- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz Gyula84 #29699 üzenetére
Farzsebből mondom, hogy olyat dobott ki, aki közel áll a maghoz. Az panaszkodott és elvették tőle a jogot! (hacsak nem túlkapás történt, akkor jogos az elvétel)
Én tutti nem adnék senkinek ilyen jogkört. A klántagokon el lehet verni a port, ha nem megfelelően járnak el a vendégekkel szemben. Viszont ebben az esetben tartanom kell a hátam a tagok megoldásaiért!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
vj0c1
aktív tag
válasz Idiofil #29700 üzenetére
Már régen volt 2008-9 tájéka és ShaDoW néven voltam azt hiszem Ase/wt előtaggal akkoriban, bár lehet tévedek. Egy nő vette el a jogot, a nevét már nem tudom, csak azt hogy egy Insane nevezetű srác barátnője volt. Azért vette el mert szórtam ki az embereket tömegével, rengeteg volt abból is aki hülye volt vagy nem tudott olvasni, meg abból is aki direkt letojta a szabályokat.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Gyula84
veterán
válasz SipiBcs #29701 üzenetére
Én is dobtam már ki admint és nem volt belőle probléma kicjog adás elég körültekintően történt mindig is legalábbis amíg admin voltam, azóta nem látok belátást erre, de nem hinném, hogy máshogy lenne azóta.
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
vj0c1
aktív tag
válasz Gyula84 #29703 üzenetére
Én egyetlen admint sem dobtam ki, mindig odafigyeltem kit kickelek, és ha rajtam kívül volt fent akár csak egy ASE tag akkor eleve nem csináltam semmit, ez anno így lett kérve tőlem, és így is jártam el.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Idiofil
aktív tag
2008-2009 környékén még nagyon sok dolog máshogy ment. Rémlik a neved, de az általad említett emberek már nem tagok évek óta.
Kickjog kiosztáshoz sok játékóra, megfelelő modor és játékstílus az alap. Próbálunk körültekintően kiválasztani kickjogosokat, nem mindig megy. Nem rád értem, nem ismerlek.
De így, 5 év távlatából szerintem messzemenő következtetéseket nem kellene levonni
Próbálunk játszható, normális hangulatú, csalástól mentes szervert létrehozni, és ez sokszor nagyon kevés, nálam is elpattan néha a húr..."Those who want respect, give respect"
-
vj0c1
aktív tag
válasz Idiofil #29705 üzenetére
Dehogy vontam én le következtetéseket, semmi bajom nem volt a ti klánotokkal, rengeteget játszottam ott egyedül is meg még régebben amikor FEARush tag voltam a többiekkel is elszórtan, csak ez a kick jog téma ahogy felvetődött eszembe juttatta ezt. Insane-től kaptam a kick jogot, és a barátnője vette el rögtön utána valamivel. Eredetileg ugye a cheaterek miatt kaptam, csak ahogy aztán tömegesen jöttek a last stand, martyrdom és hasonlók, már itt-ott elegem volt belőlük, és kickeltem őket 1-2 figyelmeztetés után, amire persze egyikük sem akart hallgatni, és gondolom túl sok emberke lett így kivágva és ezért vehették el. Lehet én érzem csak így, de szerintem egyáltalán nem vittem túlzásba a dolgot, dehát ez van. Én is úgy szerettem játszani, ha mindenki betartott mindent rendesen, és nem kellett folyton spectatorból sasolni.
-
JSaN
addikt
Sziasztok
Neha estenkent egy felorara orara fel megyek jatszani vele, de kb 20-25 percenkent iwmp.exe hibaval le all a game. Ha megint vissza megyek akkor megint jo ugy kb 20 percig, de alltalaban mar nem szoktam vissza menni. Eleg idegesito mikor a hajraban kidob. Nem nyomom 250fpsel, nem erdekel modolas cfg stb.
Amguy annyi hogy deceberben valtottam win8ra, es azota van ez. Elotte evekig vista volt es ott nem volt problema, termeszetessen minden eredeti. Valami otlet tipp?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
SipiBcs
őstag
-
eGiraffe
csendes tag
Sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy újra lett telepítve a rendszer és elszállt a rangom, a játék beállításai (profil adatok) megvannak, de a CD kulcsom nincs, kérdésem a következő, a telepített JÁTÉK tartalmazza-e valahol a cd kulcsom? regedit nem jöhet szóba, hiszen win telepítésnél az teljesen ledarálva.
És nem, nincs meg a doboza
cdkulcs generálók se mivel
a saját eredeti kulcsom kéne a rangokhoz!
Rank hack sem játszik, a saját rangom kell.Ha valaki tud bármi megoldást, megköszönném!
-
JSaN
addikt
válasz eGiraffe #29715 üzenetére
A rangod meg van, de csak akkor elerheto ha az adott kodot irod be amit korabban hasznaltal a profilhoz.
Ha mast irsz be akkor nulla a rangod.
Az hogy hol hogyan lehet kinyerni fogalmam sincs, eredetinel mindig azt irod be ami a dobozaban van es kesz.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
SipiBcs
őstag
Akkor lehet iszonyat nagy szerencséd, ha a CoD4 másik meghajtóra volt téve, mint az OP rendszer. Ha elindul az iw3mp.exe-re kattintva, akkor a régi cuccaiddal kerül be újra a regeditbe a cd key, ill ki tudod olvasni az options/multiplayer beállítások mögül (ha jól emlékszem) Ha nem indul, akkor az a key megy a levesbe!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tallica
csendes tag
válasz SipiBcs #29720 üzenetére
Én is nem rég telepítettem újra a Win-t, nekem másik meghajtón van a CoD. Viszont indításnál error-t írt a ranggal és a statisztikával kapcsolatban. Ilyenkor lenulláz mindent és az mpdata fájl kiterjesztését módosítja "corrupted"-re. A játékban nincs benne a CD kulcs, újra be kell írni, az mpdata-ból meg törölni a corrupted-et és így állítja vissza a rangot. Nálam legalábbis így volt.
-
csibe1
addikt
Ezt buktad.Telepítés előtt kellett volna érdeklődni.
Ahogy írták a játék nem tárolja a cd kulcsot,még telepítés előtt kellett volna kimentened a registryből.
A PB-nél meglehet a kulcsod,de nem hinném,hogy kiadnád ha nem tudod igazolni a játék tulajdonjogát,meg ha foglalkoznák egyáltalán ilyesmivel.
Azt nem értem,hogy miért nincs meg a doboz?Annyira sok helyet foglalt?
Esetleg szerverlogból ki lehet talán vadászni a kulcsot(vagy a PB guidot),ha vagy annyira jóban annak a szervernek az adminjával ahol játszani szoktál." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
icons
addikt
Hello!
Én is Win8-cal játszom, és sajnos nekem is le szokott állni, de hetente kb egyszer (mondjuk 5-6óra játék után átlagban). Amit én csináltam: win7 kompatibilis módban futtatom, és admin jogkörrel.
Lehet, hogy ez az égvilágon semmit sem segít, és csak pont mázlim van, de szerintem érdemes kipróbálni. Korábban nekem is többször indult újra! -
marec1122
senior tag
Na aki ibj-n pubol egy boci<occse> nevű nyomit kerüljön. kaptam 15 min kicket hogy "rendes pb"-m legyen. Mivel én vagyok a 3. aki játszogatott lelőtte és kapta a kicket ezzel a szöveggel, nyomatékosan javaslom ha látjátok ne lőjétek le. Röhej hogy ilyen amdin jogot kap..
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
csibe1
addikt
válasz marec1122 #29725 üzenetére
Miért nem küldted el oda a megalomán suttyót ahonnan előmászott?
Érdekes szeró,a kereső nem CoD4-es szervernek látja,hanem egy Quake II-es ikont dobott a neve elé.
Most nézem,hogy sd-t játszanak,ott se sűrűn leszek.(#29723) G4ula84
Ez csak egy tipp volt,hátha bejön; de nem utólag kéne ilyenek után futnia.
(#29727) Vanir
Az jó lenne,mert már olvastam pár verziót,hogy mit vagy mit ne állítgass pl Win7 alatt stb.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
-
csibe1
addikt
válasz marec1122 #29733 üzenetére
Akkor nem valami alaposan néztek körül amikor eldöntötték,hogy kinek adnak bizonyos jogokat a szerveren.
Pár embert már az is rendesen kifordít magából ha csak egy kis hatalmat kap.
Minderánon meg akarják mutatni, hogy bármit megtehetnek.
Kiderült,hogy mennyi idős a bence öccse?Tíz elmúlt már?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
SipiBcs
őstag
válasz pr1mzejEE #29735 üzenetére
+1
Nálunk csak klántagok kapnak jogot. Kb úgy tudnám jellemezni, hogy miután nagyon megnézzük kit veszünk fel, olyan nagyon mellényúlni nem tudunk. (volt már rá példa, de nem jellemző)
Bennem akkor megy fel a pumpa, mikor elkezdenek feleselni. Általában az a vége, hogy AKKOR DOBJÁL KI!! Nem fér bele a kobakjába, hogy nem tdm szerveren, hanem HQ-n mozog. Vannak alapelvek, hogy játszható legyen a játék, mindenki jól szórakozzon.
Az pedig egyenesen vérlázító a részemről, hogy ha valakinek az átlagnál jobban játszik (vagy többet lát ), hogy még neki áll feljebb, hogy fekete a shootja. Volt aki visszaszólt, hogy gyere ide, old meg... No itt már emelkedik a pulzusom!
-
Idiofil
aktív tag
válasz SipiBcs #29736 üzenetére
Én akkor szoktam morculni, amikor rámszólnak, hogy "akkor tedd a dolgod", "hagyja abba és abbahagyom az anyázást", "azért van benne a GL a játékban, hogy használjam, ne te mondd már meg, hogy mit csináljak".
Sajnálatos módon nagyon hálátlan feladat tud lenni, ha szervert üzemeltet az ember...."Those who want respect, give respect"
-
eGiraffe
csendes tag
válasz Idiofil #29737 üzenetére
Azért ehhez hozzátartzik még pár dolog, én sosem voltam admin én a másik oldalt látom:
Ha valamki úgy áll a dolgokhoz, hogy az admin jog tökéletes megfelelője az atyaúristennek, akkor ahhoz az emberhez úgy fognak hozzáállni! kick mert lelőttem és hasonlók..
HQ persze van egy játékmenet, de ha a szerón vannak 20an egy csapatba, akkor hadd játszak már úgy ,ahogy nekem tetszik (amíg ez a fair play határán belül van) ha parancsot akarok követni Battlefieldezek, belépek egy squadba és a leder aszondja támadj, támadok...
De amikor a sniperesnek ki van osztva, hogy védjen miért kell odamenni, tökéletes kis placcom van a map túlvégén fantörpikus rálátással a HQra akkor épp védek, miért tenném ezt 2 méterre a védendő ponttól?? kispisztollyal ugye, mert a sniperrel ezen a távon nem sokat érnék.GL, kivan írva, hogy tilos, oké nem használom, mert nem illik, ha TILOSnak szeretnéd és szervered van szedd ki, tiltsd le, nem azért gyilkolásztam és szereztem meg minden kib..szott fegyvert, hogy ne használjam. Ebben tökéletesen egyetértek azzal aki visszaugat, annyi széjjel modolt szerver van, sehová nem lehet belépni, hogy 30-40 megákat le ne töltsön, mert valamit változtattak, egyszerűen tiltsd le ha TILOS..
Meg fellépek valahová, 3-4 klántag, mind 55ös nekem meg tiltják a GLt, de ők végighackelik az egészet, ott vagy szenved az ember vagy lelép.. a lelépést meg sokszor egy adag anyázás előzi meg..ember függőhálátlan feladat, de a tiszteletet ki kell érdemelni és ahhoz le kell tenni valamit az asztalra.
-
eGiraffe
csendes tag
válasz SipiBcs #29720 üzenetére
másik meghajtón volt, egy rekken, ezért tudtam a profil mappa tartalmát kiszedni.
csibe1
de ha látnám a jövőt akkor biztos tudnám, hogy mikor fog végleg elszállni egy vinyó és persze kimentenék mindent időben, de mivel ez nem adatott meg, sajnálatos módon utólag kellett néminemű információt szereznem, hogy menthető-e a rangom.. ez ellen nem tudok sok mindent tenni, önhibámon kívül történt. -
Balinov
titán
válasz eGiraffe #29738 üzenetére
Igy van, szerintem is emberfuggo, aki belatja, hogy az admin jog nem a sajat erdekeinek vedelmere szolgal, hanem hogy o is, es meg sokan masok jatekelmenyet hivatott szolgalni korrektsag betartasa mellett, abbol szimplan jo admin lesz. A tobbi meg szarrago csicska, urhatnam, es meg sorolhatnam.
Nalunk B3 van (S&D HC, origi,streamelt kulfoldi szero, nagyon sokan jarnak fel, tobben rendszeres visszaterok), B3 rank szerint Rank 60 admin vagyok, elo-elofordul,hogy a klanbol csak en vagyok fenn (vagy a tobbiek mas aliassal jatszanak ). GL/P90/Clay/Nadespam nalunk is tiltott, de elofordul,hogy valami epelmeju hasznalja. Ilyenkor megkapja a !rules-t szemelyesen, ha ezutan valaki panaszkodik,hogy xzy nem tud olvasni, chat-ben megkerem,hogy vegye le es kap megegy szemelyre szolo !rules-t. A Warn/kick csak ezutan jon.
Erettseg, megfelelo inteligencia kell az adminsaghoz, az fix.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
SipiBcs
őstag
válasz Balinov #29740 üzenetére
+18 nálunk a klánéletkor, lassan már 1-2 tagnak a fia is lehetne hivatalos klántag!
A figyelmeztetés nálunk is megvan.... jellemző módon kick és csak utána a timekick jön. Bann csak elvetemült esetben (cheaten kívül) kap valaki.Bár pont tegnap este dobta be valaki tőlünk, hogy "azon gondolkozom nem lenne e jobb lezárni ezt a sz@rt, úgyis azért van, hogy mi jól érezzük magunkat. Kezd Elegem lenni abból, hogy magyarázkodnom kelljen és vitáznom bárkivel, hogy ne beszéljen csúnyán és menjen HQ-ra".
Tényleg nem nagyon értem néha az embereket. Keresek szervert. Látom nincs a nevében "szabály" Felmegyek, ha nem jártam még ott akkor is nyomom a bind-et, sziasztok. Figyelem a játékot, milyen habitussal megy vagy megkérdem, hogy tiltott e valami. Ha igen, akkor azt tiszteletben tartom, hogy más személyes játszóterén vagyok. Ha nem tetszik, akkor tovább megyek...
-
dudu5130
őstag
Valaki használ RadeonProt? Milyen beállításokat érdemes kivenni vagy bekapcsolni, hogy a lehető legjobb teljesítményt, fps-t érjem el?
-
csibe1
addikt
válasz SipiBcs #29741 üzenetére
Nem mondott hülyeséget.
Régebben még napi szinten játszottam CoD2-őt egy klános csapattal,és még akik összejöttek ismerősök.
Egy idő után mindenki megunja a hülyeséget,anyázást,csalást.
Ilyenkor szépen ki lettek rakva a népek a szeróról,restart jelszavazva,aki olyan volt kapott x-en egy jelszót,
utána lehetett normálisan játszani,közben meg ts-en beszélgettünk.
Egyáltalán nem hiányoztak a marharépák senkinek." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
tallica
csendes tag
Konzolból be lehet állítani valahogy, hogy csak a fegyvereken legyen specular map?
-
chungee
addikt
Estét!
Miniadmin3-mal nem tudok semmit csinálni a playertlist-tel. Player-re jobb klikk, de semmi sem elérhető. Halvány. Nem tudok kidobni a mocskosszájúkat
-
cellpeti
nagyúr
üdv
W8as megoldás még most sincs?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
tévelygő
aktív tag
válasz chungee #29746 üzenetére
A beállításokban adj hozzá rcon jelszót, azután már működni fog . Jobb egér klikk a szervernévre---Szerver szerkesztése--- és a felugró ablakban töltsd ki a mezőket.
A Miniadmin3-ban hasznos funkció a GUID adatbázis is, elmenti a játékosok neveit, guid-ját, Ip címét, illetve megjeleníti a játékosok korábbi neveit is, amit a szerveren használtak. Van állandó lista "Eddig bannoltask"-ról. ahol 1 gomb nyomásra oldható a bann.
Nekem még a PB shot nézőke is működik,persze ehhez kell az FTP jelszó is. Képek nézegetése közben lehetőség van azonnali bann-ra.
Én csak ezt használom, Rcontool-t csak szerverbeállításra.[ Szerkesztve ]
Sony RX 10
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest