- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #85401 üzenetére
Áh, akkor szarol fogok aludni és az nem jó. Reggel kelés van, megyek be bepakolok, majd indulás. Délelőtt egy előregyártó üzemben kell összeraknom egy spec betont és megcsinálni néhány próba öntést, majd onnan spuri át egy építkezésre, ahol délutántól kifulladásig technológiai művezetés. Remélem nem húzódik el nagyon és épeszű időben hazaérek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #85394 üzenetére
És szerinted ki tehet róla, ha morcosok lesznek?
Csak nem a főnök, aki ahelyett, hogy felvenne /kiképezne még egy embert, inkább rád tolja ezt a terhet?A veszteséget is a főnököd okozza, persze amíg lesz legalább 1 embert akit pszihésen lehet úgy manipulálni, hogy felelősnek érezze magát...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #85398 üzenetére
én azért adnék egy esélyt a helyedben annak, hogy belülről nem veszed észre magadon, amit mi kívülről igen (és amire most már ha jól gondolom Mercu is ráerősített)
még pedig hogy ez nem normális, nem egészséges
van ilyen mentális állapot, te is tudod, és tűélesen produkálod a tüneteit.
még egyszer nem fogom felhozni (ha meg bírom állni) de ennyi azért volt ebben jócserkészség részirül
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #85404 üzenetére
A volt főnököm ehhez nagyon értett ez biztos. Meglátjuk, hogy mi lesz az új főnökkel. Ha értelmes piaci alapokra tudja helyezni a bevételeinket, akkor már lesz mozgásterünk. Ha nem, akkor ..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
izee
őstag
Sziasztok!
Tudtok elfogulatlan infokat a NordArt fűtőpaneleiről? "Tartósteszt" vagy hasonló...
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
föccer
nagyúr
Linket pls, nat mobilrol vagyok. Mi a celod vele, mik a, elvarasok?
-
Magnum_
nagyúr
Már aludtam. Már felébredtem. Már szenvedek. Ebből van elegem. Nem tudok vosszaaludni, vagy ha igen, az nem tartós.
I humbly and respectfully decline™
-
izee
őstag
válasz föccer #85408 üzenetére
https://nordart.hu/
Azt bárki kikalkulálja, hogy elég-e vagy nem felfűteni a szobát, de valójában az érdekelne, hogy mennyiből lehet felfűteni panel/tégla társasházi szobákat.
Nem tart örökké a cseregarancia, milyen probléma léphet fel.
Valódi alternatíva-e egy elektromos hőtárolós kályhának?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Handball94
aktív tag
Én még alvás helyett egy kis társasági joggal szórakoztatom magam
-
föccer
nagyúr
Ne varj csodat ezektol az elektromos paneloktol. Az energiaigeny nagyon sok mindentol.fugg. 50W/ legkobbmetert szoktak ajanlani """" altalanos"""" esetben. Mondjuk 20 nm, 2,7 belmagassag tehat 2,7 kw teljesitmeny kell hozza ami orankent kb 105 forint korul jon ki ha pisztan ezzel futesz egy nagyobb szobat.
Baja max annyi lehet, higy szetg benne a futoszal, foleg ha folyamatosan maxon van hasznalva. Mas baja nem lehet.
A hotarolossal sen nem olcsobb, se nem dragabb futeni, mert mind a ketto tisztan elektromos energiat hasznal. A villanyora alltal mert (felhasznalt) villamis teljesitmennyel jell a haz hiveszteseget potolnod.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Handball94 #85413 üzenetére
Es azzal miért?
Petyyyy; nem tudok enni.
Def:
-
Spet
addikt
Reggelt mindenkinek.
Szili ha még olvasol iBag mikor lesz kapható kishazánkban?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Magnum_
nagyúr
Érdekes. Valamit nekem is szabadalmaztatott kellene.
Erről jut eszembe. Hogy a reklamzacsko nagy értékkel bír amúgy.
Kozepsulira felkészüléskor megkaptam a nike iskolatáska mellé az adidas tornataskat (tudod, torna cuccoknak).
Majd az iskolában láttam, hogy nem ez kurvara nem menő. Az volt menő, akinek a Woodoo boltból volt valamilyen papirszatyra (devergo, uniform, energie) S abban tárolta.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #85420 üzenetére
Nekem melegito szett kellene...ami nem lesz bolyhos 2 viseles után... Meg egy jo fekete bőr öv... Persze nem egybe hordanam mielott meg valaki vicceskedne...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz MrSealRD #85421 üzenetére
A jó fekete öv beszerzési helyet már megírtam, nézd még, hátha még Te is találat kedvére valót.
ilyesmit keresel?
A melegítő szetteket nem szeretem. Nem szeretem, ha ugyanolyan színű az also-felsoI humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Handball94 #85424 üzenetére
Na pasztmk, jön a konkurencia.
Qru: tiltást es törlést kérünk.Spet: valami ilyesmire gondoltam én is, esetleg még Terranova
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz MrSealRD #85421 üzenetére
Akkor meg miert kell szett?
Gyerekek, nem tudom mi volt velem az ejjel, de akkora baromsagot almodtam: el kellett tuntetnem egy hullat. Rohadt hosszu szar alom volt, komolyan mondom, jo volt reggel felkelni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #85422 üzenetére
Dehogy is keresek ilyet. Nem a fényes susogost keresem. Hanem a nromalis pamut cuccot... A színaazonosság nem érdekel...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MurdR
veterán
Reggelt.
Asszonykát eldobtam melózni, (rohadt jó munkát talált itt Miklóson a kis mázlista) előttem meg itt van az egész napos semmittevésMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
Te, mindenhonnan az internetről is
Ha jössz a következőre, akkor én is. Bár az október nálam már csucskos, tudjuk miért...
Telleg, jó az a hely? TL is nézte már, szereti az ilyesmit. (Inkább az olaszt szeretné jobban...)
Murci: akkor mehet a CS du.5ig
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Reggeli gondolkozós:
Ha lenne ~12 milliótok, milyen vállalkozásba kezdenétek?
-
Magnum_
nagyúr
válasz tomcsi23 #85436 üzenetére
Jövő hét csütörtök? Hm. Erősen megfontolandó.
Szerintem jó lesz!Gabn: kb egy langosdat nyithatsz konténerből bekasmegyeren. Megéri?
Vagy tedd fel a forexre egy cég részvényeire. Hátha bejön..Vaaagy ,vegyél egy lakást kicsit kijjebb.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #85435 üzenetére
NetKVzoo
2 éve vettem volna 2 garzont valami nem túl gettó helyen, kicsit pofoztam volna rajta, most meg eladnám 12-ért darabját
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chaser
legenda
Olyanba amihez max a fele kell, de inkább a harmada. Tanuló pénznek elég annyit bukni elsore ha meg nem buksz tudod kocsiból is el lehet indulni. Az csúnya amikor nagy pénzzel kezded és azt veszed észre mínusz nagy pénzben vagy. Ismerek ilyet.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #85437 üzenetére
Neked is jönnöd kell. Legutóbb ott voltam, te meg nem. Sírtam.
Következőn nem szeretnék.Az agyam eldurran, de komolyan.
Anyám elfelejtette befizetni a számlát T-nek, kikaccsóták az internetot. Befizet, visszakapcsónak, nincs TV adás (IPTV). Szakembör kijön, nézi...hát nincs, PC-n sincs. TV-t megoldják nagy nehezen, gépen nem megy.
Ja mondom letiltottam a hálókártyát, mert mobillal USB intermetmegosztottam, hogy szörfölhessek. Tessék engedélyezni. Hát ő azt nem tudja hogy kell. Milyen windóz van ezen? Win 10. Fúú, hát ő azt nem tudja hogy kell. Mondom step báj step mit csináljon, de csak nem hajlandó megtalálni semmit. Najó, ő inkább feladja, visszhall és visszaad anyámnak.És ilyen létezik magentáéknál. A múltkori diszleksziás és diszgráfiás srácot az ügyfélszolgálaton már meg sem pendítem, aki felveszi az adataim, majd odaadja a nyomtatványt, hogy ugyan javítsam már ki a hibáit. Bezzeg mikor volt egy eltévelyedet ötletem, hogy vegyenek fel oda, akkó nem találták elég impozánsnak az önéletrajzot.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #85442 üzenetére
Most csak cucc vagy csajok ami jövedelmez rengeteg pénz van a piacon, ami helyet keres magának szerintem részben emiatt szálltak el az ingatlanok is.
Kamat ugye béka szintjén (igaz közben a forint pont annyit vagy picit többet romlott, de ezt a többség nem fogja, csak, hogy "nemviszemabankbajapénzemolcsóbbhaotthontartom) a gazdaság nem igazán pörög, jogi és pénzügyi környezet kaksi, így ott se érdemes befektetni.
Startup nagy hívószó, de ott is erősen a zavarosban halászás megy, kellő szagértelem nélkül abba se tolnék pénzt.
Autób*ziként még esetleg a kintről behozás/nepperkedés lehet érdekesEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Petyyyyy #85444 üzenetére
Én két napja a H&m ugyfelszolis fiúval szívtam.
Van egy jó tippem arra, hogy ne maradjon el a csekk befizetés. Én iCsekk alkalmazást használok, amint jön a csekk, bontom és olvassa be az app az adatokat és fizetés.
Melohelyem én valamelyik agyhalott mancika úgy mutatkozott be az openofficeban, hogy -adatvedelmi szabályokat megeroszakolva- közölte, hogy utánam nézett és megbízható fizetonek minősülők...I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
válasz bandus #85446 üzenetére
és neki fogalma sincs hogy kell visszaállítani
Ez az ő hibája meg magentáé is. Pofátlan órabérért kijön sza'gérteni és pont nem ért a lovakhoz.
Annak ellenére, hogy pontosan elmondom mi a tényállás és mit kell csinálni.Saint_ - A sajátjaimat intézem online, de ezeket anyám fizeti. Aki nyomógombos telefont használ. Meg tabletet is, de gigantikus méretű cipősdobozok vannak teli a számlákkal. Egy nagyon hosszú képzés lesz az, mikor megmutatom hogyan fizessen e csekket. Feltéve persze, hogy hajlandó lesz váltani.
Jóféle munkaerő lehetett ő is.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
macilaci78
nagyúr
Ingatlan. Vennék 3 nagyméretű garázst jó helyen, különállót, zárhatót, padlóösszefolyóval, saját villanyórával, vízórával, padlóösszefolyóval, kifesteném, betennék zárható fém szekrényt ruhaakasztóval, meg mellé egy Salgo polcot a sarokba a téli/nyári gumigarnitúrának, kompresszornak, ablakmosó folyadéknak, meg egy hokedlit, lábtörlőt.
Egy drágán kiadható garázs pici pénzért cicomázva.Ahhoz a vállalkozáshoz, amit csinálnék, kell vagy 25-30 milla, hogy a 2. év végén ne a küszöbrágás vs hagyom a picsába a dolgot legyen a választék. Ilyen összegnél meg már a passzív tőkejövedelem is üti a nettó minimálbért.
Vagy Apple módjára szabadalmakat adnék be... Tudom is én, a fényre halványodó árnyékot szabadalmaztatnám, illetve az árnyékra sötétedő fényt és sarcolnám az összes napernyőst a strandokon, meg az árnyékolástechnikai cégeket. Saint_ ehhez kellene egy talpraesett jogász, az ügyészségen már építem befelé az emberem.
Qru: tavasszal szerintem érdekelni fog az autós piac kínálati oldala.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Asus használt laptop 15,6 lcd, 2GHz proci, wifi, internet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Bea-fon SL250 nagyitelefon eladó garanciával.
- Sony Bravia 43" 108cm android smart tv
- AKCIÓ: Core i7-EliteBook 8540w Workstation-8G DDR3-128G ÚJ SSD-Quadro FX 88M Grafika-Olcsón eladó.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest