Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz cekkk #7102 üzenetére

    Ez csak szófacsarás, te is tudod. Mellesleg az emlegetett "extra haszonnak" is utánanézhetnél a hazai bankok esetében, ahogy az itthon amúgy nem létező állami támogatásnak is (de persze könnyebb oda-vissza ugrálni a hazai és nemzetközi bankvilágra hivatkozások között érvelés helyett). Mindenesetre ha csak újra és újra közhelyeket fogsz elsütni, akkor be is fejezhetjük. :)

    # 7104: örülök, hogy nagy nehezen eljutottál oda, hogy szerepel nálad az "is" szócska, mivel eddig kizárólagosan a bankokra akartál tolni minden felelősséget. :P Természetesen nem vitatom a bankok felelősségét is, csak épp sokkal árnyaltabb a kép annál az egyoldalú, fekete-fehér démonizálásnál, amit te is műveltél eddig. Bár ezzel a demagógiával: "bankok kapzsisága" vs "szegény ember otthonteremtési vágya", nehéz lenne versenyre kelnem, nekem csak érveim voltak, amiket igazából figyelmen kívül hagytál. Ezért sem érdemes folytatni. :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák