- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Jinxb1rd #17799 üzenetére
2000es kartyakon nativban sehol nem ajanlott bekapcsolni kb, nem csak CP nel
De lattam mar ettol boven szarabb dlss/rtx implementaciot is, azokhoz kepeet ez teljesen mukodokepes. Nalam pl 2080on szepen mukodik egyutt, 1x nem fagyott ki vagy crashelt be, mas, regebbi jatekoknal meg legtobb esetben hasznalhatatlan volt, vagy szetesett a teljesitm3ny es 60%ot megette vagy allandoan kifagyott -
Segal
veterán
válasz BOBAKILL #17796 üzenetére
A válj zsoldossá acsi pillanatok alatt megszerezhető, a többi az fő és mellékszál függő. Így látatlanban azért 80 óra után már többnek kéne lennie.
Kiindulva pl Johnny cuccaiból, ahhoz3 mellékküldetés kell. Ahol a kabátját, napszemüvegét és az atlétáját kapod. Ahol a nadrágját. Ahol a cipőjét. Mindegyik megvan? "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz csababarca #17804 üzenetére
Már közben amikor felveszed, de persze csak akkor ha megtalálod mert nem mindet kapod automatikusan.
Nekem speciel sikerült elmennem a nadrág mellett amikor játszottam a játékkal, így utólag kellett betrükközni régebbi mentéssel az acsit."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz csababarca #17806 üzenetére
A fegyvert azt biztos nem fogod elhibázni "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ellia
addikt
Egy-egy terület kipucolásáért mikor kapom meg az achit? Watson pl. már tök üres.
-
-
Jinxb1rd
addikt
Nálam ugyanez volt. Csináltam tovább a küldetéseket reménykedve, hogy nem questbreaking bug,
és egyszercsak felkel az alvásból. Amint ez megtörtént, azt követően gyorsan megcsináltam az összes látogatást. (megfelelő távolságra elmenve, majd visszatérve addig, amíg új dolgokat prédikál és el nem kezd bonyolódni az ügy) We are only Stardust...
-
Alpi.
addikt
Jó, de igazán nem "lefele", hanem "felfele" célszerű használni, tehát nem olyan felbontás / beállítások mellett, ami egyébként is jól megy, hanem olyan setupnál, ami egyébként hatáereset. Persze, nem ugyan az, de így azért van benne ráció. Legalábbis esetenként biztos.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
zkxdn
őstag
Srácok a Nix-es küldit hogy adja be a játék? Odamegyek hozzá az Afterlifeban és semmit nem csinál
-
-
megint én
őstag
válasz VikMorroHun #17784 üzenetére
Sztem mert mobilról olvasod. Ott nekem sem szokta megjeleníteni.
#17789 juliensorel
Mindent tűpontosan ugyan úgy csináltam (volna), mint a vidiben.
És azita MINDEN szkennelhető dolognál, más küldikben is ott van a kis óra piktogram.
Még a "tarot" graffitiknél is.
Valaki mondta egyszer, hogy a 8mb fölötti mentések elszállhatnak Az enyém 5,9, az lehet, hogy már sok?
Annyi a mentésemnek?[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
A mellékküldetések minősége nagyon jó lett. Simán hozza a W3 szintjét, néhol már jobbnak is érzem. Találtam egy érdekes dolgot.
BD rejtély vagy bug? Inkább előbbi. De nem tudom, ti találkoztatok-e már vele.
River unokaöccsét kellett megkeresni és belekeveredtünk egy nagyon jó sztoriba, BD álomfelvételek stb. A BD álomfelvételen valószínűleg egy szellemet látunk az alábbi csatolt képen. Amikor Anthony a számítógépek felé indul, látjuk még az alábbi hölgyet a vágóhidaknál, majd mikor belép a srác, eltűnik. Kb. 5-ször visszatekertem és megnéztem, ez valószínűleg egy szellem és meggyőződésem hogy a gyermek anyja van rajta. Ti már megtaláltátok? u wanted, i got it \o/
-
Jinxb1rd
addikt
-
Rony949
őstag
Hú srácok. LvL 13 vagyok és voltam olyan merész, hogy bepróbálkozzak két cyberpsycho-nál is.
Mindkettő szabályosan seggbekúrt. Nagyon gyenge vagyok még ide.
-
megint én
őstag
Magyarítós txt-t hol találom? Elkezdtem visszakeresni, de nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
válasz Rony949 #17828 üzenetére
ezen a szinten engem is hazazavart egy cyberpsycho csaj, de visszamentem kigyúrva és akkor is hazazavart vicc amúgy a nehézségi szint skálázódás...elkezdtem hardon, de gyakorlat nélkül hamar feküdtem és a sok újratöltéstől nálam mindig beszarik a game, ezért inkább vissza normálra. aztán lvl 20 körül újra vissza hardra, mert már a csúnya nézésemtől is sírva menekült a normal enemy. hardon az az izgi, hogy ha nem figyelsz 2 lövés vagy és így legalább a sok hack-re költött pont is megtérül és már nem is érzem annyira csalásnak, hogy egy húszfős buliból 2-en, 3-an egy gombnyomással halnak.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
Alpi.
addikt
válasz WATERDACA #17823 üzenetére
Bizony ! Most, a második játékba direkt ezeket csinálgatom és nagyon komoly tartalom van itt is ! Tényleg úgy tűnik, hogy a korábbi "túl hosszú Witcher 3" visszajelzésekre való reakció az, hogy nem fűzték bele sem a fő, sem a mellék-szálak egyikébe sem, de nem csak önmagában jó kis küldik, hanem komolyabb sorozatok, láncok is vannak és brilliáns tartalommal bírnak !
Cyber-Psychos küldik pl. egész sor infot hordoznak a kor társadalmának egy sötétebb, szociális oldaláról, a kirekesztésről, stb. !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
félisten
-
addikt
válasz Jinxb1rd #17835 üzenetére
Ebben mi a hülyítés szerinted? Ez egy dev artikulált kirohanása, mert úgy érzi csak az internet és a social media adta szégyenen keresztül érheti el, hogy a kedves döntéshozók hallgassanak rájuk.
Gondolj rá úgy, mint az anonim kérdésekre a mánágerek össznépi meetingjein townhallon-miafaszon, amikor zavarba hozzák őket olyan apróságokkal, mint a "valóság" például.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
sixpak
nagyúr
válasz velizare #17827 üzenetére
Én használtam már.
Valamelyik nagyobb javításban (dlc-ben) használható lesz (szerintem), bejártam felét szinte, az állomások is megvannak fent...Más: J.S. Porschéja megszerezhető utólag?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Mopar426
tag
válasz Jinxb1rd #17835 üzenetére
Bőven lehet igaz. Személy szerint az iparban dolgozok mint fejlesztő mérnök... A managereket 90%-ban a darabszám érdekli és nem a minőség. Szépen lavíroznak a még elfogadható sz@r és maximális darabszám között.
Ráadásul ha még nem is akarják meghallani az aggályaidat, akkor jöhet egy ilyen bukta is mellé.Hope for the best, plan for the worst!
-
Alpi.
addikt
válasz VágniValó #17838 üzenetére
Talán az első olyan, ami számunkra igazán hasznos is lehet !
"Might sound weird, but the disaster launch was actually something beneficial, from our perspective. A cold shower sets priorities straight and so we're able to resume work on what was originally intended without having those f***ers breathing down our necks to publish."
Erre próbáltam utalni párszor, hogy még él az, hogy jó tartalmat szeretnének készíteni, ne öljük már ezt meg idő előtt, pls. !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
törölt tag
Az elején vagyok még és máris elakadtam.
Reginától jön az a megbizás, amikor a Max Jones barátját kellene kihozni egy TV Stúdióból. Se a bejáraton, se az üvegtetőn nem tudok bejutni, mert abban a pillanatban egy éles hang kiséretében megjelenik a "sikertelen küldetés", ráadásul Regina azonnal telefonál és közli: Gondolhatta volna, hogy egy zsoldos nem tud megoldani egy ilyen feladatot...
Néztem youtube videókat erről, de sehol senkinek nincs problémája a bejutással, simán megy mindenkinek... Nem látok sehol olyan jelzést, hogy valamilyen tulajdonságnak bizonyos szinten kellene lennie, úgyhogy nincs több ötletem.
Miért lesz sikertelen a küldetés azonnal, ha belépek a TV stúdió épületébe? -
csababarca
őstag
jobb alsó sarokba beragadt egy olyan rész hogy:
Kilépés C ESC
Kiválasztás
Görgetés üzeneten/fájlon belülna ez eddig nem volt ott, vagy ez mindig ott van játék közben?
ki lehet kapcsolni vagy be esetleg? (lehet benyomtam valami billt, de nem rémlik, hogy ennek ott kéne lennie)újraindítás, mentés visszatöltés megvolt, nem segített.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
megint én
őstag
HELP!
Konkrétan MINDEN szkennelhető bugol, hiába töltöttem vissza régi mentést (nagyon régit nem próbáltam), mi a teendő?
Valaki látott már ilyet?
Az a kis órácska sehogy sem tűnik el?![ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz CJ4567 #17771 üzenetére
Shit, akkor vmit csak rossz helyen néztem megint. Így lesz legalább olcsóbb a fejlesztés, ha már elkezdtem így, hogy még kék és így fejlesztettem, majd később meg legendássá craftolom, vagy semmi különbség?
@ #17776 Segal : achik nem érdekelnek, a Steam bug miatt, hogy ne kelljen állandóan nyelvet választanom csináltam neki parancsikont, így meg nem számol semmi statot a Steam.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz megint én #17847 üzenetére
Na akkor még pár kört tolok így a fejlesztésben. Kellene vmi okosság arra, hogy tudjak venni sok szajrét hozzá, hogy ne kelljen egyesével craftolni.
Ha valamit veszek a shopban, akkor mennyi idő kell neki, hogy abban a shopban újra legyen belőle?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest