- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #72087 üzenetére
Jellemzően a [saját felhasználóneved]\Dokumentumok mappát érdemes lementeni 1:1-ben, ha a játékok nem Steam-esek (nem mentenek felhőbe) és nem a játék saját könyvtárába kerülnek a mentések.
Amúgy oké, hogy négy éves a rendszer, de ment azon az SSD-n a trim rendesen? Nyilván lassul valamennyit (a Windows szemetel stb.), de azért HDD lassúságúra nem kellett volna beállnia, ha minden oké.
A "Windows 7 nem talál frissítéseket"-bug viszont szinte biztosan nem egyedi probléma, sokan tapasztalták az utóbbi egy évben, hogy van ilyen (mintha a Windows 10 megjelenése óta különösen gyakori lenne), szóval azt nem biztos, hogy újratelepítés fogja megoldani.
*
GoG.com-on akciós többek között a Baldur's Gate I-II Enhanced Edition, be is zsákoltam őket, cirka 3k-ért együtt. GoG-éknál valahogy nem működik rendesen az akciós matek, ha a kettőt egyszerre zsákolom be, akkor 16 USD, ha külön teszem be őket a kosaramba, akkor 3 + 8 USD...Ez már az az ár, amire azt mondom, hogy megéri, hogy ne kelljen szenvedni Windows 7 és újabb Windows-oknál a telepítéssel, van natív támogatás widescreen felbontásokra, meg kapott egy sor apró, de kényelmes és ésszerű ráncfelvarrást/javítást a kezelőfelület, a grafika, a térképek. Ja és megy natívan Linuxon is, nem kell hozzá Wine.
Mondjuk a 3 új karakter cseppet sem vonzó eddig, hogy kipróbáljam őket csapattagként, talán majd a félork Blackguard, de a Monk nem tűnik izgalmasnak, a félelf Wild Mage meg kifejezetten irritálóra sikerült. Egyelőre ezen kívül még nem találtam sok új tartalmat, de nem néztem még meg, mit is tud a Black Pits plusz tartalom (ami mintha külön kampány lenne).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Qru: HBD!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
30
Live-Die-Respawn
-
hszilard666
veterán
Isten éltesse Qru kollégát!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #72109 üzenetére
De, ő is a kicsinált férfiak klubjához tartozik.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #72109 üzenetére
Elváltam már egy hónapja, csak nem igazán vertem nagy dobra bizonyos dolgok miatt.
De ha már témánál vagyunk köszönöm mindenkinek a segítséget, innen többet kaptam mint a családomtól egész életemben.
(#72114) Saint_
A körmös csak alkalmi kapcsolat volt Tinderről. Azóta nem is beszéltem vele.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
föccer
nagyúr
Nekem is több mint 1 évig húzódott a dolog. Persze volt feleségem úgy képzelte, hogy bejelenti, aláírom a biankót, amit az orrom alá nyomott és 1 hónap múlva már kapja is a gyerektartást és puszi barátságban maradunk és bármikor ugráltathat, ahogy a kénye kedve tartja. Végül is, mást nem várhattam volna tőle.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
DeFranco
nagyúr
meg az appdatát, meg a downloadst meg az abevjavát, meg az asztalt meg mittudoménmit, sok minden van, plusz rendszerezni is kell, sok minden van. játékmentések általában steamesek, az meg hol ide ment hol oda, hol megmarad felhőben hol nem.
SSD samu 830 HD sentinel szerint (is) engedélyezve van a trim rajta, sebességgel kapcsolatban van anomália, de nem ez okozza a lassulást szerintem, mert az anomália régebben fennáll. erősen win reinstallt javasolt mindenki, az értelmesebbje is, nem csak a pistikék. ha van jobb ötleted, nagyon szívesen veszem
a frissítés bugról nekem is ez körvonalazódott, de nem találtam működő workaroundot rá, ha esetleg neked van ilyen a tarsolyodban, akkor nagyon megköszönném, ha megosztanád velem. a softwaredistribution mappa törlése, és az update hibaelhárító rendszergazda módban történő futtatása megvolt, nem segítedd, sfc /scannow nem jelzett hibát. egyszer volt fejlemény, amikor nyomtam csökkentett módban egy disk cleanupot, akkor törölt vagy 3GB update-hoz kapcsolódó file-t, akkor a win induláskor csinált valamit az update-el, de azóta sincs változás. most hirtelen ezekre emlékszem, hogy megcsináltam. tyúkbéllel is rákötöttem a routerre a gépet, de szintén semmi.
eddig az volt, hogy megtalált 45 frissítést, csak nem telepítette, most már meg sem találja őket.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #72117 üzenetére
de nem ez okozza a lassulást szerintem
A linkelt hozzászólásod-beli értékek alapján valóban nem, azok alapján kb. szabad szemmel észrevehetetlennek kellene lennie a lassulásnak, nem pedig vinyó szintre kellene süllyednie a sebességének. Alaplapodhoz esetleg nincs frissebb SATA vezérlő vagy chipset driver?
de nem találtam működő workaroundot rá, ha esetleg neked van ilyen a tarsolyodban
Nemtom, mintha ezt még nem próbáltad volna: amúgy a Win 7 topik összefoglalójába is be van linkelve már.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
egyetértek, szerintem nincs frisebb driver, de ha egyszer hasított vele, most nem ettől kellene lelassuljon. tény, hogy vagy játszom vagy netezek, tehát lehet a rendszer egyébként nagyjából intakt, csak a chrome lassult be (szemetelődéstől) meg a boot idő lett hosszabb, de tény, hogy kínosan lassú (1,5-2 perc)
a linkelt hsz-ben levő lépéseket megcsináltam már tegnap, de most végigmentem rajta még egyszer a biztonság kedvéért.
amúgy mostanában nektek szokott gond lenni a logout DNS-ével. nekem rendszeresen kiírja, hogy nem tudja feloldani a böngésző.
most DNS szervert cseréltem, hátha ez a gond.
-
nagyúr
Skacok nalam van bibi vagy a ph bugos? Mobilon nem jelzi az uj hsz-eket a kedvenceknel kis szammal, mint eddig.
-
zsolti72837
addikt
válasz tboy93 #72120 üzenetére
Én a HA-n két napja próbálok értékelni egy eladót, de semmi. Már írtam, jelentettem, de semmi.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
MurdR
veterán
válasz zsolti72837 #72122 üzenetére
Mert a jelentés elküldése előtt talán be kéne jelölni az értékelés sort
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zsolti72837
addikt
-
MurdR
veterán
válasz zsolti72837 #72126 üzenetére
persze, menj a jelentés gombra a hirdetésnél, karikázd be az értékelést, és csinálom is
szilárd: mert suhanc vagy
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
MurdR
veterán
válasz zsolti72837 #72131 üzenetére
elvileg kaptál egy rendszerüzenetet. ha a privátok között nincs, akkor az emailjeidet nézd meg.
-
zsolti72837
addikt
Igen megjött. Nagyon szépen köszönöm.
Értékeltem, de az adatlapján nem jelenik meg ?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hszilard666
veterán
Napot!
Hogy milyen bitangszar idő van ma! Egész nap a városabn ingáztam. Szerencsére sikerült pár jó cucchoz hozzájutnom.Mi ez a nagy csend a totyikban? Mindenki részegedik? Vagy templomban van?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ezt most találtam vigyázzatok ha autóval közlekedtek... Ötvenezres bírság egy balkanyarért
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Magnum_
nagyúr
válasz anonymus89 #72135 üzenetére
köszi szépen a #közszolgálatit, bár ez csak bandust ő érinti, a többi topiklakó NEM közlekedik budán
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
Szülinapos szép estét!
Nyíregyen faintos idő volt tegnap és ma is. 1 fele jött a viharos szél, meg némi csapadék, akkor indultunk vissza.
Jójezaz állatkert....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Lauda most az aramlopasosban osztja, hogy az nem buncselekmeny... Ehh, tul kozel vagyok a temahoz, de nem eri meg leutni a karaktert se.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #72145 üzenetére
Ő a ph egyik legnagyobb trollja. Tipikusan mindenhez ért és mindent tud. Tök felesleges vele lényegi kommunikációt folytatni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #72147 üzenetére
Ő legalább általában nem ír akkora orbitális hülyeségeket, mint lauda.
ps: hitelközvetítéssel foglalkozik itt valaki?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest