- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Van eladó 2db 120*150-es műanyag redőnyöm, kefés lefutóval, jó állapotban vannak.
Lehet licitálni vagy a kettő együtt tízezerért vihető.eladó tovább:
Hi-Fi, TV állvány CD tartó rekesszel - négyezer
Panama Jack - Magasszárú - 46-os bőr bakancs - nyolcezer
üdv
-
Magnum_
nagyúr
Kozerdeku:
Budafoki McD-drive. Cuki 18koruli TF veszi fel a rendelest personally
Latszik rajta, hogy szereti az Audit. Nekem pont van elado. Bevagodhattok. Meg ma!
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #73351 üzenetére
Szintén 10k-ért eladó 4 db 155/70/R13 Kormoran nyári gumi 1-2 szezont még kibir szerintem, vagy boyracereknek jó lehet gumit füstölni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #73352 üzenetére
Akkor elkérhetem mára?
Van hozzá rakparton krúzolós zene is
Qru
Van egy csaj ismerősöm, WRX Subidubija van, érdekel?[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GabN73 #73364 üzenetére
Persze. Olyan verda melle mar nem is kell szepnek lennie.
Mod: jah es kezdejen el sporolni olyan 200k kornyeken mind hengerfejes lesz. Alul van meretezve az osszes olajjarat benne. Ez van ha a szivo 2.5-re csak radobnak egy csigat...
Jellemzoen mikor elkezdik enni az olajat surubb olajra valtanak a mezei userek amivel csak megjobban felgyorsitjak a blokk halalat. A surubb olajtol meg kevesbe kesz kenese/hutese ugyanis...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz bandus #73376 üzenetére
Níd fór szpíd: Ándörgránd1
Ha már pörgősebb, akkor inkább ez.
-
föccer
nagyúr
Jo reggelt urak!
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
JÓóóreggelt. KV egyéb, ébredés.
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
csakagdp!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
Jó reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok
-
Melack
veterán
Napsugaras hétfőt! Mosógépeket hol érdemes keresni? Bolt, tudom, de most eléggé szűk a keret és új kell.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #73385 üzenetére
Bestbuy és Háztartási gépek topik. Előbbiben tán eMag, MM akció voltak említve pár napja.
Cetelemre is lehet kedvezményt kapni, ha hozzáférsz ilyesmihez.Btw: ma én zárok, 19-ig a boltban leszek várhatóan déltől. Ha kiment volna a cső a fejedből.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz werszomjas #73387 üzenetére
Igen, de az arakra erdemes lesz odafigyelni. Emag sokszor akciok elott emel arat majd azt akciozza..
Live-Die-Respawn
-
fant0mi
őstag
válasz Melack #73385 üzenetére
Mi tavaly bementunk asszonnyal az Euronicsba korulnezni. Surgos volt a dplog, mert a regi elromlott. Azt tudtuk, hogy milyen marka nem kell biztosan (Indesit pl.).
Na a lenyeg, hogy volt olyan ami tetszett, csak draga volt. Viszont volt belole szallitasi serult is. Oldallemez az aljanal be volt nyomodva egy igazan kicsit. Megvizsgaltuk, elhoztuk. Kb 25e-rel volt igy olcsobb.[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Uraim!
A Upc mobil kártyáját lehet Telekomos telefonban használni?
Samsung Galaxy S10+
-
Mercutio_
félisten
válasz fant0mi #73389 üzenetére
Meg beko-t se, mert ha besz.rik hónapokig nincs hozzá alkatrész, de ezt Melack gondolom tudja, ha olvassa a szaktopicot.
-
pcgamer01
senior tag
Értem, köszönöm akkor független telefont keresek.
Samsung Galaxy S10+
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
mindenki nyugodjon le a pisztáciába, megvan a multicsisz. ma reggeltől volt akciós a lidiben, nem bíztam a véletlenre
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #73399 üzenetére
már tavaly is rég óta kerestem, azóta nem is volt. elég sokszor futok bele olyanba, hogy csak egy kicsit kellene vágni vagy csiszolni, pár centit, amihez a nem létező flexem nagy lenne, kézzel idegbaj (vasból kivágni egy darabot pl.) ezzel meg hozzá tudok nyúlni.
lehet évente egyszer veszem elő, de most már elvi kérdést csináltam belőle, hogy megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest