- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bitpork #6703 üzenetére
Persze hogy nincs, én is ezen a véleményen vagyok, viszont az előbb leírtam miért is eszem ezt...
Amúgy most nagyon be tudnék mekizni, remélem jövőhétre már összeszűköl a gyomrom annyira ne szenvedjek...
radi8tor1: Van egy fogtechnikusi végzettségem is, nagyjából képen vagyok témában, sok múlik a genetikán is, pl asszonypajtásnak 1 db lyukas foga sem volt még, nekem meg már nem is számolom mennyi, szóval a fogmosás csak másodlagos dolog...
Amúgy ez a fogtéma az egyik legszarabb dolog, most 3 bölcsesség fogam úgy nő hogy mindet csak műteni lehet, a hegyei kint vannak, állandóan belemegy a kaja úgy a fogkefével alig tudom kiszedni, azaz ha nem mosok fogat, egész nap rohad a pofám...
[ Szerkesztve ]
-
válasz radi8tor #6704 üzenetére
Erre nagyon kell figyelni. Édesanyámnak most műtötték ki a fogai nagy részét.
Tök érdekes, mert nekem pl a tejfogaim sem akartak kihullani. A szemfogamat pl ki kellett törnie a fogorvosnak mert a végleges már ránőtt és az istenért nem akart kihullani.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
B-L-A-C-K
titán
Valami, nem drága de normális digitális mérleget tud valaki? Enyém pont akkor romlott el mikor elkezdtem a fogyót, Isten is úgy akarta ne méregessem magam...
-
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #6711 üzenetére
Kb 4-5e-ért szinte bárhol lehet kapni ahol árulnak fürdőszobai cuccokat.
(#6712) bitpork:
Mondják is hogy fogyókúránál heti egyszer kell mérni. Leggyakrabban három naponta lehet.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bitpork #6712 üzenetére
Én előtte is napi szinten mértem, ez olyan esti rituálé volt...
Na meg is van, jó lesz ez...
Huma:
"Mondják is hogy fogyókúránál heti egyszer kell mérni. Leggyakrabban három naponta lehet."
Ezt honnan vetted már megint? Mi az hogy nem lehet, talán ha valaki napi 10x megméri magát elfog tőle hízni? Jaj....
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DeFranco #6716 üzenetére
Kézzel nem tudod olyan alaposan mosni a fogadat, mint egy jobb elektromos fogkefével.
Mi úgy döntöttük megvesszük a legjobbat, ha lesz rá keret veszünk még egyet, hogy tovább bírja (fele akkora terhelés).
Emellett fontos a fogselyem használata is minden mosás után (ezzel még vannak problémáim).
Ez után szájvizet használok.Árgépes vélemények eléggé marketinggyanúsak nekem.
⭐ Stella
-
cekkk
veterán
válasz B-L-A-C-K #6700 üzenetére
Ha nincs benne normális tápanyag a kajában akkor a szervezet tönkre mehet benne. Addig nem voltak bajai a fogaival.
A másik ismerősnek vese baja lett a sok szar "mű" édesítőtől. Nem rég műtötték.
Én elvből nem eszek ilyet már, amibe nem tudom mi került(ezekbe meg a legszarabb minőség megy. Valamiből kell az audi norbinak.). Mondjuk van rajtam felesleg bőven, de az az esti zabálások miatt.
A legújabb hazugságát olvastad már? Ilyen embertől nem vennék meg semmit.
A szénhidrát csökkentet dolgok sem egészségesek. Figyelj oda mit eszel, mert ezek mocskok.
(#6704) radi8tor1
Milyet használsz?
Én curaproxot használtam, de fogkőre hajlamos vagyon így azzal nem tudtam lepucolni és áttértem az elektromos fogkefére.(#6717) radi8tor1
Az én fogdokim azt mondta, felesleges a legdrágább és a szájzuhanyt kifejezettem kerülendőnek mondta, mert azzal sok esetben árt mint használ, mert még jobban alá tud menni az ínyednek a kaja stb. Aztán, hogy mi igaz ebből.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #6714 üzenetére
Olyan mint a kútba ugrás. Lehetni lehet, csak nem érdemes.
Az ember súlya folyamatosan ingadozik. Mennyit evett-ivott, mikor volt vécén, stb. Akár három kiló különbséget is mérhetsz egy nap alatt.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
válasz radi8tor #6717 üzenetére
Szájvíz nekem is van. Igaz reggelre olyan szagú a szám tőle mint a kutya segge de a reggeli fogmosás kiírtja. Viszont az én fogdokim azt mondta h a gépi kefét nagyon meg kell tanulni használni mert a zománcot tönkreteszi ha nem kellő ismerettel kezelik.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bitpork #6721 üzenetére
Úgy oldották meg ennél a Philipsnél, hogy 30mp-enként jelez, hogy menj a következő negyedbe. Összesen 2 perc alatt kész a normál program.
Érzékenyeknek van szenzitív, aki fehéríteni akar annak van olyan is (ilyenkor plusz 1 percig az első fogakat polírozod).[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem meg ebből az egészből az jön le hogy rengetegen irigylik, és próbálják kicsinálni. Minden apró kiskapura ugranak, holott több ezer embert lefogyasztott, egészséges útra terelt...Ha sz@r lenne, nem lenne klinikailag bizonyított a pozitív hatása.
Az meg hogy a fogai a Norbi kajától mentek szét ezt lehetetlennek és hülyeségnek tartom.
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #6723 üzenetére
No, azért itt nem erről van szó. Norbinál tényleg alaposan kilóg a lóláb. Több ezer embert lefogyasztani nem nagy kunszt. Ezrével találsz olyan embereket akiknek megvan hozzá a megfelelő tudásuk.
A fogyás nem atomfizika. Kicsit kevesebb energiát viszel be mint amennyit elhasználsz és sokat mozogsz. Kb ennyi. Utánaolvasol egy kicsit, hogy miket érdemes enni. Összeállítasz egy receptes könyvet és kész. Nem kell ehhez Norbi.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
Jó már megint nagyon okosat akartál mondani! Elolvastad mit írtam? Több ezer embert lefogyasztott, van millió módszer, igen, mindenki tudja, de az a több ezer ember akkor is az ő módszere alapján fogyott. Kb most olyat mondtál hogy Ne vegyél Ferrarit, mert a Porsche, és a Lamborghini is gyors...
-
cekkk
veterán
válasz B-L-A-C-K #6723 üzenetére
Mert pénzért nem lehet bármit meg venni? Ha adsz pár milliót holnapra lesz klinikai teszt, hogy ártalmas, és még a blikk is megírja
Milyen kis kapu? Hogy hazudik az egész receptről? Volt már fogyókúrás terméke is amiről kiderült, hogy nem is az van benne amit mondott.A fluorid is ártalmas a szervezetnek mégis a boltokban kapható paszták 99%ban van. Nem is találtam olyan krémet amibe nincs.
Mert a vitamin hiány és az egészségtelen "egészségesnek" mondott táplálkozástól, mert a szervezet onnan vonta el a szükséges tápanyagot? Szóval ez szerinted lehetetlen? Pedig nem az. De mindegy is.
Én ilyen helyeket nem szeretem mert nagyon drágán általában a legrosszabb minőséget adják.
-
B-L-A-C-K
titán
Most komolyan, tudod hányan akarták már kicsinálni? Rengetegen, és mégsem tudták, ilyen szinten már semmi köze a pénznek hozzá. Ha meg egészségtelen sz@r lenne már rég betiltották volna.
Mert a vitamin hiány és az egészségtelen...
Vitamin miért ne lenne benne? Az üdítőibe amit iszok eleve 1000-2000mg C-vitamin van, a kajái meg változatosak, van bennük zöldség gyümölcs, amibe szintén van vitamin...
Amúgy meg a linkelt cikkben itt van egy normális hozzászólás le van írva a lényeg...
Nem tök mindegy h igaz vagy nem??Rengeteg embert lefogyasztott,stb és él egészségesebben!Reklám nélkül is meg körítés nélkül is ha akarja az ember úgy is meg veszi!Szánalom h emberek ilyenekkel foglalkoznak,csak azért mert nem szimpi neki a Norbi meg ronda a felesége!!Lehet utánuk csinálni,nem csak ugatni,szart keverni!!Vagy csak egyszerűen nem venni róluk tudomást..Ennyi!
És most itt is alkalmazom hogy téma részemről lezárva, nem érdekel, akinek nem jön be, nem kell enni, nem kell megvenni.
(#6731) DeFranco: Én nem hiszek benne, hanem eredménye van, és ez a lényeg számomra...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
finomabban picit
más dolog hinni meg más dolog téríteni
és ezt mindkét oldalnak mondom
@bleki: hiszel benne, ami egyrészt nem baj, másrészt meg senkinek semmi köze hozzá (mármint abból a szempontból, hogy ezért nem ítélhet meg). hogyne hinnél. de ez így van rendben.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DeFranco #6731 üzenetére
Ezt nem annak nyilvánítanám hogy hiszek benne, azaz úgymond Istenítem, nálam abszolút nem erről van szó. Hiszen csak azért eszem mert kényelmes, nem kell elkészítenem, fogyok tőle, és önkontrollt ad hogy mindig csak annyit ehetek amennyi a dobozokban van. Amúgy ha lenne akaraterőm, és nem lennék ennyire elkényelmesedve, magamnak főzném a kaját, úgy mint mikor fogytam egyszer 23 kilót, az én fogyókúrámmal...
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #6730 üzenetére
"Ha meg egészségtelen sz@r lenne már rég betiltották volna."
Tudod te hányféle egészségre ártalmas élelmiszert árulnak a boltokban? Rengeteget. Ha eleget fizet valaki akkor szinte bármit engedélyeznek. Csak ne legyen konkrétan mérgező. Az egy dolog hogy 10 év múlva rákos leszel vagy hogy 15 évvel korábban halsz mint egyébként.(#6727) B-L-A-C-K:
Csak arra akartam célozni, hogy Norbi semmi olyat nem csinál ami különleges lenne és ne lenne rá képes az emberek többsége. Nincs semmi extra tudása vagy technikája ami kiemelné a tömegből.
Csak egy hétköznapi ember akinek sikerült betörnie a köztudatba. Ennek köszönheti a sikerét, semmi másnak. Sikerült egy üzlethálózatot kiépítenie, de ettől max csak jó vállalkozónak számít.A lényeg az hogy pár óra utánajárással simán lekörözöd a Norbi féle fogyókúrát. Csak keresel egy neked tetsző mozgásformát. Kiszámolod mennyi kalóriát kell magadba tömnöd. És netes receptek alapján összeállítod magadnak az étrended. Olcsóbban kijössz valamint garantáltan hatásosabb és egészségesebb mint a Norbi féle diéta.
-
B-L-A-C-K
titán
Remélem nem haragszol meg ha most, és később sem olvasom el ezt a hozzászólást...Csak elolvastam, rájöttem közbe unatkozok és szentelek rád még egy kis időt!
Látom nem sikerült neked sem felfognod, hogy miért eszem ezt, pedig már többször leírtam, de te csak kényszert érzel arra hogy atom okos gondolatokat írj. De még 1x leírom. Nem azért eszem ezt mert nem ismerek más fogyókúrát, mint írtam magamtól sikerült már fogynom 23 kilót. Akkor meg miért eszem ezt? Azért: mert kényelmes, nem kell elkészítenem, fogyok tőle, és önkontrollt ad hogy mindig csak annyit ehetek amennyi a dobozokban van.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Nem jár valaki mostanában a sötét borsodban?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #6736 üzenetére
Hit = feltétel nélküli elfogadás. Semmi köze nincs a valláshoz, pláne nem az istenítéshez.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #6734 üzenetére
Értem én. De te jöttél azzal, hogy Norbi milyen jó, meg hogy ezreket lefogyasztott. Én erre reagáltam.
"mert kényelmes, nem kell elkészítenem, fogyok tőle, és önkontrollt ad hogy mindig csak annyit ehetek amennyi a dobozokban van"
Az utolsó kettő saját kajánál is érvényes lehet. Melóhelyre bevinni egy adag kaját pedig szerintem nem nagy dolog. A saját készítés meg bír egy olyan előnnyel hogy tudod mit raksz bele. Az ilyen kajagyáros vállalkozások mindig spórolnak az alapanyagokon. Ezért sem szeretek ilyen kajákat enni.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
Én azzal jöttem hogy sokan akarják kicsinálni, és mondtam ha nem lenne hatásos nem fogyott volna le tőle sok ember. Te meg jöttél egy értelmetlen hozzászólással, vagyis van rengeteg fogyókúrás módszer még, aminek a témához semmi köze, mivel konkrétan erről van szó, nem pedig arról mitől is lehetne még fogyni, azaz nem is ez volt a vita tárgya.
Melóhelyre meg nem egy adag kaját kell bevenni, a másik meg nem kell boltba rohangálni, elkészíteni mindig, de már ezt is elmondtam most 5x kb.[ Szerkesztve ]
-
A hit egy angol szó, jelentése ütés,találat...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
cekkk
veterán
válasz B-L-A-C-K #6730 üzenetére
Ha meg egészségtelen sz@r lenne már rég betiltották volna.
Mert a MCdonalds meg Burger King nem egészségtelen szarok? Azokat be tiltották? Minden bántó szándék nélkül mondom, ennyire ne legyünk naivak. A nátrium glutamát meg függőséget okoz és mégsem tiltják beAz üdítőibe amit iszok eleve 1000-2000mg C-vitamin van, a kajái meg változatosak, van bennük zöldség gyümölcs, amibe szintén van vitamin...
Szóval szerinted 1-2 gramm c vitamin elég a szervezetnek?
A húsok és zöldségek elkészítésénél nagyon könnyen elvesztik a bennük lévő értékes anyagokat, a gyümölcsök is azzal, hogy a hűtőben tárolod.Tudod nem mindegy, hogyan fogy le, lefogysz közben rohadsz belülről, vagy lefogy és energikusabb leszel. Ez sem mindegy. Mert sok kiegészítővel simán tönkre vághatod a szervezetedet, de erről szerintem radiátor kolléga is tudna mesélni.
Egyébként keress rá norbi bírság, nem egyszer derült ki róla, hogy a profit érdekében kamuzott, most is ezt csinálja ezzel a kakaós csigával.
Amúgy még egyszer mondom ezekkel a szénhidrát csökkentett lisztekkel vigyázz mert nem egészségesek.Én nekem nem norbival van a bajom, hanem azzal, hogy olyan dolgokat úgy reklámoznak amik nem igazak, és ez az egyszerű emberek becsapása sajnos. Ilyen világot élünk, a pofánkba tolnak mindent és fogyasszál.
Szerinted elfogadható az, hogy úgy akar eladni drágábban egy terméket, hogy ez valami német recept ami 192 éves és közben meg nem is igaz az egész? Akkor honnan tudod, hogy az van benne amit mond, honnan lehet tudni, hogy tényleg egészséges, ha már a történetével hazudik?
Akkor az üdítőre vissza térve:
Ezt írja:
Összetevők: Természetes ásványvíz, almalé 12% (sűrítményből), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), mangó-passiógyümölcs aroma, C-vitamin (L-aszkorbinsav), tartósítószer (kálium-szorbát), D-vitamin (kolekalciferol) édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok)
Akkor lássuk:
http://www.tenyek-tevhitek.hu/a-szukraloz-vagy-mas-neven-splenda-nem-csokkenti-hanem-fokozza-a-cukorbetegseg-kockazatat.htm
Szóval akkor olyan édesítőt használ amiről köztudott, hogy növeli a cukor betegség esélyét. Akkor ez szerinted egészséges? Főleg ennyi pénzértÉn nem téríteni akarok, hanem téged is egy értelmes embernek tartalak akivel lehet erről vitatkozni.
Olvass utána, hogy mi micsoda, és meglátod, hogy nem olyan "jó" ez mint ahogy norbi mondja.
Persze az egyszerű embereket megtudják vezetni, de aki kicsit járatosabb a témában azok nem nagyon eszik ezeket. -
cekkk
veterán
Még annyi eszembe jutott, hogy ott van ez a life tiltes gyerek, az is össze állt valami klinikával és lett teszt
De ő is papolt itt a kalóriákról stbről, aztán amikor össze rakta az étrendet a lányoknak ilyen 900-1000 kalóriás étrendeket rakott össze, ami totál egészségtelen és kevés a szervezetnek és mellette még majd heti 4-5 alkalommal 10-15Kmert futtatta a lányokat. Ez pont az egészségtelen fogyás. De kajával is tudsz ugyan így rosszul fogyni, nem a kilók a minden.
Vannak emberek akik egyedül nem tudnak lefogyni, mert nem figyelnek az étkezésre és csalnak, nekik kell valaki aki noszogatja őket. De ha kiszámolod a kalória igényed és azon csökkentesz 10-20-30%-t akkor lesz lassú és tartós fogyás.
Szerinted rékuci a update termékektől olyan száraz egész évben? Jah a növi hormontól
-
B-L-A-C-K
titán
A mekit nem ismerik el az orvosok hogy jó, és nem is ajánlják...A másik írod nincs benne vitamin, én írom van, után megmagyarázod hogy akkor is sz@r...
Az üdítőbe meg oké hogy van édesítőszer, meg a többi, mivel valahogy el kell érni egy normális ízt, viszont akkor is egészségesebb mint egy kóla. És ha valaki péksüteményen, kólán, mekis kaján élt eddig nehogy azt mondja már valaki ez a táplálkozás nem egészségesebb.
A másik meg ha fogyok tőle, kényelmes, spórolok is az eddigi kajálásomhoz képest miért vezetne meg? Az eredmény miatt csináltam nem azért mert Norbit lesssopom...De ha te is így minden nap elkészíted nekem, szépen becsomagolod elhozod, és fogyok tőle tőled is megveszem...
-
cekkk
veterán
válasz B-L-A-C-K #6744 üzenetére
Az baj ezzel, hogy az orvos elismeri nem ismeri el, hogy azon múlik, hogy ki mennyit fizet érte, és az orvos mihez adja a nevét. A tudományos hivatkozott cikkeknél is ez van sajnos
Az üdítőbe meg oké hogy van édesítőszer, meg a többi, mivel valahogy el kell érni egy normális ízt, viszont akkor is egészségesebb mint egy kóla. És ha valaki péksüteményen, kólán, mekis kaján élt eddig nehogy azt mondja már valaki ez a táplálkozás nem egészségesebb.
Ha ebbe is szar minőségű alapanyagok vannak akkor nem. És lásd a péksuteményei és a lisztjei hosszútávon nem egészségesek.Azért azt is jó lenne tudni, hogy a C vitamin milyen folyamatok során kerül bele a lötyibe mert pl 60 fok felett lebomlik és ha magas hőmérsékleten kezelik a szmötyit akkor lehet benne, csak épp a szervezeted nem szívja fel, ugyanúgy a többi anyag ami benne van mennyire akadályozza a felszívódását.
De nem csak az a lényeg, hogy zsírt vesztesz, mert azt lehet úgy is, hogy közben a belső szerveidet tönkre vágod. Így járt ismerősöm a sok édesítőtől, és szénhidrát csökkentett liszttől.Én amikor fogytam és most is fogyok normálisan eszek mindent és az esti étkezésekre figyelek oda, akkor már nem eszek szénhidrátot csak könnyű dolgokat, zöldséget. De pl az üdítőket cukrot lisztes dolgokat kizártam az életemből, és mozogtam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tökre egyetértek veled.
Én is úgy fogytam 15 kilót, hogy tudatosan kerültem a cukrot és a fehér lisztet.B-L-A-C-K: sajnos ilyen rendelt kajával sok egészségtelen anyagot viszel be a szervezetbe, és szerintem pusztán jó szándékból próbálunk lebeszélni téged erről.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
cekkk
veterán
válasz B-L-A-C-K #6746 üzenetére
Persze, hogy nem látod, mert te csak annyit látsz, hogy Norbi=Jó. De arra nem veszed a fáradtságot, hogy utána olvassál annak, hogy mik vannak benne és azok mik is. Szerintem olyan termék nem egészséges amibe olyan adalék anyag van ami cukor betegséget okoz és ezért még felárat is fizessek?
Nem ellentmondásos ez, hogy fogysz de cukor beteg lehetsz tőle? Megeszed te is marketing bulshitet.
Hány ember megveszi a rák elleni csoda szereket mert hinni akarnak, hogy az jó, mint itt is. De fogalmuk nincs a mögötte lévő dolgokról, csak azt hallják, hogy mások hazudnak és az ő emberük mond igazat.(#6747) radi8tor1
Oda kell figyelni. Ennyi a titok szerintem is.
Lehet példálózni, hogy ennyien fogytak le, de mennyien tartják a súlyukat. Mert ez lenne a lényeg, hogy amit lefogytál azt meg is tartsd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest