Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz lorcsi #83698 üzenetére

    Az már megoldható.
    Sima hűtőszatyorba raktunk hideg innivalót, jégakkut és olyen 1,5 kg fagyasztott hurka-kolbászt. 7-8 órás autóút alatt 25°C-os kinti hőmérsékleten, légkondi nélkül csomagtartóban nem engedett ki teljesen a hús. Szóval jégakkuval megtámogatva akár fagyasztott húst is szállíthatsz vele.

    Vannak szerelhető szivargyújtó csatlakozók (apa és anya is), veszel közé valami vastag vezetéket kívánt hosszban, színben és megvan a hosszabbítód. De ugyanúgy vannak autóba építhető aljzatok, betehetsz egyet a csomagtartóba, vagy a hátsó üléshez a kardán alagútra, vagy a B-oszlop tövéhez is.

    Amit nem szoktak figyelembe venni, hogy ha tartós használatra elektromos fogyasztót tesznek be a kocsiba, akkor azt ki is kell tudni szolgálni. Nem csak nagyobb akku, de nagyobb generátor is kellhet. (Egy ilyen hűtőtáska még nem okoz gondot, de egy komolyabb hifi, rallirefik, laptop, egyebek már azért megtekerik.)

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák