- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
-
mijos
senior tag
-
Slystyle
őstag
Jól néz ez ki szerintem így.
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek red laminátja,szeretném "checkolni" hogy milyen játékba még nem nagyon találkoztam vele.Van megbízhatóságom de egy kulcsot tudok adni,hogy ne hogy azt hidd hogy átváglak.Ha valaki megtenné ezt a sziveséget megköszönömé.üdv
-
Slystyle
őstag
válasz BTminishop #8809 üzenetére
Market-re felmész, rákeresel a Red Lam-re, inspect in game és láthatod, hogy néz ki játékban. A Lam-eknél pedig nincs semmi különbség a minőségét illetően, tegnap néztem végig Battle Scarred-tól, Factoy New-ig, mind ugyanaz volt, alacsony és a magas graf mellett is.
Akinek esetleg kellene 2-es kapszula, szóljon, elküldöm ingyen és bérmentve.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz BTminishop #8809 üzenetére
Vagy felmentek egy üres szerverre és droppol neked egyet Nem kell odaadni ehhez a fegyvert.
-
Toten
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=0yoHPonsnDg
Feltettem youtubera a legutobbi ACE-em, csekkolja le akit erdekel
Regisztrált: 2005-03-28 17:54, azaz újonc
-
Mate
nagyúr
Én letojom ha kikapunk 16-0, mert jobb az ellenfél. Viszont nem vagyok hajlandó asszisztálni 3 idióta mókázásához. Ha ők szeretnék nyomni a "ki tud előbb meghalni" játékot csinálják, csak nekem ne kelljen végig néznem. Vagy ha én is elkezdtem ugyan azt a szerencsétlen játékot játszani, amit ők csinálnak, akkor meg ne pofázzanak, hogy reportoltak. Mire föl? Azért mert azt csináltam amit ők? .....
Meg tudok őrülni ezeken a könnyű pályákon, mikor minden kör abból áll, hogy 1v4-be maradok és még így is lehoztam jó pár kört. 2x annyit öltem, mint a második legjobb, de 10 kör után besokalltam az állandó könyörgéstől, hogy ugyan már, legyen annyi eszük, hogy shotival nem fut ki nyílt térre ahol figyelik őket az awp-sek.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Miért nem csináltok steamen egy zárt PH-s CS:GO csoportot, aztán nem kellene mindig full random emberekkel játszani, talán még össze is szoknának az emberek egy idő után
Megcsinálnám én, de még mindig azzal szenvedek, hogy mapváltás után crashel a go, így meg nem valami élvezetes a játék..
[ Szerkesztve ]
-
Toten
csendes tag
"Go on your Counter Strike Global Offensive folder and go to the cfg folder(specifically: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg) and search for the video.txt file.
When there search for a "settings.mem_level" thingie. On it's right should be a number, try setting it to 0. It stopped all the crashes between map loads and skin related bugs."
Ezt probald meg, nekem megoldotta!
Regisztrált: 2005-03-28 17:54, azaz újonc
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #8831 üzenetére
Vannak rendes mappok is, szavazni kell rá, bár erről bővebb infót Xero tud mondani, ő játszott rajta többet.
-
WySyON
csendes tag
Sziasztok arra kérnélek titeket hogy lájkoljátok a skinemet. De ha gondoljátok fel is iratkozhattok rám steamen mert a közel jövőben fogok még skineket csinálni. Előre köszönöm annak aki dob egy lájkot
SKIN: AWP | W2
| Steam: n3xwill | IG:danielszecz
-
Vismajor01
addikt
Tud vki magyar 128as publikot mondani?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
Ja azt hittem Assist pedig az is volt nem egy. Lassú volt a játékmenet, kicsit felpörgettem
Csak nem értem miért írogatták hogy WH, meg a csávót ki kellene rakni stb... De hát ez jellemző a magyarokra, ezért sem társalgok magyar szerón.(#8841) Vismajor01 Nekem is jöhet. THC Crew-on kívül, mert az borzadály, olyan lagok vannak rajta
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Nekem eddig 100%-ban az volt. Ha összeadnám azoknak az értékét, amiket eddig nyitottam, akkor szerintem még egy kulcs ára is alig jönne ki belőlük. Kb. 15 ládát nyithattam eddig, ha jól számolok. Tegnapi finix láda 20centes negevet dobott. A láda 1,8€-t ért volna, ha eladom, a kulcs hozzá szintén 1,8€ volt. Szóval buktam rajta 3,4€-t...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Vismajor01 #8845 üzenetére
Nem haragszom, a sírodra is szép virágot viszek, miután lemészárollak egy kalával.
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #8847 üzenetére
Nem mindegy? Ugyanaz a golyó van benne
-
vzsryl
nagyúr
válasz Vismajor01 #8847 üzenetére
Csak a blue laminate. Mást a kezembe nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest