- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rgeorge
addikt
válasz Magnum_ #86657 üzenetére
Köszönöm. A másik jelölt ugye a Falken HS449 lenne, az valamivel olcsóbb lenne. Egyébirán milyen áron lehet egy ilyen Hankookot beszerezni jó forrásból?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Magnum_
nagyúr
válasz rgeorge #86659 üzenetére
Hopp, akkor Falkent vegyel. Komolyan. En azt valasztanam
Petyyyy: most el vok havazva. Nem kamubol, most telleg. Tok kivan veke, mert a fizum szar, de eddig legalabb elnyaralgattam. Remelem, a jovo het mar nyugisabb lesz.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
Ez de utálom, leesik 2 csepp eső és mindenki elfelejt vezetni.
#nincsbennetarcsi
-
-
GabN73
addikt
Sose rontsátok el a lazacot pezsgőmártással
-
DeFranco
nagyúr
válasz rgeorge #86672 üzenetére
aha... és azt tudod hogy a kettő között milyen fékút különbség van nedves úton?
mennyi egy bontott lámpatest vagy egy bontott lökös a kocsidra, ha egyszer véletlenül nem adja ki?
szerintem fontold meg, hogy téliből veszel valamit a polc tetejéről, 4-5 évre vetítve annyira nem vészes a különbség, és ha csak egyszer megfogja a kocsit amikor kell már profitban vagy.
-
rgeorge
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz rgeorge #86679 üzenetére
tudsz következtetni más tesztekből, 2 vagy 3 éve teszteltek a tiédhez közeli méretet, nekem is ez a gumiméretem egyébként.
nagy méretben van 3 méter előnye a dunlopnak (36/39) itt is van legalább egy, de akkor nagyon óvatosan becsültem. az kb. a kocsi motortere teljes egészében.
-
hszilard666
veterán
Ajánlom mindenkinek a caffe freiben kapható dohánykávét. A legjobb cucc amit valaha ittam, actually egy szivar ízű kávéról van szó.
Biznisztájm!
Kiadó lakást keresek a 4-6 os vonalán. Az egyik legjobb barátom keres albit, van egy tündéri kiscicája is. Ha bárki tud bármit is jöhet PÜ, vagy aki tudja a számom hívjon!
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
fant0mi
őstag
válasz hszilard666 #86683 üzenetére
Valoban kivalo kave. Van is itthon belole egy kicsi, lehet fozok egyet most.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #86677 üzenetére
Nekem a Fűnyírót is Sanyika csinálta meg anno mikor felültem vele, azóta sincs egy maki rozsda sem ott.
Saint: Nem, a nagyon. Felült az alja és lekapta egy helyen a gyári alvázvédelmet a semikontakt, azt kell megcsinálni. Anno nem foglalkoztam vele csak ahol éppen voltam olajcserén rákentek vmit ami nem rücsis cucc csak ilyen alapozó de az nem elég.
mod:
iszilard: Tegnap nyomtam olyat fórumtárssal. Nagy kedvenc nálam is.
GabN: Akko' nem sajnálom, hogy kimaradt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
Macskával albit keresni élvezet.
Szegeden 6-8 éve tettem meg utoljára: 42 albit hívtam fel, a 4.-nél az első kérdés volt, hogy macskával lehet-e menni. A 42 lakásból 3-ba engedték volna be.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Canon Pixma MP180 - 3k
BT hangszóró, kicsi, kerek, akkus - 2k
DVD pack, netes és eredeti is, egyben - 2k (gyerekmesék meg rendes filmek )Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rgeorge #86679 üzenetére
Régebbi tesztet nézhetsz csak nem lesz mérvadó. A gyártók évről-évre változtatnak a keverékeken. A mintázat fix de az meg nem minden méretben adja ugyanazt a tapadást.
Át kell gondolnod milyen körülmények között használnád.
A száraz fékút mellett városi használatnál a vizes fékút a mérvadó és a kopásállóság nem számít annyira (kevesebb km-t mész), főleg itt pesten ha lehullik 1,5 hópihe szénné sóznak mindent.
Ha pl vidékre jársz ahol nem sóznak akkor meg a havas/jeges fékút a fontos és a kopás a több futott km miatt.mod:
Saint: Kedden megmondja mikor tud fogadni. Rajta vagyok a témán. Ha ez kész lesz akkor már csak a féket kéne megcsináltatnom. De ugye az a legkevésbé fontos, hisz tudjuk: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
esik
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Most hogy mindjárt haza érek itt is kezd kisutni a nap.. szemforgatosfej
Tudtok ajánlani amúgy normális nyomtato brigádot? Pár 100 oldalt kifogok nyomtatni és nem éri meg szerintem a sajátot használni. Arkadost ma csekkoltam elég szerencsetlenek..[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
-
Mercutio_
félisten
Rühellem a standard szivarszagot, szóval...?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest