakának. Már az ending kezdete is nagyon idegen volt, V-nek mindig volt egy társa a missiókban, elején Jackie aztán Johnny, Judy, Panam, River, Kerry és Takemura. Csak a melókat csináltad egyedül fontosabb questek mellé mindig rakott egy jól megírt karaktert melléd a játék. De itt nem így volt, teljesen egyedül az Yorinobu Arasaka ellen. Csak néha Hanako szólt bele a holo-ba. Teljesen idegen érzés volt és nagyon jól előrevetítte azt ami ezután jött. Brutál volt ahogy a "színvak" V a 2x2es rubikkockát nem tudta kirakni, járni alig tudott és beteg kérdésekkel meg storyval zaklatta a doki Vt. De nekem az endinget a hazatelefonálás és az öreg sorsa koronázta meg. Az öreg úgy büntette meg az áruló fiát, hogy elvette a testét felülírta a tudatát...jézusom...szó szerint Jézusom Mikor már Palpatine-ként megjelent nekem a quest elején tudtam hogy rosszban sántikál. Másik a hazatelefonálás...ahogy végigmentem minden egyes számon...áhhh...nagyon élethűnek hatott, van aki aggódik miattam mint pl Judy és azonnal otthon akar látni, van aki meg felsem fogta miért hívtam fel és leráz mert teljesen hétköznapinak véli, majd felhívom úgyis máskor V megold mindent és minden szarból kimászik. Itt nagyon éreztem a karakterek és a szinkronszinészek zsenialitását. Aztán ugye ez az ending is 2 felé válik, eladhatod a lelked az Arasakának vagy leélheted a 6 hónapot ami hátra van. Én az utóbbit választottam. És alapvetően ezt érzem valamiért kánon-nak és nem érzem hogy bezárult volna a kör, mivel egyedül mentem senki nem halt meg (kivéve mínusz Silverhand ugye) és az öreg is él plusz még haladok vissza Night Citybe és 6 hónapom van hátra. Ami ahhoz képest hogy hetei voltak Vnek ez még sokis. Nagyon érzem az expansion szagot főleg hogy más endingekbe is bennnevan a 6 hónap. Másik ending a The Sun volt, ami sokkal de sokkal pozitívabb. Ha jól tudom ezt hívják a good endingnek. Csak ugye ez sem teljesem happy mert sokan meghaltak a klánból, Silverhand is off meg ugye megint 6 hónapod van hátra. De ez szerintem simán megfelel egy good endingnek a Cyberpunk világában Ez az ending is tetszett (főleg hogy gondoltak Judyra és velem jött) kellett is a The Moon után csak annyira sok extrát nem találtam benne, trófea számokból ítélve sokan pedig ezt az endinget kapják meg, pedig szerintem a The Moon sokkal izgisebb. Plusz a tarot kártyák nagyonmegtetszettek nekem a végére, ahogy Misty megjósolja a döntésed és a The Moon kártyalap megjelenik pont mikor V kiraknák a rubikkockát áhhh Nagy potenciál van benne, hogy az expansionök mellé ez lesz a kis fizikai goods, W3 mellé Gwent kártyák voltak. [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok