- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
-
Imi Csabi
tag
válasz dudu5130 #28305 üzenetére
Üdv.
Ha win7-et használsz ez a megoldás:
Start menü, Futtatás-hoz beírod: services.msc, majd Enter.
A listából kikeresed a PnkBstrA és ha van PnkBstrB szolgáltatásokat.
Egyesével jobb klikk rájuk, tulajdonságok és a megjelenő ablakban válaszd a bejelentkezés fület, majd tegyél pipát "A szolgáltatás együttműködhet az asztallal" elé.
Okézod őket, majd valamilyen file kezelő programmal nyisd meg a c:\Windows\System32\ mappát (a rejtett fájlok és mappák legyenek láthatóak) és keresd meg benne a PnkBstrA.exe illetve a PnkBstrB.exe fájlokat.
Szintén jobb kilkk rájuk, tulajdonságok, majd a megnyíló ablakban Kompatibilitás fülön pipát teszel a Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban elé, majd a lenyíló menüből kiválasztod a Windows XP (Service Pack 3)-t. Az ablak alján teszel egy pipát "A program futtatása rendszergazdaként" elé, okézod és kész is vagy.Újraindítod a gépet és tesztelsz.
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
Skillerz
aktív tag
Felmentem ma a "-=D.G=- klán" szerverére...Van fenn admin gondoltam háh végre csaló mentes környezet lessz boldogan neki álltam játszani, de valamilyen oknál fogva az admin "-=D.G=- Clivee" folyton perfect timingokat nyomott, és mindent levágott :S gyanus volt, ezért elkezdtem vissza nézni a killcam-eket...hát látom ám, hogy kis barátom ugy huz le falon mint a huzat, miközben gugolva megyek...meg is kérdeztem tőle: nem vagány dolog-e kicsit, hogy a klánja szerverén, klán nével, adminként csal?
válasz: ha nem tetszik le lehet menni.
Egyszerüen ezt nem birom épp ésszel felfogni hogy lehet valaki ekkora tapló paraszt?:S Mit érez az ilyen? Képtelen vagyok felfogni az ehez hasonló emberek gondolkodását...battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
dudu5130
őstag
Hq-n védem hq házat. Kb. 6 méterre vagyok a hq-tól, de szinte mindig. Jön a kick. Visszamegyek megkérdem, h mi is volt ez akkor, gondoltam biztos véletlen. Erre admin: Nem hq-n ültem benn, ott kell védeni. Hát komolyan, nagy az isten állatkertje.
-
Skillerz
aktív tag
Hát figyelj, én ezt azért írtam, mert elösször is szerintem ide az emberek a játékkal kapcsolatos tapasztalataikat írják, én pedig ezt tapasztaltam (sajnos), és baromira felbosszantott. Másodszor pedig vannak olyan emberek akik nem verseny szerűen játszanak, illetve max pcw szinten, Nekik ez egy szép elrettentés, hogy ha netán a fentebb említett klánnal hozza össze őket a mirc. Akkor sejtsék már, hogy mire számíthatnak.
Mivel látom, hozzá szólásom ennyire felkavart, hogy nem tudtál elsiklani felette ezért pedig bocsánatod kérem[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem az volt benne az abszurd, hogy a saját szerverén egy admin tette névvel, amire nyugodtan felkészülhet mindenki, mert az hogy admin van a szerveren nem jelent semmit.
Ritkán látok olyat, hogy felmegy admin és spectel végig és szórja ki a csalókat. Ilyet utoljára még 2010-ben láttam talán cod2 és 4-ben.
szerk.: másfelől tényleg néha már unom olvasni, hogy ez az lecsalózott meg becsaltak stb..
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
f.bator
tag
válasz pr1mzejEE #28318 üzenetére
Amíg volt pub szerverünk COD2-ben, addig nálunk ment a takarítás. És a tasó klánunk góréja adott nekünk rcon-t az ő pub szervereire is, mert ők ritkán puboltak. Köztisztasági alkalmazott voltam
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
MarcZ
senior tag
Na, ma 3 másik haverral levertük a CREWBEST-et, a nagy szégyencsalókat. Ennyit róluk, csak csalesszal megy.
A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz Keni21 #28328 üzenetére
Nem, nincs, elég rosszak voltak szvsz, nem vettük valami komoyan. ENgem nem érekelne, ha rosszak, mert én is voltam olyan és vagyok is jelenleg, de akkor legalább ne állítsák be magukat nagyoknak és ne csaljanak. Mellesleg egy sima kis Cracked PCW volt, semmi komoly. District volt a mapuk, mondom, hah, pompás, kedvencem. Hoztuk kb. 15-3-ra, de leléptek, biztos azt hitték csalunk. Majdnem 150 volt a scoreom, sajnos a 30 kill nem lett meg, de ha nem mennek le meg lett volna.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Gyula84
veterán
hello
lehet egyedül vagyok így ezzel, de nem szeretem a mixed csapatokat egyszerüen hazudnak a skillről aztán a gyerek maga hozza a csapatot, vagy éppenséggel csal az illető vagy valamelyik nap történt hogy feljöttek vagy 8-9 en azt se tudták hol vannak elkezdték átírni a nevüket a mi klánnevünkre meg még pofáztak, hogy mennyé már át a másik csapatba na nyomtam is egy kick all-t
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
f.bator
tag
A demo nem annyira a movie-hoz kell. De elő fog fordulni előbb-utóbb, hogy sokkal jobbak lesztek az ellennél, és esetleg gyanúba keveredtek. Ha megkérded, hogy hová küldd a demót, akkor máris jobb lesz a kinézeted
Még a CoD2 ősidőben volt, hogy egy srácnak ajánlottam meccs után, hogy elküldöm. Ő meg azt írta vissza, hogy hogyisne! Még valami vírust küldenék vele
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Egy kis promod fragshow az ingame cfg-vel amit használok.
-
f.bator
tag
Szinte nekem is ugyanígy mutat a tweak A radaromon kisebbek az ikonok, de a többi dettó. Vacant-on viszont filmtweak nélkül kezdek, mert attackban kell a dobáshoz egy pötty a felhőkön... talán kicsit kellene még hegesztenem rajta
... de az a MAKK Cross-on ![ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
80-as fov 1.125 scale, csak le van vágva a videó teteje és alja (1280x1024-ben vettem fel).
dudu:
seta r_filmTweakBrightness "0.6"
seta r_filmTweakContrast "3"
seta r_filmTweakDarkTint "1.68 1.7 2"
seta r_filmTweakDesaturation "0"
seta r_filmTweakEnable "1"
seta r_filmTweakInvert "0"
seta r_filmTweakLightTint "0 0 0"
seta r_filmtweaks "1"
seta r_filmUseTweaks "0" -
Gyula84
veterán
csináltam egy kis rövid vidiot első [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
hunhell
csendes tag
Nekem is a losing key packets lenne a gondom. Valaki segítene megoldani?
-pb-t frissítettem
-pb-t újraraktam
-cd key-t cseréltem
-a tűzfalnál a pbstr A és B-t töröltemMit tehetnék még?
-
hunhell
csendes tag
OneShot PunkBuster kicked player 'OneShot' (for 0minutes) ... Losing Key Packets 9005
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest