- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz tomcsi23 #68698 üzenetére
nem tom bazz, világít az akku jel, ha 4000-re pörgetem, tartósan, akkor eltűnik, visszaesik a fordulat és újra megjelenik. nincs töltés. szíj feszes, saru jó, generátor baj lesz. most este kezdte el, pedig így is rohanás volt ez a mai nap... Ha beindul holnap, akkor 7kor a szerelőnél kezdek.
belököm a dunába, ha nem indul el, szerencsére 25 méter csak a duna.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
-
Tim82
félisten
válasz GabN73 #68703 üzenetére
Fura módon Heroes-ben sosem cheateltem. (Doom-ban, Quake-ben, Warcraft-ban viszont szerintem mindenki.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Winner_hun
titán
válasz Magnum_ #68701 üzenetére
Generátor baj volt nálam is (peugeot boxer). De amíg kiderült hogy mi a gond...
Megyek a kocsival, egyszecsak erőtlen lesz, elkezd rángatni. Félreállok, leállítom, pár perc szünet, megy vígan tovább. Motorfelújítás után ezt egyszer már eljátszotta, akkor a porlasztócsúcsok cseréje megoldotta a problémát (az nem lett cserélve mert be lettek mérve és nem volt velük baj). Azt hittem most is az a gond mert nagyjából ugyanaz volt a tünet. De nem. Tele volt dzsuvával a generátor és visszafogta az egész autót. Azt ne kérdezd hogy hogy mert ékszíj nem visított (csak indítás után egy ideig) és a töltésjelző se világított a műszerfalon. Szerelők nem tudtak vele mit csinálni mert náluk nem jött elő a probléma, hiába járatták és mentek vele. Aztán úgy voltam vele hogy már nagyon kell a kocsi, hallgattassák el az ékszíjjat és elhozom. Aha, míg beálltak vele az udvarról a generátor olyan forró lett hogy nem lehetett hozzányúlni. Kipucolás, csapágycsere és azóta semmi baja.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Magnum_
nagyúr
válasz Winner_hun #68706 üzenetére
de egyébként mindig akkor biccseskedik a kocsi, ha épp van egy nagyobb kiadásom. hogy érezzem a törődést.
holnap reggel 7kor már ott van a szerelőm, csak nem jelentkeztem be, 20.00kor már nem hívom. bár rugalmas, remélem, nem fog kidobni. bár elsősorban azért fohászkodom, hogy elinduljon..mrgemben megnéztem a sport swifteket, egész korrekt árban vannak, de nem tudnám megszokni úgyhogy maradok ennél a hülyeqrvánál.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #68697 üzenetére
Vegyél hondát, azokkal kevesebb baj van. Legalábbis sztereotípia szerint.
Ha mennem kell érted valahová, akkor szólj rám valamilyen formában és megoldjuk.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Holnapra keresek embert Audi bontashoz.
Jelentkezni fenykepes oneletrajzzal itt: szetb@sszuk.hu
Helyszin: Duna part kozele
Jelige: mondtam h suzukit vegyel
(Nekem Swiftem van, 11 eves, 34k km. Eves szervizdij 10k )
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #68709 üzenetére
De kötchög.
üdv, föccer
Évi 3400 km még bevásárlásra is kevés. Rosszabb héten elmegyek ennyit, de a havi átlagban biztos, hogy megvan, de inkább több.
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #68716 üzenetére
sírok
-
MurdR
veterán
Ébresztő
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
-
CoolBoy323
nagyúr
Joreggelt!
Megint nem aludtam semmit day 3
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Kocsi beindult, elmentem a pékig, generator para, de elvileg delutanra elkeszul. Melohelyere epphogy beertem, hivnak videkrol (!!), h mit csinaljak a gepemen... Mondom milyen gepen?
Ide van csak bszva egy gep meg monitor, kabelek sincsenek...I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #68726 üzenetére
Gyúrsz a Wolfman érdemrend bronz fokozatára?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok ,esd kesztyűt keresek de pont ezt a fajtát.... [link] de bp-i boltot nem találok ,csak vidékieket...esetleg conrad?
[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #68732 üzenetére
Vhogy nem látom a koncepciót benne...
- Bevásárlósnak sokat eszik és drága a fenttartása (normál 1,3-1,5 stift alaktrész nem jó hozzá, nagyobb gumi kell rá stb).
- Sportosnak meg nem elég sportos. Azért valljuk be: 1,6 szívóbenzin nagyon messze van a sportosságtól.
Persze van az az ár amiért elhoznék egyet nyilván.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #68729 üzenetére
AMD Sempron LE-1300 2.3 GHz, 3 giga ram, nForce 430, GeForce 6150SE...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #68734 üzenetére
Jó kis egymagos, low power AM2 proci; integrált videókártya - jó lesz ez a szopóálarc-díjhoz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
endib
tag
Üdv mindenki!
Felköltöztem én is
-
macilaci78
nagyúr
Ha már itt tartunk, én is felöltöztem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68738 üzenetére
A zacsit diszkreten ki kell helyezni. Csak mondom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #68735 üzenetére
Sajnos csak utasként de hát tudod mi van... nőt és kocsit soha nem adunk kölcsön.
Engem nem győzött meg. Jól kanyarodik ha lendületből esel be de amúgy nem egy nagy etwas. Persze ennyi pénzért ne várjunk túl sokat nyilván de erősen túlzó ezt sportnak titulálni...
mod:
Persze nagyanyám konyhakredencéhez képest nyilván az, csak azért nem kell hasra esni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68742 üzenetére
Majd szemelyesen. Amugy kvazi Qru-nak szolt, belsos pojen.
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68742 üzenetére
Nemm, dehogy, elmeselem majd a kovetkezo laptopmentesnel
Kar, hogy autoszereleshez nem ertesz
Btw TL apja autoszerelo. Meg egy olajcseret se hajlando megcsinalni nekem
Jo kapcsolat lesz ezI humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68746 üzenetére
Ooo, egy ujabb skill, jegyzem
Persze, tudod, hogy a laptopmentesnel is kerdeztem
Qru, foleg, ha meg akna is van a garazsban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs