- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz pr1mzejEE #28100 üzenetére
1080p-be miert nem jo pl. YT-re feltolni? na nem mintha az a veszely fenyegetne, hogy a lassan oregecske gepembol valaha is kisajtoljak 1080p-s avidemot
avidemo-n, fraps-on kivul milyen videorogzitok vannak meg ?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Balinov #28101 üzenetére
youtube-ra pl simán mehet, mert az gyors, de én nem erre gondoltam, hanem mondjuk, hogy netről leszedem a videódat és elindítom valamely videólejátszómban. Általában ott szoktak gondok lenni.
Amúgy ezeken kívül van még 1-2 azt tudom, de hogy a nevük mi azt nem, majd a többiek leírják. Ezeken kívül amúgy nem érdemes mást használni.
Bár hozzátenném halkan, hogy az avidemo nem videórögzítő csak képeket csinál, amelyeket vdub vagy egyéb programokkal (pl pjbmp2avi) össze lehet fűzni különböző codecek segítségével. Bár ezt te is tudtad szerintem
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Balinov #28103 üzenetére
Amúgy arra tisztán emlékszem, hogy a ti szervereteken játszottam anno. Meg még waroztunk is. Volt a clanotokban egy bizonyos Hunor (xfire-neve), akinek itt ph-n athomi a nickje. Őt már régebb óta ismertem, mert együtt moháztunk anno Régi szép idők.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Balinov
titán
válasz pr1mzejEE #28104 üzenetére
athomi nagyon jol nyomta, csakugy mint a tobbiek, en akkoriban eleg kutyauto voltam, friss hazas leven nem tul sok szabadidom maradt gyakorolni.
athomi meg cod2zott is, ha jol emlekszem a mohaa-n kivul (toltam azt is par honapig hobbiszinten asszony notijan, mig nem lett cod4 kepes asztalim, freezetag mod-dal)
regi szep idok, jo kis szero, jo sokszor tele volt
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Vanir
veterán
-
dudu5130
őstag
Meguntam a magyar pub bűzét és felmentem pár német szeróra lövögetni. Teljesen más. Nincsenek kétes lövések stb. Egyszerűen az elejétől fogva éreztem, h nem magyar pubon vagyok és nem csak a chat miatt.
-
Dömy
tag
az mitől van hogy a cod4 multija néha csak lefagy és csak a reset segít a gépen? eredeti a játékom! windows 7 64bites rendszerem van.
konfigom:
ASRock G31M-S
DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz
2*2Gb Ddr2 ram
GeForce 9400Gt 1gb -
Dömy
tag
minden a legfrissebb.. régen xp-vel ment pedig, egyébként ugyan ezt csinálja a cod2-vel is
a 4-el van hogy egy órát is játszok úgy hogy nem fagy le, van hogy fél óra után lefagy, vagy még hamarabb, nem hiszem hogy túlmelegedés lenne a baja, mert akkor más játéknál is jelentkezne ez szerintem..
valami más ötlet?jah még annyit, hogy a goty kiadás van meg, és én feltételeztem hogy mivel a bónusz 4 pálya is benne van ami az 1.6-ba így csak az 1.7-et raktam fel.. egyszer már újraraktam a játékot, de igaz ugyanígy hogy csak az utolsó patch-et raktam fel! lehet ez a baja?
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Nézem a frag moviekat és a TEK9nos Stevy moviejának a végén RIPet írnak. Ő meghalt?
-
Dömy
tag
áh más problémája lehet szerintem.. mondom hogy a call of duty 2-vel is ugyan ezt csinálja, pedig az rendesen fel van patchelve, egy idő után fogja magát és lefagy az egész.. restart.. de mi lehet a baja? nagyon idegesítő tud lenni mikor egy jó meccs közben lép ki..
ha valaki tud segíteni ezügyben azt megköszönném!
-
f.bator
tag
Nekem egy próba telepítést kellett csinálnom, és ahhoz elég volt a home basic verzió. Ugyanazon a gépen, amelyiken ultimate verzióban hibátlanul működött, itt levitte tálcára a CoD4-et néhány másodpercenkén ... percenként. Vannak még meglepik a W7 háza táján
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
SipiBcs
őstag
Anélkül, hogy bele leshettem volna a gépedbe így első nekifutásra HDD vagy alaplap bajra tippelnék. Ha a procid vagy ram lenne nyűgös, akkor általában kékhalálal lép ki. Akkor ott a BSOD és a hibaüzenetből meg lehet fejteni a titkot. Ha csak megfagy, akkor nagy az esélye, hogy valamilyen fizikális probléma lesz. (van ettől eltérés természetesen, ez csak tipp)
Én körbenéznék a HDD tájékán pl Sentinel-el.Azt nem írtad, hogy a többi játék amivel játszol valójában mit takar? Aknakereső és AngryBirds vagy BF3? Nem tudjuk azokban az esetekben mennyire van terhelve a géped.
Kérlek töltsd ki az adatlapodnál a megfelelő rublikákat, hogy milyen gépen, milyen hardware-el játszol, nekünk is könnyebb dolgunk lesz.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tDr1v3r
veterán
válasz dudu5130 #28114 üzenetére
109.75.178.235:28960
Én ide szoktam járni, német szeró, a közösség is jó... nagyon ritkán van olyan hogy chaten kritizálják egymás játékát, ellenben pl. SD előtti knife round-ban elég sokszor megy az ökörködés. Amúgy 24/7 Nuketown-os a szeró, és SD meg TDM váltogatja egymást.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Dömy
tag
válasz SipiBcs #28126 üzenetére
hát speciel amik most vannak a gépemen Darksiders, Dragon Age 2, The Darkness 2, Need for Speed Hot Pursuit (az új!) , de simán vitte pl a Crysis 2-t is. (a Battlefield 3 felejtős volt mert nagyon szaggatott) Na ezekkel jól megy a gép. De nem hiszem hogy a cod4, illetve 2 olyannyira leterhelné a gépet!
Egyébként olvastam hogy a cod4-nek zavaró a realtek típusú hangkártya, és néhol bele kell babrálni hogy működjön, nekem speciel anélkül hogy nem dugok be egy mikrofont el sem indul a multi.. próbálgattam azt, hogy lejjebb vettem a hang minőségét, utána egy időre azt hittem meg is szűnt a probléma, de így csak úgy tűnik hogy tovább bírja mielőtt lefagyna! Valószínű hogy a hangkártya zavarná be? Vagy esetleg a rendszerbe, illetve a játékokon belül valami rossz beállítás?
szerk: fizikális hiba alatt konkrétan mit értesz? egy win7 újrarakás vajon nem segítene?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Üdv
Az Activision-nak van magyar support-ja? Ha van telefonszámot, vagy e-mail címet tud valaki?Switch Tax
-
Dömy
tag
-
pr1mzejEE
addikt
Most nézem, hogy alant már leírtad a konfigodat. Ne haragudj, ezt benéztük.
Amúgy a gépednek gond nélkül vinnie kell a játékot, szóval valami ott szoftveresen nincs rendben.
Olyan apróságok, hogy jack dugó a mikrofon kimenetbe be van-é dugva?
Esetleg hangnál a sound eq filter-t off-ra tenni, a speaker config-ot pedig windows defaultra.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Dömy
tag
válasz pr1mzejEE #28133 üzenetére
régebben ment is rendesen, szal szerintem is vmi szoftverhiba lehet, mikrofon van bedugva, anélkül el se indul nekem a multi, én a hangkártya driverre gyanakszom, olvastam hogy ezt a fajta (realtek) hangkarit nem nagyon csípi. Amiket írtál azt hol tudnám pontosan megnézni? eq filter? speaker config?
jah van egy progim ami minden drivert lefrissít a legújabbra, az cseszett volna el valamit?
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Bár nem értek az Nvidia driverekhez, mert évek óta Ati-t hajtok, de nem hiszem, hogy neked pl 2010-es drivernél frissebbet kellene használni. Ami azóta megjelent, az valószínűleg csak ront a szituáción.
A játékokat én csak amiatt kérdeztem, nehogy csak akna keresőzzél és ahhoz hasonlítsuk a problémát. Ha pr1mzejee kollega tippjei nem jönne be, akkor érdemes lenne újra tenni a játékot, szépen patchelni 16-17-re és teljesen alapon használd mindenféle extra beállítás nélkül.
Milyen oprendszerrel hajtod és az mennyire idős?
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dömy
tag
válasz SipiBcs #28136 üzenetére
windows 7 64bit, és most áprilisba van egy éve hogy felraktam a wint. Tavaly nyáron még simán ment a cod4, csak akkor eladtam a játékot, és most megvettem újra, mert már nincs játék ami lekötne, így gondoltam multizok egy kicsit, tavaly nyáron öcsém rengeteget cod2-zött (multi) és abszolút nem volt ilyen, nemrég rakta fel megint, elöször a 2-be kezdődött ez a probléma, utána megrendeltem újból a 4-et, mondom eredetibe csak nem lesz hiba, de mégis.. szal valami tényleg a szoftvereknél nem stimmelhet..
-
SipiBcs
őstag
Egy tipp ha agyon van telepítve a win-ed:
- A futtatás parancssorba beírod msconfig
- Az automatikus indításba lődd ki a játékhoz felesleges dolgokat
- Ha van IT hozzáértésed, akkor a szolgáltatásokban ugyanez (itt csak akkor, ha valamiről tudod, hogy micsoda vagy nagyon értesz hozzá!!!)Ha olyat kapcsolsz ki amit csak sejtesz, akkor egyszerre csak egy dolgot csinálj. Úgy tudod követni, hogy ha elrontasz valamit.
Érdemes körbenézni a kezelés/eszközkezelőben nincs e valami hiba. Illetve a feladatkezelőben meglesni, hogy ha fut a játék, akkor még mi az ami esetleg fogja a HW-t
-
Imi Csabi
tag
Üdv!
Valószínű hogy a drága Punkbuster miatt fagy le a géped. Annó nekem is voltak hasonló problémáim.
Tedd a következőket:
Start menü, Futtatás-hoz beírod: services.msc majd Enter.
A listából kikeresed a PnkBstrA és ha van PnkBstrB szolgáltatásokat. Egyesével jobb klikk rájuk tulajdonságok és a megjelenő ablakban válaszd a bejelentkezés fület, tegyél pipát "A szolgáltatás együttműködhet az asztallal" elé. Okézod őket, majd valamilyen file kezelő programmal nyisd meg a c:\Windows\System32\ mappát (a rejtett fájlok és mappák legyenek láthatóak) és keresd meg benne a PnkBstrA.exe illetve a PnkBstrB.exe fájlokat. Szintén jobb kilkk rájuk, tulajdonságok, majd a megnyíló ablakban Kompatibilitás fülön pipát teszel a Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban elé, majd a lenyíló menüből kiválasztod a Windows XP (Service Pack 3)-t. Az ablak alján teszel egy pipát "A program futtatása rendszergazdaként" elé, okézod és kész is vagy.Újraindítod a gépet és tesztelsz.
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
dudu5130
őstag
Sokat járok a szereveretekre, szeretem is. nem gyökerek vannak ott átlagban. De azt nem lehetne megoldani, h a clustert kivenni a mapok közül?
-
Imi Csabi
tag
válasz dudu5130 #28140 üzenetére
Üdv.
Megszokható az a pálya is Ladder meccsekre lett tervezve igaz, hogy nem futott be de kis kihívás lehet az unalmas alap pályákkal szemben
Backlot_fix-et is hadrendbe állítottuk, számos hibát kijavítottak benne és kicsit javult az FPS is.Ajánlom figyelmetekbe: [Online PB Shot néző]
Ha csalót láttok PB szavazással ki lehet paterolni a gyökeret...* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
Dömy
tag
válasz Imi Csabi #28139 üzenetére
kösz a tanácsot, az első lépést meg tudtam csinálni, a másodikat nem. A PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe-t nem találtam, de a system32/LogFiles/PunkBusterben igen, de azok nem exe-k és nem lehet kompatibilitást állítani rajtuk. amiket találtam ilyen néven azok ilyen jegyzettömbök!
-
Gyula84
veterán
üdv
ez mit jelent?
"Nincs banolva, csak CB-zni nem lehet vele."Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Imi Csabi
tag
Ez nem eget rengető probléma, viszont ami Te találtál az sajnos nem jó. Ott vannak azok csak mivel nem rendszergazdaként futtattad annó a telepítőt máshová mentette.
Amúgy vannak fejlemények? Tesztelted?
Ha még mindig nem jó, akkor priviben írj és távasztallal megnézem azt a gépet.
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
MarcZ
senior tag
Valakihez be tudnék most ugrani egy cracked PCW-re? Már egy jó ideje unalom van ma, picit játszanék. Skillem low.
A man's got to do what a man's got to do.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest