- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Az érzés mikor a smurf accodat premade derank lobbyztatod, de az ellenfélnél a biztonság kedvéért van egy pörgőaimos...
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Szerintetek lehet egyszerre két szinten játszani anélkül, hogy a magasabb szinten a skilljeimnek àrtanék vele? MG1 vagyok jelenleg és MG/DMG szinteken ismerőseimmel elkezdtük komolyabban venni a meccseket. A saját szintünkön elég jó meccseink vannak, szoros, de fair és jó élmény.
A probléma, hogy a legtöbb barátom viszont Silver/Gold Nova szinten van akik hívnak játszani. A legtöbb meccs ott annyira random shit, hogy érthetetlen néha, miket művelnek. Általában vagy nem teszek bele energiát és kikap a csapat, vagy megpróbálom felvenni ezt a stílust, egyedül meglövök 30-40 killt és nyerünk. Egyiket sem nevezném jó élménynek, carryzni állandóan megterhelő, de még rosszabb, hogy úgy érzem, hogy az high rank ismerősökkel lefektetett alapokat bontom le ezekkel a silver/gn meccsekkel.
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Lehet ezt az adaptálódási képességet fejleszteni? Vagy bármit csinálok, a low rankes játék mindig ártani fog a high rankes skilleknek?
[ Szerkesztve ]
-
-
lemusz
addikt
Megy a sírás coldzera részéről hogy csak i5-ösök vannak a PGL gépeiben. Mondjuk nem tudom mire ez a rinya, hogy ha i5 7500 vagy i5 7600K-ról van szó, az tökéletesen elég... a HT úgy is csak input lag meg gebaszforrás, + a játék nem tud 4 szálnál többet kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz GhanBuri Ghan #66965 üzenetére
Ahogy kivettem a leírásából, nem a tudással van a baj, hanem a hozzállással.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
gtamate2
veterán
-
lemusz
addikt
Én csak őt láttam sírni, feltételezem ő volt ennek az elindítója, a többiek meg csatlakoztak hozzá. Mindenesetre kipécézni a szegény kis i5-ös processzort nem vall túl nagy számteches jártasságra részéről. Ha tényleg csak 230 körüli fps-t tudnak a PGL gépei, akkor ott valami más gond lesz, nem a proci...
-
szebe
addikt
válasz lemusz #66969 üzenetére
Azért valahol igazuk van, hiába "ugyanannyira rossz" mindenkinek.
Millió dolláros major-ről beszélünk, ehhez képest gyengébb gépek vannak mint egy ICL-en?A kvalin az asztalos dolog, most meg ez. Remélem nem a viharfellegek gyülekeznek a PGL fölött...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
lemusz
addikt
-
olle
senior tag
válasz lemusz #66976 üzenetére
Nem nagyon követem a CS:GO eseményeket de voltak idők amikor még ennél rosszabb gépekkel is mentek Profi tornán. Holott a játék nem változott annyit. Illetve ezek a playerek ahogy látom nem nagyon ismerik a munkaeszközüket.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
lemusz
addikt
Persze hogy nem. Játszani tudnak, de a többségük egy gépet nem tudna összeválogatni és összerakni magától. De én már meg se lepődök semmin a legutóbbi PH-s ryzen teszt után, vagy említhetném ezt a topikot is snow hogy nekem esett pár hónapja az fps-em kapcsán, nem hitte el a 300 körüli fps-em mert vismajornak jobb gépe van mint nekem, aztán neki nem jött össze csak valami 280...
-
lemusz
addikt
Előre félek a holnap kezdődő rohamtól... "Hogy kaphatok ládát?" "Gotv-n nézve is droppol?" "Ti kaptatok már?" ...
-
szebe
addikt
válasz lemusz #66981 üzenetére
Én a "Nézzétek mit kaptam " kommenteket várom a "Most érdemes eladni, vagy várjak még" kérdéssel karöltve...
Hogy a "Mocskos xy eladta a meccsét pfej"-ről ne is beszéljek.
[ Szerkesztve ]
-
GODx
tag
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
gyurkikrisz
őstag
-
GODx
tag
Azért megértem hogy honnan jön a probléma, 75hz-es monitor mellett látható problémák vannak mikor 120-130 fps körül vagyok... [És akkor ne feledjük, hogy ilyen dolgok is léteznek a Source engineben..] Ezek után nekem ne mondja senki, hogy jajj a 15-200 fps elég 144hz-re a pro játékosoknak életük legnagyobb volumenű versenyén ahol a lehető legjobban kell játszaniuk...
[ Szerkesztve ]
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
gtamate2
veterán
válasz gyurkikrisz #66985 üzenetére
Amúgy tök jogos a kérésük szerintem, azért ez egy major, nem egy helyi szotyola lan. Nekünk nyilván elég egy i5, de egy major-ön kapják is meg a legjobb gépeket.
*Sn0w
-
szebe
addikt
válasz gyurkikrisz #66985 üzenetére
"nagyszerű, akkor shrood is 300 FPS-en játszhatja azt a 3 meccset, ameddig ki nem esnek"
1080p minden high-on
-
lemusz
addikt
Snow gyorsan írd át az összefoglalót, ha valaki kompetitív szinten akar csgózni, annak mostantól i7 7700K a standard. Egyszerűen annyit erősödött a játék hardverigénye az elmúlt 1-2 napban, hogy i5-tel már csak 150fps körül lehet kapni...
-
szebe
addikt
válasz lemusz #66990 üzenetére
Egyébként nem lenne hülyeség mondjuk 3 havonta lefuttatni a benchmark mapot azonos beállítások mellett (úgyértve, kollektíven azonos beállítások).
Természetesen beleszámít az eredménybe, hogy régebbi a rendszer (friss wint nem lehet elvárni minden teszt előtt mindenkitől), de legalább mutatna valamit."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
laceszgamer
addikt
HaTwitch en PGL közvetítést elindítom, aztán nyomok rá egy pause-ot, és hagyom nyitva a böngészőt, akkor is van esély a ládára, vagy folyamatosan mennie is kell a lejátszásnak?
Igazából csak annyi a dolog lényege, hogy ha megállítom akkor VGA-k mennek alap órajelre, ha megy, akkor meg UVD-n mennek. Hagyni akarom hadd menjen mikor nem vagyok gép előtt, de ha nem muszáj akkor feleslegesen ne egyenek többet.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
AllTheBest
őstag
Ha tableten twitch alkalmazásban nézem a pglt, akkor is eshet láda?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
strynox
tag
válasz AllTheBest #66993 üzenetére
Igen, ha össze van kötve a steam fiókod a twitchcsel.
-
gyurkikrisz
őstag
Nagyon ügyesek a PGL-es srácok, a játékosoknak megvan a 300+ FPS, a streamjüknek meg néha még a 30 se sikerül.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Franklin
addikt
válasz laceszgamer #66992 üzenetére
Szerintem mennie kell folyamatosan.
Vedd le a minőséget 160p-re, akkor nem terhel kb. semmit.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz gyurkikrisz #66999 üzenetére
Jah láttam, de nem merem megadni oda a steam fiókom adatait...de gondolom nem lesz para
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs