- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz hszilard666 #72645 üzenetére
Udv a klubban. En keddtol fosok, mert a matek az mindig is megmaradt a kegyelemkettes szintjen
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
hszilard666
veterán
válasz Earl_Muttley #72654 üzenetére
Nekem a magyar és a töri para, mind2-t rühellem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #72655 üzenetére
Most már nem ajánlok fel korrepetálást - hegy alatt már késő abrakolni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MurdR
veterán
Nagyvárad - Deák között nem jár a kukac.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
kiszi07
senior tag
Te nagy CS-s vagy? Amúgy miiért fosol a vérvételtől - hányingered lesz vagy mi? Nekem szerencsére nincs ilyenem problémáim, sőt szinte imádok vérvételre, fogorvoshoz is menni, mert végig beszélgetek a dokikkal, azok meg élvezik Amikor a fejemet varrták össze, akkor is végig beszéltem a dokival
ps: Nekem is érettségi lesz[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #72667 üzenetére
Akkor nyilvan te nem a 'legtobb mancikat' fogtad ki
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
Earl_Muttley
őstag
válasz macilaci78 #72669 üzenetére
+1 tufobias jelen.
1 rossz tapasztalat is eleg. ~8 eves koromban 4 ora ehgyomor utan a no szabalyosan forgatta a tut a venamban. Azota ajulok...Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #72671 üzenetére
Jo, de hat te par eve bkv-ra se igen ultel fel, emlekszem am
-
vans?
őstag
sziasztok,
XI. ker-ben vagy a kozeleben jo ettermet tudtok ajanlani diplomaosztos ebedhez?
hábm bábm
-
MurdR
veterán
válasz kiszi07 #72666 üzenetére
Nem fosok a vértől, kizárólag az innnyekcilyótól. De attól ájulok
Nem vagyok nagy CS-s, csak szeretem.
Engedd meg, hogy egy pár barátomat idézzem:
,,Nem azért hívunk játszani, mert meglövöd... Nem a skilledre van szükségünk..."MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #72685 üzenetére
Sajnos akit ismertem körzeti az már visszavonult.
Hazafelé, egy Fusion rám mászott és ott lihegett a nyakamban... Minek ha látja, hogy 1: jönnek szemből 2: hamarosan körforgalomhoz érünk?! Na a bejárat előtt toltam egy kettest és nyélen át a körforgón. Hát ott picit lemaradt a lelkem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
az a kattant, aki nem fél az injekciótól legalább egy kicsit. alapvető életösztön ugyanis, hogy ne szeresd és ne is nagyon tűrd, ha megsértik a tested integritását bármilyen módon, akár egy tűszúrással is.
nekem nincs bajom a tűvel beadhatnak, levehetnek amit akarnak, de a szúrás pillanatában nálam is szorul a farpofa, ez mindenkinél így van, így vagyunk programozva.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Win 10-be, hogy tudok képet szerkeszteni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #72692 üzenetére
Hova?
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #72692 üzenetére
Megnyitod a kepet a beepitett kepnezegetovel es a jobb felso sarokban lesz egy ikon (ceruza), arra katt es lehegosegek tarhaza lesz. Egyebkent jo a win10 gyari kepszerkesztoje, en mar csak azt hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Mörnin'
Szorítsatok mint a picsa! Ha megvan a kettes utalok mindenkinek!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz hszilard666 #72699 üzenetére
Megeloztel!
Akasztas ON. Tudom, hogy visszanezve kb.lofasz se lesz ez, de most tenyleg az.Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest