- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Kiss_R #17398 üzenetére
A Cyberpunk sötét világa (végkifejletek):
Az egész Cyberpunk 2020 alapvetően pont erről a kilátástalanságról szól, ha belegondolsz. Szóval én valahol megértem, hogy sokan megdöbbennek, hogy nincs igazán "pozitív" végkifejlet, de ha amúgy a CP-ért rajongsz, akkor gondolom ezzel tisztában is voltál. Nekem személy szerint bejön ez a fajta sötét végkifejlet dolog. A túlélésre is van opció, mert effektíve ha a lelkünket lementik az Arasaka által, akkor ugye szó szerint eladtuk a lelkünket a megacégnek - de van esélyünk az újra feltámadásra. Míg a többi lehetséges végkifejlet alapvetően arról szól, hogy vagy nem alkuszunk meg és elfogadjunk a sorsunkat (Panam vagy a secret endingek). Vagy a (szerintem) legsötétebb esetén mi követtük az Arasaka féle megoldást, de miután kiderül, hogy ők sem tudják a testünket megmenteni, inkább a hátralévő életünket Night City-ben éljük le, elfogadva, hogy rossz lóra tettünk, de legalább nem adjuk el magunkat végleg az Arasaka-nak. Hogy pokol a világ... Hát igen, ez ilyen, de egyben valahol lehet ezt is úgy tekinteni, mint egyfajta szemfelnyitás... Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
Várj, akkor szerintem nálad más a probléma.
(Spoilerbe, mert hátha valaki maga szeretne rájönni - Kiberpszichó (Cyberpsycho) küldetések! Te azért olvasd el! )Ha egy kiberpszchihóval végzel, akkor a hullákat át kell kutatni (illetve a kiberpszcihót magát) és a shardokon ott van a történetük. Ha a shard-ot elolvasod, akkor tudsz Reginának üzenetet küldeni, hogy az adott kiberpszicho-nál mi ment félre, és így fog a küldetés teljesülni. Nézd át a Shardokat (Inventory, jobb oldalon lehet a Shard-okat kiválasztani, és kattingsd végig azokat, amik újak), majd ez után nézd meg, hogy tudsz-e üzenni Reginának. Ha az adott küldinél nincs meg a Shard, akkor vissza kell(ene) menni, és megkeresni a shardot. [ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
F_Peter
őstag
válasz Kupszi #17399 üzenetére
Én eddig 4 kisebb buggal talàlkoztam a CP-ben, a W3 anno eljutott oda hogy félre tegyem pár évre, pedig toleráns vagyok a hibák tekintetében.
Én valahol jobbra valahol rosszabbra számítottam a CP-nél. Pl. Shooter részt sokkal benabbnak képzeltem, ahogy azt sem hittem hogy a járművek a kulsosegeken kívül is különbözni fognak. A build építési lehetőségeket is korlatozottabnak gondoltam mint ami lett.
Ugyanakkor a döntések-következmények struktúrát összetettebbnek hittem. -
havri1
félisten
Hekkelésnél a szanab ram kevés. Alap még minden. Ezt hogyan tudom növelni, hogy a hekkelésekre több jusson?
Vagy benézek valamit?
havri
-
zseko
veterán
Azért lehetne egyértelmű a megfogalmazás is a játékban. Vagy ennyire szar a fordítás? Egyik GIG-nél, írja, hogy vigyem ki a célpont holttestét a küldött autóba. Így nem filóztam, agyonvertem, erre jön a hívás, hogy túlzásba estem, nem megölni kellett volna...
Lehet meg kellett volna néznem angolul mit ír ki, csak nem jutott eszembe.HR24.hu
-
addikt
válasz csababarca #17405 üzenetére
Csak úgy journal-ból kijelölve nem sajnos, próbáltam már. A kék reported crime küldetésekre kell menni, és sose tudni melyik mögött lesz cyberpsycho.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
válasz havri1 #17404 üzenetére
Kibermod-ot kell cserélni. Az alap nem sokra elég, de vannak elég komolyak, persze karakterszinthez vagy utcai hírnévhez kötött egyes modok használata, illetve vagy agyi implant amivel növelhető a ram méret.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Kiss_R
tag
Persze, világos, hogy a műfaj miatt eleve nem lehet happy end, hisz pont a kilátástalanság, masszív pesszimizmus a cyberpunk sarokköve (nem csak és kizárólag ezek, de ezek megkerülhetetlenek). Én csak reméltem, hogy mégis valami halvány reménysugár, pozitív kicsengése lehet a sztorinak, hát nem lett. Ilyet azért ritkán lépnek meg (filmekben is ritka), nyilván okkal, mert a közönség általában nem szereti az ilyen végkifejletet. Pont ezért, le a kalappal a történetírók előtt, ha mást nem is, mesélni nagyon jól tudnak a CDPR-nél. Persze vissza fogok térni még Night Citybe, kicsit megrágja az ember lelkét, de nem lehet elhagyni, úgyis mindig a város győz. [ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
Topikgazda
válasz havri1 #17404 üzenetére
Bemész az Inventory-ba (alapból I betű) aztán Cyberware, és ott jobb oldalt felül van egy olyan, hogy operating system. Ide lehet különféle kibervereket berakatni a ripperdoc-oknál. Azt hiszem 10 RAM modulos a legnagyobb.
Ezen kívül az Intelligencia minden pontja +4% RAM-ot ad (a maximum 20 esetén ez már ugye +80%), illetve a különféle Perk-ek is kihatással vannak rá.
-
Topikgazda
Ugye Gejala-nak volt negatív tapasztalata 6 core / 6 thread procival.
Próbálkoztam kicsit mi a különbség, ha letiltom a HT-t a gépemen, ami ugye 6c / 12t Xeon E5-1650v3 (Haswell) egy RTX 2070 Super-el (minden tuning nélkül) 1080p @ RT Ultra + DLSS Quality esetén.Kb. 8-10 perces ugyanazon dolgot vittem végig:
6/12:
Average framerate : 54.4 FPS
Minimum framerate : 34.3 FPS
Maximum framerate : 60.7 FPS
1% low framerate : 34.0 FPS
0.1% low framerate : 3.9 FPS6/6:
Average framerate : 47.2 FPS
Minimum framerate : 27.8 FPS
Maximum framerate : 60.6 FPS
1% low framerate : 17.2 FPS
0.1% low framerate : 3.9 FPSÚgy tűnik a több szálat meghálálja a játék...
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Ah, ezt is köszi.
Nem nagyon álltam még rá erre, nem nagyon kellett. Farmolgatok most, keresem azt a fegyvert, aminek most nem jut eszembe a neve De semmi..A kéz implantátum már megvan, de egyelőre csak impulzusos fegyverem van. Ezt fejlesztgetem, de már nagyon sok nyersanyagba kerül, és 200 sebzés körül jár még csak. Nagyon az elején vagyok, újra kellett kezdeni a karaktert, mert először végigrohantam, és 16 szintűen már az adam sandlernél jártam, nem bírtam megölni.
Judyval akarok összejönni, de az istenért nem akar feküdni (női karaktert indítottam, akkora csöcsökkel ah )[ Szerkesztve ]
havri
-
bagyulajuve
addikt
nálam egyre bug-osabb a játék
most gyakorlatilag 2 gig-et is teljesítettem (elvileg): küldetéseket és nem teljesítődnek, pedig elvégeztem a munkákat, ahogy kell - sőt újra megcsinálva is kipipálatlanokOld friends és a Fixer, Merc, Soldier, Spy ha pedig bemegyek a küldetésekre, hiába kattintok rá, hogy "track job", semmi nem történik
a két küldetés között csináltam egy harmadikat, az viszont sikeres volt és a teljesítettek közé került
másik: amikor telefonálok, akkor a partner kép szét van csúszva a telefon képernyőjén
kissé elment a kedvem most így a játéktól
Resistencia eterna
-
Segal
veterán
válasz gyugyo79 #17378 üzenetére
Már értem hogy mire gondolsz és ha gondolod meg is csinálom a képet, viszont ha te a cyberpunk játékodnál átkattintasz az áruház felületre (mintha újra meg szeretnéd venni lényegében) és ott kattintasz a x teljesítményt tartalmaz fülre jobb oldalon, akkor ott bármelyik játéknál meg tudod nézni melyik teljesítményt mennyien csinálták meg. Még azoknál a játékoknál is ami meg sincs neked
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz bagyulajuve #17418 üzenetére
a 2. gig "megjavult" kb 1 órával később, befejezett lett
Resistencia eterna
-
havri1
félisten
Skippy fegyver.
Ezt találtam neten:First up is where you can find Skippy in Cyberpunk 2077. He's on a random corpse down an alleyway in the Vista Del Rey suburb of Night City, found in the east side of Heywood. It's marked on the map as an undiscovered location, south of the College St fast travel point.
From the point, turn south down the street and cross the road. Right before Saeko's – the big bluey-green building with enormous metal pillars at the front – there'll be some graffiti on a red wall by an alleyway. Jump over the gate and Skippy will be on the ground by a corpse.Itt vagyok a Saeko's épület előtt, az oszlopoknál. De én nem találom ezt a sikátort, fél órája keringek a környéken.
Tudna valaki segíteni?
havri
-
Segal
veterán
válasz havri1 #17425 üzenetére
Inkább vicces mint hasznos fegyver
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Remélem nem vótmá:
lvl 20 Intelligence be like
Gyönyörűhttps://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
havri1
félisten
Az reális, hogy 4-6 tárat bele kell eresztenem egy ellenbe, hogy elfeküdjön Skippyvel?
Valami nem jó..470 lőszer nem elég egy átlagos feladathoz,..havri
-
havri1
félisten
Először a gyengébbet, de újratöltöttem, már, és a hardot.
Jobb a helyzet, de valami nem stimmel. Sima mezei pisztollyal, aminek 197 volt a sebzése, sokkal jobban gyaktam... Lehet ezen a környéken erősebbek az ellenfelek, vagy nemtom..
6 ellenfél volt most egy esetnél, és 470 lőszer nem volt elég. A sebzéseknél ilyen 5-25 számokat látok, pedig fejre talál.[ Szerkesztve ]
havri
-
Winne
nagyúr
Urak a fegyvereket nem szoktam eladni, inkább szétszedem, mert nincs értéke, de most már ott tartok, hogy egy fegyvert felveszek és már túl sok mindent cipelek. Mi a logikusabb, ha pénz kell? Inkább adjak el mindent a kevés pénzért, vagy szedjem szét, és a darabokat adjam el, vagy mit érdemes csinálni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
addikt
-
havri1
félisten
Akkor újrakezdem vele, és megpróbálok 50-et legyakni valahol.
Tettem még be 4 képet, nekem nagyon kínai, nagyjából vaktába állítgatom, meg öltöztetem, értékek alapján. Elég fura így a kinézete
De 50 után akkor vissza kell rakjam végtagra?AZ miért jó?[ Szerkesztve ]
havri
-
Jinxb1rd
addikt
ha túl sok mindent cipelsz, addig amíg nem jutsz el bolthoz, addig rendezd a fegyvereket ár szerint sorba és a leggyengébbeket szedd szét. Nálam a 100 edie a határ, ameddig nyugodtan szétszedem.
Egy-egy ürítésnél általában lenullázom a gép számláját már, szóval eléggé jön a pénz. A panel hekkelése kezd felesleges időpazarlás lenni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
-
Andos91
csendes tag
Sziasztok,
Az item duplikáció működik még? Videók alapján nekem eddig nem jött össze, viszont a festményes pénz glitchet még nem javitották 1.6-al, gondolom akkor a duplikáció is érvényben van.Olyan nincs, hogy olyan nincs!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Andos91 #17441 üzenetére
Igen megy. Ha tényleg egyszerre nyomod az R-t és az ESC-et, akkor bedomborodik a képernyő és lehet duplikálni. Viszont kell hozzá pénz alap, ha nincs pár 10k pénzed, akkor elég hosszú így pénzt szerezni. - Mert egyébként pénzt is csinálsz ezen a módon.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
Kobe
veterán
Na beleraktam kb 15-20 orat a gamebe, eddig 1 bugos kuldetessel talalkoztam - Blake nem volt ott az autoszerelo muhelyben a Find the shark gignel, nem adta be a karaktert
A grafikaval elszorakoztam es valami biztosan nem kerek, ugyhogy en remelem 1.1 koruli patchben valamit javitanak rajta. Konkretan az RTX Ultra mod jobban / stabilabban fut mint az rtx medium
1440p ben rtx ultra + volumetric fog/ cloudot vettem le mediumra, SSR off, AO off azon kivul + DLSS balanced es kulso teruleteken 45 rol 60-70fps koze ugrott az atlag fps. Mondjuk tomottebb reszen bedroppol, de ugyis csak 50 kornyekereRtx mediumon valamiert ugyanilyen beallitasoknal 45-55 kozott ugral mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest