- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #81402 üzenetére
Én amúgy már írtam az Intel NUC-ot.
Ami végül is csak az ár kritériumnak nem felel meg.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #81404 üzenetére
Egyikünk sem, de gondoltam, rámutatok, hogy a te javaslatod akkor ugyanúgy bukta.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #81406 üzenetére
Igen, érzékeltem, hogy leginkább csak belekötni akartál.
Valamelyik kritériumban muszáj lesz kompromisszumot kötnie.
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
Kösz fiúk, befizetek én mindent!
marcusa: Pontosan nem tudom még. Felvettek egyetemre, vagy koli, vagy valami getto, ahol kb. ingyé adnak valami szállást.
-
MasterMark
titán
-
Magnum_
nagyúr
válasz rumos XIII #81408 üzenetére
Kosd fel a bugyit, manapsag a getto albik is kokain arban mennek
I humbly and respectfully decline™
-
-
rumos XIII
aktív tag
válasz MasterMark #81409 üzenetére
BGE-PSZK gazdinfo.
Reménykedem, hogy koliba felvesznek, csak egy hét van összeszedni a papírokat hozzá, közjegyző meg minden hülyeség, meló mellett nemtudom még, hogy hogy lesz, pedig adnám nagyon, mert tényleg drágák.
Koliban meg az nem tetszik, hogy három ágyas lesz, összeraknak valami nemnormálissal, aztán szewa! De az legalább csak 50 ezer egy félévre. -
Magnum_
nagyúr
válasz rumos XIII #81414 üzenetére
Majd felvesz Chase a muhelyebe es ad annyit, hogy teljen Filler utcai, ujepitesu penthouse albira
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeFranco #81413 üzenetére
nincs aztán, annak kell bemagyarázni pesten mennyi reális olyan melóért aki nem ismeri a vidéki árakat
érdekes pesti faluban még a gipszkartonozó is 2x áron dolgozik mint itt, pedig nem hiszem hogy 2x nagyobb lenne ott a gravitáció bár pH@sz se tudjaszerk: Saint_ ha nyitunk boltot és szükséges lesz felveszek én bárkit aki tisztességesen dolgozik és ért hozzá
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Magnum_
nagyúr
válasz Chaser #81416 üzenetére
Igen, Bp-n a szolgaltatas dragabb. Most mar a ruhakra se mondom, hogy olcsobb, kaposvaron a hetvegen a H&M-ben 700-1500ft-ert vettem tok jo cuccokat, otthon senkinek se kell a tuti, itt meg leraboljak
Ma panaszkodott a viragboltos csaj kaposvaron, hogy itt o most alkalmazott, de colt am sajat boltja, 1.5ev utan rolo le.
Hoppa, tarsulunk? Milyen boltot nyitunk? Csodaszivacsot arulunk?
Nekem automos kene. Meg egy baba kavezo. De felek a vedelmi penzt szedoktol
Marmint a reakciomtol, hogy en aztan nem adok.Btw kitalaljatok, mi volt az elso dolgom, ahogy felpakoltunk?
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Mikor topiksorozunk/asvanyvizezunk mar????
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81420 üzenetére
Jovo het nem oke. Ezen het 2.fele, vagy 2het mulva mehet
-
Magnum_
nagyúr
válasz tomcsi23 #81423 üzenetére
Mostam. Kb 3km-re volt egy diy moso, egyik reggeli utan elugrottam egy gyorsra 2€-bol.
Aze volt am fekpor az elso felniken + bogarak. Oda sult egy durva, polirral szedtem le ma.Gondolkodom egy holnap esti Bourne-on.
Erdemes ugye? Imadom a trilogiat, ugye nem fogom megbanni?[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Magnum_ #81426 üzenetére
Milyen cuccot?
Vannak frankó felnitisztítók, az jó lehet, meg leápolni, hogy kevésbé tapadjon meg rajta. Autóápolós tocsikba nézz be.Ja, a kérdésedre, el kéne vinni egy átnézésre, futómű főleg. 3d-s vagy valami normálisabb helyre.
Több dolog miatt is elhúzhat oldalra....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
JanR
addikt
válasz CoolBoy323 #81420 üzenetére
Aki csak olvassa a topicot, az csak nezheti a sorozest?
Kizarasos alapon, aki ir, az ihat isMagam miatt kerdem, mert megismernelek bennetek (ez egy kicsit bu*is lett.. bocs erte, felesegem van ), de nem irkalok egyaltalan.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
zuglóból kinéztem az ablakon a hhh-i torony felé.
nagyon "fényképeznek" az ég alján.van túlfeszvédős elosztóm, de szerintem lelövöm majd még a kismegszakítót is.
itthon voltam a héten, amikor a nagy eső volt. az egyik ablak nyitva volt, ahová nem ver be az eső, és onnan volt, hogy nemcsak a dörgést hallottam, hanem előtte a hozzá tartozó ívet is.
szerintem nemsokára pont ez lesz.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Earl_Muttley
őstag
Urak, ha esetleg valakit érdekel, várom-várjuk szeretettel. [link] fbalert
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Chaser
legenda
válasz MasterMark #81440 üzenetére
egy jó fsp táp még a villámot is visszab@ssza az égre - talán stol aláírásában volt ez régen
még ha a főkapcsoló is ki van lőve statikus elektromosság akkor is sok mindent gallyra tud vágni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz MasterMark #81442 üzenetére
Meg a gombvillam is meg tudja qrni igen... Eletszeru
-
Magnum_
nagyúr
Margit izland felett is vakuznak ÉS fú a szél, de nagyon.
de ha lenne fluxus kondenzátorom, visszamennék az időbe'
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ahogy nézem met.hu-t, éppen a vihar előtt értem haza.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chaser
legenda
válasz CoolBoy323 #81443 üzenetére
én már láttam pár gépet amiket kihúzva tápból is utolért a végzet
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szab.tam
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81443 üzenetére
más:
köztetek elég sok infotech-es van.
ha bizonyos helyekre a bejelentkezés után rögtön kidob, és újra be kell jelentkeznem, az normális?
mert nekem az jut ilyenkor eszembe, hogy esetleg ki van "hajlítva" a dolog.
(aki érti a "kihajlítás" fogalmát, az tudja, mire gondolok...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most kezd el esni. Valaki kocsit mosott?
Géptervezéshez köszi segítséget, nézegetek még pár helyen kis dobokákat.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest