- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.bator
tag
Nagyjából az lehetne megoldás a témában, ha igazoltan együtt játszanának csapatok pár hónapon át. Akkor vagy mind csal, vagy egy sem. Megpróbáltam a callofduty üzenőfalán keresni ilyen társulatot, de azt sem mondták, húzd meg a f*m
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
saw1114
tag
sziasztok! valaki esetleg nem tudja,hogy a cod 4 szerver.cfg-be a GL-t és MD-t kikapcsolni,hogy használni se lehessen mód nélküli szerveren?választ előre is köszi
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
RaZroX
addikt
Üdv! Haverokkal bérlünk egy szervert, hogy néha járjunk warozgatni.
A probléma az, hogy a bérelt szerveren Promod V3 van. Hogyan tudjuk feltölteni rá a Promod 214-et ?Előre is köszi!
This is the way
-
Skillerz
aktív tag
Hello! A mai napon nagyon érdekes dolog történt...ESL Versus közben a pb kidobott AIMBOT#50710-el. Ami azért nagyon érdekes mivel soha nem csaltam, semmilyen játékban sem...Utána olvasgattam, és úgy látom, újabban a pb, rengeteg embert dobál ki ezzel, és senki nem tudja az okát.
[link]
[link]
[link]
Esetleg bármilyen ötlet?battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Gyula84
veterán
válasz RaZroX #29906 üzenetére
Meg kell kérni a szerver szolgáltatót, hogy rakja fel vagy leszeded innen és FTP-n keresztül feltöltöd a szerveredre a mods mappába. Nem tudom hogy ezt be kell-e állítani külön webadminból külön, de nincs kizárva.
(#29907) Skillerz
Érdekes egy eset, megjegyzem ezt a számot. Valószínű hogy egy program okozza.[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Skillerz
aktív tag
válasz marec1122 #29910 üzenetére
Az nagyszerű...biztos újabban nem veszik elegen a cod4-et és kicsit dobnak azon az eladási mérlegen.
Csak ezután, ESL Versuson is meg lessz rólam a véleményük, ráadásul magyar is vagyok, ami már alapból egyenlő a negatív jelzőkkel.battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
marec1122
senior tag
válasz marec1122 #29910 üzenetére
a mi adminunk írta pb nek és ők annyit mondtak hogy ha AIMBOT#50710 dob ki akkor mérlegelni kell de attól még a ban az ban. azt is mondták hogy úgy néz ki ha néhány perce dob ki(1 2 5 ) akkor nem csalás, ha permanently akkor az.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
// Chaka //
tag
válasz Skillerz #29914 üzenetére
Egy ideig velünk játszott egy srác, aki egyszer aztán csalt. A PB először kidobta whitelist-el 5 percre, a srác nem fért a bőrébe, visszajött még kétszer, harmadikra GLOBAL GUID BAN-t kapott. Szóval a PB nem is olyan szadista, győzködni kell, hogy elvegyen egy origit. Bár nem tudom, hogy minden esetben így dolgozik-e.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Skillerz
aktív tag
válasz // Chaka // #29915 üzenetére
Hát nem tudom, a kicket követő reconnect után, már nem dobott le, abszolút.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
SipiBcs
őstag
Help ME!!
A szerverünkön a console feliratokat elkészítettem, viszont nem jelennek meg az ékezetes Magyar betűk... Mit kell átállítanom vagy beillesztenem a cfg-be?
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz tévelygő #29919 üzenetére
Gyula jól mondja, itt a txt kódolásáról van szó.
Spec én nem ismerek ilyen programot. De ha jól sejtem, akkor pl rcontoolban ha valamit beállítasz, akkor a következő server restartig úgy maradnak a dolgok. Nincs már teendőd, mint akkor kimenteni a szerverről a server.cfg-t és a pb könyvtárból a cfg-ket.
Ha a személyes cfg-t szeretnéd nézni, akkor tele van a net ilyen-olyan cfg-kel, sokszor képpel támogatva. Leszedsz 4-5 darabot és teszteled.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Gyula84
veterán
válasz tévelygő #29919 üzenetére
Találtam egy ilyent, ha érdekel. Én nem próbáltam
-
SipiBcs
őstag
válasz Gyula84 #29922 üzenetére
Egyszerűnek tűnik, mint a fakocka!
Azért ennél én már jobban belemélyedtem... inkább magam hegesztgetem ha gáz van. De okosságot nem használok ,ert még a clikkert vagy éppen a töltésmegszakítást se használom... jogtalan előnynek érzem...
(ezzel most nem akarok lavinát indítani )"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Vanir
veterán
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #29926 üzenetére
Van még pár hasonszőrű eksön, majd azok is felkerülnek.
-
tévelygő
aktív tag
Üdv!
A szerverünkön AWE4 modot futtatunk. Az volt a cél, hogy eredeti pályákon custom pályákat is használhassunk.
Eddig minden rendben is volt, de az elmúlt napokban több pálya (mp-backlot_2,mp_prypyat,mp_burg,mp_highrise,mp_burgundy bulls) nem indul és a "pálya neve is different from server" hibát írja csatlakozáskor.A többi coustom map megy.
Az egész szervert, a modot, a pályákat újra töltöttem de a fenti 5 pálya már nem akar menni. A szerver szolgáltató teljes mértékben elzárkózik mindenféle segítségnyújtástól, pedig nekem meggyőződésem hogy náluk változott valami ami ezt a hibát eredményezi.
Linux alapú szerver.
Van valami más ötletetek mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
Sony RX 10
-
SipiBcs
őstag
válasz tévelygő #29928 üzenetére
Melyik szolgáltató ez?
Én elsőnek a most meglévő user modokból töröltetném a mod-ot és úgy próbálnám, hogy letölti e. Ha nem, akkor újra feltenném a szerverre és meglesném a cfg-be a letöltési útvonal helyességét.
-
Gyula84
veterán
Hello
Van valami orvosság arra, ha warozunk és ledob valakit a szeró akkor egyszerűen nem lehet visszamenni egy bizonyos ideig pár perc, mert azt írja használatban van a kulcs?Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
Nekem ez soha nem oldotta meg és nagyon idegesítő mire visszamegyek lelépnek
-
csurenzoo
aktív tag
yt link
Pár fragecske cg meccsekről. -
csurenzoo
aktív tag
Köszi
-
Casanova*
veterán
szasztok! van már pb javítás windows 8 alá? hogy ne dobjon ki...
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz jaffa 2843 #29945 üzenetére
naaa! mit módosított?? van újjabb pb? az működik?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Vanir
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest