Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz hszilard666 #69945 üzenetére
Nem, az esetek 99%-ában a Nyugatiban vagyok, ez most ilyen szpesöldély
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #69936 üzenetére
Lux Tools, OBI forgalmazza, kb 10 éve vettem.
Nem is én vettem, hanem a fegyverbolt. Gyorsan kellett valami olcsón. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de ez is és a racsnis készlet is hibátlanul teszi a dolgát. Egy ház körüli barkácsolásnak maximálisan megfelel, professzionális felhasználás területén nincs tapasztalatom.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
hszilard666
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #69901 üzenetére
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #69957 üzenetére
Ezen legalább látszik, hogy rendeltetésszerűen van használva.
iszilard: Szóval csak plázázni kell(ene).
#nincsbennetarcsi
-
GabN73
addikt
Valaki nem tudja, hogy merre lehet kapni ilyen stílusú ingeket?
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #69957 üzenetére
Brutááál!
Qru:
Ha gazdag leszek akkor nem fogok kinozdulni otthonról, mivel a kurva és a pizza házhoz jön[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #69942 üzenetére
én a saját tapasztalatom alapján azt tudom neked ajánlani, hogy indulásnak egy rendes, hosszú szárú, fix markolatú készletet vegyél, amiben van laposból és csillagból kb. 5-5 méret.
én is egy lapossal meg egy csillaggal kezdtem, aztán szépen rájöttem, hogy sokszor azért nyalom el a csavarfejet, mert nem a pontosan megfelelő méretet használom (mert az nincs) így a megfelelő húzóerő helyett elroncsolja a fejet.
vettem egy normális bitkészletet, volt minden fejhez minden méret (Qru már találkozott is vele) de a bitfejessel meg az a baj, hogy sok csavarhoz nem férsz hozzá vele, mert vastag a szár, esetleg rövid is. ha szét kell szedni pl. egy porszívót vagy egy kenyérpirítót (ne nevess, hamar eljutsz erre a pontra, ha valami mondjuk belepottyan, és ezért nem akarod végigutazni a várost egy szerelő 5 perces munkájáért ötezeré') akkor könnyen belefutsz abba, hogy egy hosszú szűk lyukon át kellene elérned a csavarig, megint csak vagy roncsolsz vagy ott állsz megfürödve.
minden fejhez nem lehet csavarhúzót venni, és jól tud jönni egy racsnis szár, meg több méret, csőkulcs, marokszár, stb. de az alap ability az ez, meg egy svájci bicska. amit azzal nem tudsz megszerelni, ahhoz annyira speckó szerszám kell, ami valszeg amúgy sem lenne, így várhat, amíg kinyit az obi.
írd fel a bevásárlóslitára még a franciakulcsot, a vas- és a gumikalapácsot, sniccert, duct tapet, gyorskötözőt, egy készlet szeget csavart és dübelt. ezek beférnek egy cipősdobozba és a ház körül amit kell megoldasz vele.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #69962 üzenetére
Koszi!
Megfelelo meretu (csaptelephez) villasok (10 es 12 asszen) beszerezve, hasznaltam is mar, sot, van ambiciom most furdoszobai csaptelepet is cserelni lassan.
Mas alapdolgok vannak, laptopszerelesekhez kell a fasza csavarhuzo.Macko thx!
Gabn: beked valasz ment fb-on.
Def, nekem az olymp lvl5 37-es legkissebb meret is bő az ujjaban... Meg honaljban.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #69968 üzenetére
Ingben meg mindig a H&M premium a legjobb rank amugy. Ha neha ki lehet fogni akcioban, akkor zsir.
Amugy szar a PO. Sima hetvegi farnert is a zaraban lehet a legjobbat kapni szvsz
Macko: nem. Ez bankar ing. Gordon gekko, tudod
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #69967 üzenetére
német márka, nyilván pohosabb a szabása. cunda vögele (főleg) ugyanez.
ugyanaz, mint a spanyol női ruha, az meg csípőben erős.
gondolom akkor neked spanyol vagy olasz tervezés kelle (pl. zara ofc)
@GabN73: passz, ajándékba kaptam, ahogy rákerestem a cégtörténetre, csomó találatot kidobott premiertől kristófig, szerintem sok helyen tartják.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #69961 üzenetére
Ennyi. Max néha lemennél a garázsba megröcögtetni a gépet: [link]
#videoalert
mod:
bandus: A prömier ótlettel az a bajom, hogy sokszor kimondottan sz@r a felhozatal. Persze van amikor annyi mindent találok, hogy alig bírom berámolni a csomiba de ez a ritkább.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #69973 üzenetére
gyerekruhában pl. tudod mi a jó? besz*rsz...
a tesco-s. frankónk tök jó az anyaga, rendes pamut, ésszerű gombolás, normális méretek, rendes anyagminőség, biztonságos színezés, jó szabás, tartós, stb. nevetséges áron.
szart nem veszek, Elnök úrra meg főleg nem adok akármit, de magasan viszik a prímet. a cunda jó még.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #69974 üzenetére
Az F&F-et en is dicsertem mar Nektek itt tobb alkalommal.
Most szerveznek jovo hetre onkoltseges trofeazast bazdmg, csapatepito cimazoval. Azert fizessek 4k-t, hogy szart egyek munkaido utan azokkal, akikkel egyebkent nem kivanok munkaido utan is egy levegot szivni. Ha nem megyek, akkor meg budoskocsog vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
én inkább nem találok ott nekem tetszőt, mint igen. legalábbis ez volt a jellemző az elmúlt pár látogatásra. most pár hónapon belül kétszer is voltunk parndorfban, az jobban bejött. meg ott van olyan márka is amiből mostanában a legtöbbet vásárolok (strellson, meg superdry játszósnak), nem kell várni a van graafos leárazásokra
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #69975 üzenetére
arcpálma. ki lehet kergetni a világból ezekkel a trófeába szervezett happeningekkel. nem vagyok egy fine dining freak, ma is kínaiba fogok menni ebédért, de a trófea meg társai tényleg legalja.hu. a kaja olyan amilyen, az egy dolog, de az a körítés, ahogy a plebs oda megy csettintgetni, hogy ejj eljöttünk "étterembe" és hú akkor ez most társasági esemény te mit eszel cápahúst (cápaharcsa aka pangasius), uuu én bélszínt (hátszín alja) uuu, gyorsan egyél mert mindjárt letelik az egy óra és még nem ettünk profiterolt uuu.
és akkor vigyorogjál, hogy ugyemilyenfaszahelyrejöttünk? uuu
@Qru:
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #69982 üzenetére
Jol irtad, plebs. Itt nem tudunk beszelni kapcsolati tokerol. Aki esetleg jelenthetne itt azt, az nem jon.
Csak a tetovalt, hangos, mocskos szaju, fogatlan mancikak. Figyelj, mar fulhallgatoval ulok bent...
Ma keszitettem kepet a 'meetingrol', kered?I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #69948 üzenetére
Nem is írtam ilyet, de mindegy, ugorjunk.
40 hsz vazz,de ráértek
Valamit még akartam, de most nem ugrik be, most meg újabb sürge meló
A képet nekem is dobhatodEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #69990 üzenetére
hehe még szép, két fő shopingmániáját nem fedezné a fizum meg én amúgy sem az a fajta vagyok, aki ruházza a párját. meg szerencsére egyáltalán nem is szorul rá
Qru: tudom ajánlani, de note that: vasárnap ők is zárva vannak.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
válasz macilaci78 #69969 üzenetére
Boldog macilaci78 napot!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
Hehe, nem engednek el szabadasagra
Tisztaban vagyok a probaido korlataival, de az interjun is megegyeztunk, ajanlatot is ezzel fogadtam el, megerositettek, belepeskor is atbeszeltuk.
Mondtam a fonoknek, hogy kb f4-ig bent vagyok ma, tajekoztasson majd :-))))I humbly and respectfully decline™
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Escape from Tarkov
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sweet.tv - internetes TV
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest